ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.12.08

ΤΑ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ

@ Προς indymedia: 1ον Λίγα λόγια για τις δικές μας κάμερες… Απλά για να ξέρεις μικρέ και ανόητε ινδιάνε, τους μπάτσους του Πολυτεχνείου που κατήγγειλε ο Μαρκάτος να μπαίνουν, να καίνε και να σου το χρεώνουν, οι δικές μας κάμερες το γράψανε… Τότε ήταν μόνο ζούγκλα χωρίς το .gr… 2ον Τον Σκόπα να τσακίζει τον 13χρονο με το κράνος δική μας κάμερα τον έγραψε… 3ον Να πετάει πέτρες στους μαθητές το ίδιο…

@ Επειδή, λοιπόν, προτρέπεις κάποιους ανεγκέφαλους να μας πετάξουν πέτρες, εάν ανήκεις σε τέτοια συμμορία παρακρατικών μπάτσων κι εσένα η δική μας κάμερα θα σε γράψει…

@ Διαφορετικά πέτα τα μυαλά σου στα κάγκελα… Εντάξει Ρούλη;

http://www.zougla.gr/

======================================================

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΟΙ «ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΙ» ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ…… ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΣΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ «ΜΕΓΑΛΟ ΑΔΕΡΦΟ» ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΑΡΕΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΡΥΦΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΜΕΡΕΣ………….

======================================================

ΣΕΝΑΡΙΟ

"ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΠΕΤΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ «ΜΠΑΤΣΟΙ» .........ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΙ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΤΟΥ zougla.gr ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΖΟΥΜΑΡΑΝ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ."

ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ «ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ» ……. ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΕΠΙ 24ΩΡΟΥ ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΟΣΤΑ????

ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ……ΟΙ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΦΟΥ ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ ΠΑΡΑ ΤΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΦΟΡΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΣΙΩΠΟΥΝ!!!

ΤΕΛΟΣ ΣΕΝΑΡΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: