ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.12.08

ΑΛΕΞΗΣ - ΝΙΚΟΣ (1-0)




ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΥΠΕΠΕΣΕ Η ΧΘΕΣΙΝΟΒΡΑΔΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΟΥΓΙΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΤΟΥ ALTER ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ.
ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΜΑΚΡΑΝ ΠΡΟΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΒΟΛΕΑ ΤΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΠΛΕΚΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΓΚΩΜΙΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ….ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΟΥΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΟ.
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΘΕΙΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΥΓΙΑΣ…..
ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΠΡΟΣΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΑΦΝΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ.
ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Η ΣΥΣΣΩΜΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ …..ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΕΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ALTER… …EXEI ΩΣ BAΣH TON EN ΣΥΝΟΛΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΕΝ ΓΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΛΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΝΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΕΙ.
Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΕΧΘΕΣ, ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΕΘΕΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΑ ΣΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΗΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ…….!!!!
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΒΩ ΣΕ ΠΛΑΤΕΙΑΣΜΟ ΕΠΙ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΡΩΝ…..
Ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΚΟΥΓΙΑΣ ΜΙΛΗΣΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΕ ΝΟΜΙΚΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟΔΕΚΤΑ ΔΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥ …..
ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΟΠΩΣ ΤΕΧΝΙΕΝΤΩΣ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΘΙΞΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ.
ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΗΘΙΚΟΙ Ή ΑΝΗΘΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΗΝ
ΑΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΑΝ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΚΥΡΙΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.
ΚΑΙ ΛΕΩ ΑΛΛΗ ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕΠΙΤΕΛΕΣΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ……. ΤΗΝ ΥΨΩΣΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ ΤΟΥ…. ΟΤΑΝ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΕΡΩΤΩΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΥΓΙΑ ΠΟΥ ΟΥΚ ΟΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΤΑ MEDIA ME ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΤΟΥ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ..
ΜΕΜΠΤΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ……..
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΝ Η ΔΙΚΗ ΕΓΕΝΕΤΟ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΠΑΝΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΘΥΡΟΥ …..
ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΥΠΟΒΛΗΘΕΝΤΩΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ …..
Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΕΒΑΛΕ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΠΕΡΑΤΩΣΕ ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ .


ΣΗΜ: Το τελευταίο το έκλεψα από μήνυμα ακροατή στον κο Χατζηνικολάου και στην εκπομπή του στον real fm σήμερα… ο οποίος και αυτός το ίδιο εντόπισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: