ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.12.08

Τι δεν έχει επισημανθεί στη δράση του σημερινού παρακράτους. Πως ο Καραμανλής οργάνωσε το σημερινό παρακράτος! Ας θυμηθούμε…

Η νέα ΕΥΠ της Νέας Δημοκρατίας ανασταίνει την ΚΥΠ με την κρυφή συναίνεση του ΠΑΣΟΚ
Παρακράτος εν κράτει
"Τα στελέχη της ΕΥΠ είναι στρατιώτες σε αποστολή" («Αλφα 1», 17/2/2008)
Σχεδόν χωρίς αντιστάσεις, με τις ψήφους της κυβέρνησης και του ΛΑΟΣ πέρασε από την ολομέλεια της Βουλής την προηγούμενη βδομάδα το νομοσχέδιο για την ΕΥΠ. Τα κανάλια δεν θεώρησαν το θέμα αρκετά ενδιαφέρον για ν' ασχοληθούν μαζί του, ενώ και στα ρεπορτάζ των εφημερίδων κατέλαβε ελάχιστη θέση. Και όμως ήταν τα ίδια μέσα ενημέρωσης που είχαν επί μήνες προβάλει ως σκάνδαλο τις υποθέσεις των υποκλοπών, τις απαγωγές των Πακιστανών, τις παράνομες πτήσεις και τις μυστικές φυλακές της CIA, κ.ο.κ. Μια σειρά ανεξιχνίαστες ιστορίες, στις οποίες η ΕΥΠ διαδραμάτισε σημαντικό αλλά σκοτεινό ρόλο.
Ο φτωχός συγγενής της CIA
Ο νέος νόμος δίνει στην ΕΥΠ πραγματικές υπερεξουσίες, ενώ ταυτόχρονα αποκλείει κάθε έλεγχο και εξασφαλίζει για τη δράση της απόλυτη αδιαφάνεια. Εκτός από τα στοιχεία που είχαμε εγκαίρως επισημάνει από τη στήλη αυτή («Η αναπαλαίωση της ΕΥΠ», 10/11/07 και «Εικονική διαφάνεια και αδιαφανής διείσδυση», 2/2/08), η νέα ΕΥΠ που οραματίζεται ο κ. Παυλόπουλος εμφανίζεται ως κακή απομίμηση των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, αποκτώντας μάλιστα ταυτόχρονα τις αρμοδιότητες της CIA, της DEA, αλλά και της NSA!
- Ενισχύεται η αυτοτέλειά της, χωρίς έλεγχο.
- Αποκτά νέες αρμοδιότητες (για το οργανωμένο έγκλημα, την τρομοκρατία, τα ναρκωτικά, την παράνομη διακίνηση ανθρώπων, το ξέπλυμα) και έτσι επεμβαίνει στο ρόλο των διωκτικών αρχών αλλά και των ειδικών ανεξάρτητων αρχών.
- Στο προσωπικό της επιτρέπεται η οπλοφορία.
- Επιτρέπεται η διείσδυση σε παράνομες ομάδες, με αποτέλεσμα να νομιμοποιείται η προβοκάτσια και να αμνηστεύεται ο προβοκάτορας.
- Θεσμοθετείται η παρουσία της ΕΥΠ στον έλεγχο εισόδου αλλοδαπών στη χώρα.
- Θεσπίζεται υποχρέωση των δημοσίων υπηρεσιών να παρέχουν πληροφορίες που θα τους ζητήσει ο «εξουσιοδοτημένος» υπάλληλος της ΕΥΠ.
Το πλήρες "προφητικό" άρθρο-ανάλυση, για το παρακράτος που οικοδόμησε ο Καραμανλής, στον "ΙΟ" της "Ελευθεροτυπίας", 23 Φλεβάρη 2008
* 23 Φλεβάρη… συμβολική, ή σημειολογική, η ημέρα που διάλεξε η κυβέρνηση Καραμανλή για αυτό το παρακρατικό έκτρωμα που ψήφισε η βουλή;

- η κατάληψη της νομικής σχολής-Φλεβάρης '73

Ροδοχάραμα
Κούροι κόρες της σπουδής
φως ο νους η καρδιά φλόγα
η κραυγή σας γλώσσα πύρινη κοφτερή
Τέτοιες ώρες τρανές ώρες
μόνο εσείς και τα πουλιά τα ελεύθερα
ξεδιπλώνετε τον άνεμο και πετάτε με το αγέρι
και ξεμούδιασαν και ορθώθηκαν τα κορμιά
άρχισε το ροδοχάραμα…
έγραψε ο Γιάννης Κουτσοχέρας, μπροστά στην Νομική… όπου έχασε το μάτι του...

Σήμερα που το αίμα Αλέξη είναι ακόμη “ζεστό”, που τα παιδιά μας ψεκάζονται με τον καρκίνο των χημικών, σήμερα… που βρίσκονται - αν υπάρχουν- και γιατί τηρούν ένοχη σιωπή οι διανοούμενοι;
Γιατί δεν υπάρχει αντίδραση στη βίαια καταστολή και στο παρακράτος της δεξιάς;

Δεν υπάρχουν σχόλια: