ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.12.08

ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ....ΕΞΩ

Email ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ
Χθες το βράδυ με πέταξαν έξω από τη Διάσκεψη του ΟΗΕ για το κλίμα, στο Ποζναν στην Πολωνία όπου είμαι εδώ και 9 μερες αφού μ'έχει στείλει η δουλειά(climatecrashers.blogspot.com/)
Όταν αναγγείλαν το Γ.Γ του ΥΠΕΧΩΔΕ κ.Μπαλτά να ανέβει στο βήμα σηκώθηκα και φώναξα:
'Killer government. Greek police killed a 15 year old kin. Government is responsible. Resign. Stop beating.'
Μετά πέσαν πάνω μου από το ελληνικό υπουργείο εξωτερικών και το ΥΠΕΧΩΔΕ και με ρωτάγαν ποιος είμαι και τι νομίζω ότι έκανα και μετά ήρθε η αστυνομία του ΟΗΕ με συνέλαβε, με ανέκρινε, μου πήρε την άδεια εισόδου και με πέταξε έξω.
Οι εκπρόσωποι των υπουργείων ήταν ιδιαίτερα επιθετικοί και με ρώταγαν σε στυλ ανάκρισης για ποιον δουλεύω. Ζητούσαν από την ασφάλεις του ΟΗΕ να τους δώσει 'όλα τα στοιχεία μου', σε στυλ ότι θα δω τι έχω να πάθω. Δε σας φοβάμαι καθόλου κύριοι.
Το δημοσιογράφο που πήρε τις φωτό παραλίγο να τον πετάξουν έξω κι αυτόν.
Αλληλεγγύη στην αγωνιζόμενη ελληνική νεολαία.
Όποιος θεωρεί το συμβάν άξιο λόγου ας το διαδώσει.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΞΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ.

Ο ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΝΑ ΠΩΣ ΘΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
1. Δίνουμε πολλά, πολλά, πάρα πολλά δώρα, (σε καμία περίπτωση δεν καλύπτεται το κόστος, λογικά οι εφημερίδες θα έπρεπε να έχουν ζημιές δις με τέτοια ..δώρα, αλλά αυτό είναι δουλειά του ΣΔΟΕ του Κωστάκη). Αν χρειαστεί ζητάμε από τα αφεντικά λεφτά, ώστε σε κάθε εφημερίδα να δίνουμε δώρο και ένα πενηντάρικο.!
2. Με τα δώρα τσίμπησε ο πελατάκος. Και τώρα η προπαγάνδα:
3. Εκμεταλλευόμαστε φυσικά το κλίμα των ημερών, με τις παρακάτω τεχνικές:
α. Μιλάμε συνέχεια για "μαθητές", "νέους" και "νεολαία". Δεν έχουν γνώση του τι γινόταν παλιότερα, είναι πιό εύκολα θύματα.
β. Κάνουμε συνεχώς αφιερώματα στους νεκρούς από την αστυνομική βία, παραλείποντας τις ενοχλητικές λεπτομέρειες και κυρίως τις περιπτώσεις αυτοάμυνας των αστυνομικών. Δεν θυμίζουμε π.χ. ότι ο Μελίστας ήταν στριμωγμένος σε ένα βαν, στο οποίο είχαν πέσει -μέσα- μολότωφ και ήταν θέμα δευτερολέπτων να καεί ζωντανός.
γ. Δεν θυμίζουμε ότι οι 16 από τις 18 εκτελέσεις/φόνοι/δολοφονίες "αντιεξουσιαστών", έγιναν επί κυβερνησεων ΠΑΣΟΚ. Η λέξη πρέπει να αποφεύγεται πλήρως, ώστε όλοι οι φόνοι να "κρεμαστούν"(attach) και να υποστηρίξουν (support) το κλιμα που δημιούργησε ο τελευταίος φόνος.
δ. Ξεχνάμε αυτά που λέγαμε για το δικαίωμα κάθε, μα κάθε κατηγορούμενου σε δίκαιη δίκη αλλά και συνήγορο και την πέφτουμε σε όποιον αναλάβει τον κατηγορούμενο αστυνομικό, ώστε να εκφοβίσουμε και να εκβιάσουμε τους υποψήφους δικηγόρους.
ε. Σε περίπτωση που βρεθεί συνήγορος, που τιμά το λειτούργημά του, την πέφτουμε στο δικηγορικό σύλογο, ακόμη και με διασπορά ψευδών ειδήσεων, ώστε να φτιάξουμε κλίμα και να τον τρομοκρατήσουμε.
στ. Αν ο συνήγορος τιμά το λειτούργημά του προχωράμε παραπέρα και τον απειλούμε άμεσα. Υποκινούμε ακόμη και σωματική βία εναντίον του. Αν τον δείρουν κιόλας, ακόμη καλύτερα. Προσοχή: να μην τον σκοτώσουν, γιατί αυτό θα δημιουργήσει συσπείρωση στους δικηγόρους.
ζ. Κάνουμε σε όλες τις εφημερίδες, σαλόνια, με πολλές φάτσες μαθητών, οι οποίοι να καθοδηγούνται να πουν αυτά που θέλουμε. Βάζουμε οπωσδήποτε τη φάτσα τους, ώστε να αγοράσουν την εφημερίδα οι δικοί τους, οι συμμαθητές τους κ.λ.π. για να δουν τη φάτσα τους στο φύλλο μας.
4. Κάνουμε ολομέτωπη επίθεση στο Κ.Κ.Ε. το οποίο χαλάει τη σούπα της "αριστερής" εξέγερσης. Ψάχνουμε στοιχεία για πλουτισμό στελεχών του, παλιές δηλώσεις, παιδιά κομμουνιστών που κάνουν μπίζνες, που πήγαν σε ιδιωτικά σχολεία, ό,τι μπορεί να δυσφημήσει το Κ.Κ.Ε.
5. Το ίδιο κάνουμε με το Λ.Α.Ο.Σ. Βρείτε θέματα για τη Μανωλίδου, ώστε να ακυρώσουμε τον Άδωνι.
6. Χτυπάμε άμεσα τον Καραμανλή, με τους εξής τρόπους:
α. Αποδομούμε τις επιλογές του σε πρόσωπα. Αυτή την περίοδο ρίχνουμε ιδιαίτερο βάρος στους "Καραμανλικούς", Παυλόπουλο και κυρίως στον Στυλιανίδη. Η κριτική δεν πρέπει να γίνεται σε πολιτική επίπεδο, αλλά σε κοινωνικό για να είναι πιό εύπεπτη από τις σαστισμένες από το βομβαρδισμό εικόνων μάζες. Δίνουμε βαρύτητα σε πιασάρικα θέματα, όπως "στα μπουζούκια ο Στυλιανίδης, ενώ η Ελλάδα πενθούσε", ή "αγόραζε κοσμηματα η γυναίκα του Παυλόπουλου, ενώ η Ελλάδα καιγόταν".
β. Ενισχύουμε τους υποτιθέμενους διαδόχους του. Τους παρέχουμε ολοσέλιδα ή και το "σαλόνι" για συνέντευξη, με κολακευτικές φωτογραφίες, όπου τονίζουμε ό,τι τους ξέφυγε και δείχνει ότι υπάρχει κλίμα διαδοχής.
γ. Συντηρούμε κλίμα διαδοχής, με αναφορά σε "καλά πληροφορημένες πηγες στο εσωτερικό της Ν.Δ.", οι οποίες πηγές, εμφανίζονται δήθεν δυσαρεστημένες από την "ατολμία" του Καραμανλή.
δ. Προβάλλουμε δηλώσεις ιεραρχών, έτσι ώστε να φαίνεται ότι ακόμη κι η εκλλησία, που μέχρι τώρα ονομάζαμε "η δεξιά του κυρίου", κρατά αποστάσεις από το αστυνομικό κράτος του Καραμανλή.
7. Εξαφανίζουμε τα εθνικά θέματα κι οτιδήποτε δείχνει εξωτερικό κίνδυνο, γιατί αυτό θα συσπειρώσει τους Έλληνες. Κρύβουμε τυχόν προκλήσεις Τούρκων, Σκοπιανών κ.λ.π., ώστε να μην ενισχύουν το σενάριο, ότι πλήττεται ο Καραμανλής, επειδή είπε όχι στην είσοδο της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ και είπε ναι στο Ρωσικό αγωγό φυσικού αερίου.
8. Κάνουμε όσο το δυνατόν μικρότερη προβολή στο Γιώργο Παπανδρέου, ώστε να μην ταυτιστεί με τις ζημιές και απορροφήσει τη δυσαρέσκεια της πονεμένης αγοράς. Αν χρειαστεί, ταυτίζουμε τις ζημιές με τον ΣΥΡΙΖΑ, ώστε οι "νυκοκυραίοι" να στρέψουν προς τα εκεί τα βέλη τους. Ενισχύουμε αυτή τη θέση με δημοσιεύματα και δημοσκοπήσεις που δείχνουν οργή προς το ΣΥΡΙΖΑ και μόνο. Βάζουμε τα δύο κόμματα της αριστεράς να τρώγονται μεταξύ τους.
Θέλουμε μια ελεγχόμενη αυτοδύναμη κυβέρνηση.
9. Χτυπάμε ανελέητα την κρατική τηλεόραση, που είναι το τελευταίο καταφύγιο όσων μας έχουν σιχαθεί. Ψάχνουμε οτιδήποτε εναντίον του προέδρου της. Αν αντέχει στα χτυπήματα, διασπείρουμε ψευδείς ειδήσεις, εμφανίζοντάς τον ως έτοιμο να παραιτηθεί, ως δυσαρεστημένο, ως άτολμο.
10. Επειδή ο Καραμανλής είναι χαλκέντερος και αντλεί δύναμη από τη φυσιολογική οικογενειακή του ευτυχία, ξαμοληθείτε και βρείτε στοιχεία, που να του ταράξουν την οικογενειακή γαλήνη, τη σχέση του με τη σύζυγο και τα παιδιά του. Αρχίστε με δημοσιεύματα του τύπου "άλλη γυναίκα στη ζωή ισχυρού Έλληνα πολιτικού;" ή "η Νατάσσα ενοχλημένη από επιθέσεις εναντίον της" ή κάτι για τα παιδιά του. Πηγαίντε στο σχολείο των παιδιών του και ψαρέψτε δασκάλους, γονείς συμμαθητών. Κάποιος θα βρεθεί να πει ότι τα παιδιά του πρωθυπουργού έχουν διαφορετική μεταχείριση, π.χ. "η δασκάλα κουμπώνει όλα τα κουμπιά στο μπουφάν της Αλίκης, ενώ η -αλήτισσα- άφησε άλλο παιδάκι ξεκούμπωτο στην παγωνιά". Πιέστε τους με απανωτές ερωτήσεις. Απομονώστε κάποια λέξη, μεγεθύντε την και τα αποτελέσματα θα έρθουν.
..

Ανώνυμος είπε...

Συντάκτης: Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη, Δικηγόρου –
Προέδρου του Δ.Σ. του ΔΙΚΤΥΟΥ 21.

«Άρθρο 170 Ποινικού Κώδικα. Στάση.-
1. Όποιος με πρόθεση συμμετέχει σε δημόσια συνάθροιση
πλήθους που διαπράττει με ενωμένες δυνάμεις κάποια από τις
πράξεις του άρθρου 167 (Αντίσταση) τιμωρείται με φυλάκιση
τουλάχιστον έξι μηνών.
2. Οι υποκινητές της στάσης, καθώς κι εκείνοι που μεταχειρίστηκαν
σωματική βία ή απειλές σωματικής βίας ή βιαιοπράγησαν,
τιμωρούνται με φυλάκιση τουλάχιστον δύο ετών, αν άλλη
διάταξη νόμου δεν τιμωρεί την πράξη με βαρύτερη ποινή.

Άρθρο 183 Ποινικού Κώδικα: Διέγερση. -
Όποιος με οποιονδήποτε τρόπο προκαλεί ή διεγείρει δημόσια
σε απείθεια κατά των νόμων ή των διαταγμάτων ή εναντίον
άλλων νόμιμων διαταγών της αρχής τιμωρείται με φυλάκιση
μέχρι τριών ετών.

Άρθρο 184 Ποινικού Κώδικα: -
Όποιος δημόσια με οποιονδήποτε τρόπο προκαλεί ή διεγείρει
σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος τιμωρείται
με φυλάκιση μέχρι τριών ετών.

Άρθρο 185 Ποινικού Κώδικα: -
Όποιος εγκωμιάζει δημόσια και με οποιονδήποτε τρόπο έγκλημα
που διαπράχθηκε και έτσι εκθέτει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη
τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι τριών ετών».

Έλληνες,
Διαβάστε προσεκτικά τα παραπάνω άρθρα του Ποινικού
Κώδικα της Πατρίδας μας.

Έλληνες,
Θυμηθείτε αυτές τις ημέρες ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ και ΑΥΤΕΣ που
ως σαρκοβόροι γύπες, σκύλεψαν τον θάνατο ενός παιδιού και
εγκωμίασαν εγκλήματα ή προέτρεψαν σε αυτά: εμπρησμοί κατά
συρροήν, απόπειρες ανθρωποκτονίας κατά συρροήν, επικίνδυνες
σωματικές βλάβες, απρόκλητη φθορά από κοινού, στάση,
αντίσταση, οπλοφορία, οπλοχρησία κ.α.

Έλληνες,
Θυμηθείτε όλους αυτούς και αυτούς και αυτές που επί μια
εβδομάδα, από τις ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ, κτήμα και
περιουσία σου, από τους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς
σταθμούς και τις εφημερίδες των εργολάβων, μεσαζόντων,
«αθλητικών» παραγόντων και εκπορνευτών του πολιτισμού
μας, της δημοκρατίας και του Εθνικού Συμφέροντος, προέτρεπαν
την νεολαία στην διάπραξη της παραπάνω σωρείας εγκληματικών
πράξεων ή/και εγκωμίαζαν τις πράξεις αυτές.

Έλληνες,
Θυμηθείτε όλους αυτούς που καλλιέργησαν το κλίμα της υστερίας
και της αναρχίας, αυτούς που επένδυσαν πάνω στο αίμα και
επιδίωξαν την φωτιά και την καταστροφή.

Έλληνες,
Αντιδράστε τώρα! Διαβάστε προσεκτικά τα παραπάνω
τέσσερα άρθρα του Ποινικού Κώδικα. Πάρτε μολύβι και χαρτί,
ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΠΑΝ ΤΙ, αναζητήστε τις δηλώσεις τους
και τα άρθρα του στο διαδίκτυο (π.χ. στο YOU TUBE) και στις
εφημερίδες.

ΠΑΡΤΕ ΜΟΛΥΒΙ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ
ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ.

Ιδού το υπόδειγμα, είναι απλό:
«Ενώπιον της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών
(ή όπου κατοικείτε)ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ Του χχχχχχχχ
του χχχχχχχχχ, κατοίκου χχχχχχχχχχχχχχχχ.
Κατά παντός υπευθύνου.

Κύριε Εισαγγελεύ,
Την …12-2008 ο ………………. στην τηλεοπτική
(Σημ: ή ραδιοφωνική) εκπομπή χχχχχχχχχχχ
(Σημ: ή σε άρθρο του στην χχχχχ εφημερίδα),
αναφερόμενος στην ανθρωποκτονία του Αλέξανδρου
Γρηγορόπουλου και στις ταραχές που ακολούθησαν, είπε
(Σημ: ή έγραψε) τα εξής: ………(Σημ: Παραθέστε τις δηλώσεις
όπως τις ακούσατε ή διαβάσατε).Επειδή οι παραπάνω δηλώσεις
φρονώ ότι παραβιάζουν τα άρθρα 170, 183, 184 και 185 του
Ποινικού Κώδικα, παρακαλώ για τις κατά Νόμον ενέργειες σας
κατά παντός υπευθύνου.
Αθήνα (Σημ: ή όπου κατοικείτε) …12-2008
Ο ΑΝΑΦΕΡΩΝ.

Έλληνες,
ΔΕΝ χρειάζεται να πληρώσετε ΤΙΠΟΤΑ. Μόνο ένα μεγαρόσημο
των 0,50 που το πουλάνε σε όλες τις Εισαγγελίες, σε όλα τα
Δικαστήρια της χώρας. Πηγαίνετε στην Εισαγγελία της πόλης
σας και καταθέστε το. Αν έχετε το δημοσίευμα συνυποβάλλετε
φωτοτυπία του. Αν βρείτε την δήλωση στο διαδίκτυο συνυποβάλλετε
αντίγραφο της σε DVD αν είναι βίντεο ή την εκτύπωση της
απομαγνητοφωνημένης δήλωσης που βρήκατε. Σε κάθε περίπτωση
δεν θα «τρέχετε» εσείς: η Εισαγγελία θα ζητήσει από το κανάλι
αντίγραφο της εκπομπής. Θα ξοδέψετε λίγα λεπτά από το χρόνο
σας και μισό Ευρώ. Σίγουρα στην πόλη του καθενός από σας υπάρχουν
πολλοί συνάδελφοι Δικηγόροι που θα δεχθούν να σας βοηθήσουν
ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ, αν το χρειαστείτε. Μπορείτε επίσης, εάν είναι
δύσκολο να φύγετε από την δουλειά σας πρωί, να απευθύνετε την
μηνυτήρια αναφορά προς τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και να
την στείλετε ΣΥΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ προς:

Τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κ. Γεώργιο Σανιδά,
Άρειος Πάγος, Λεωφόρος Αλεξάνδρας 121, Τ.Κ. 11522, Αθήνα..

Έλληνες,
Χαράξτε στην μνήμη σας αυτούς που ωρύονταν «καλώ τα παιδιά
να μην σταματήσουν», αυτούς που εγκωμίαζαν τα εγκλήματα
και τους δράστες, αυτούς που μιλούσαν για «δικαιολογημένη
αγανάκτηση» αναφερόμενοι στους εμπρησμούς και στο εγκληματικό
όργιο σε βάρος ζωών, περιουσιών, θέσεων εργασίας, της δημόσιας
τάξης και ασφάλειας, της εικόνας της χώρας μας στον Κόσμο ολόκληρο.
Κάντε τους ένα «δώρο».

Εγώ και φίλοι από την Αθήνα, την Κομοτηνή, την Θεσσαλονίκη
και αλλού θα το κάνουμε. Άμεσα. Τώρα. Κάντε το κι εσείς.
Προτρέψτε τους φίλους σας, τους συγγενείς σας, τους συναδέλφους
σας. Είναι καθήκον σας. Είναι απλό. Δεν κοστίζει τίποτα σε σας.
Ίσως όμως κοστίσει στους γύπες.

ΠΗΓΗ:ΔΙΚΤΥΟ 21

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΗΣΤΕΙ ΕΚΤΑΚΤΟΣ ΝΟΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΑΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΧΕΙ ΔΥΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ. ΚΑΡΑΤΑΜΕΝΗ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.

ΚΛΕΒΟΥΝ, ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ, ΡΗΜΑΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ, ΓΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ..

ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ 2 ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΗΤΤΕΣ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑΝ ΓΙ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ (ΤΟ ΕΙΠΑΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ!-ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΑΥΤΟ), ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΞΑΝΑΖΗΤΑΝΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ!! ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!

Η ΕΤΟΙΜΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΛΕΨΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΙΔΙΑ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ (ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΚΛΕΦΤΕΣ), ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΣΑΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΞΕΝΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ! ΚΑΙ ΜΕΤΡΙΟ IQ (ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΕΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΟ).

ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ, ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ ΚΤΛ.. ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΤΟ ΠΗΡΟΥΝΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΦΟΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΣΑΛΙΑΡΑ ΚΑΙ ΓΛΥΦΟΝΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΞΑΝΑΦΑΝΕ.


ΔΥΟ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:
1)ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΡΗΣΗ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ??
2)ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΑΣΣΥΛΗΠΤΟ ΛΟΓΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΗΣΕΙ?? (ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΙΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ Η "ΒΟΛΕΜΑ" ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ ΤΟΤΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ)