ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.12.08

ΠΟΡΙΣΜΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ

ΕΝΑΣ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΔΙΕΓΝΩΣΑΝ ΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ.

ΔΗΛΑΔΗ....... ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΝ ΒΛΑΚΕΣ ΠΑΡΑ ΚΛΕΦΤΕΣ

ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝΤΑΙ………..

ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΝ ΛΟΓΟ ΒΛΑΚΕΙΑΣ………..

ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΤΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΤΟΥΣ ......ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΒΛΑΚΕΣ!!!!!!!

ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΗΣΤΕΙ ΕΚΤΑΚΤΟΣ ΝΟΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΑΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΧΕΙ ΔΥΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ. ΚΑΡΑΤΑΜΕΝΗ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.

ΚΛΕΒΟΥΝ, ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ, ΡΗΜΑΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ, ΓΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ..

ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ 2 ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΗΤΤΕΣ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑΝ ΓΙ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ (ΤΟ ΕΙΠΑΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ!-ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΑΥΤΟ), ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΞΑΝΑΖΗΤΑΝΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ!! ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!

Η ΕΤΟΙΜΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΛΕΨΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΙΔΙΑ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ (ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΚΛΕΦΤΕΣ), ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΣΑΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΞΕΝΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ! ΚΑΙ ΜΕΤΡΙΟ IQ (ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΕΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΟ).

ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ, ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ ΚΤΛ.. ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΤΟ ΠΗΡΟΥΝΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΦΟΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΣΑΛΙΑΡΑ ΚΑΙ ΓΛΥΦΟΝΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΞΑΝΑΦΑΝΕ.


ΔΥΟ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:
1)ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΡΗΣΗ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ??
2)ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΑΣΣΥΛΗΠΤΟ ΛΟΓΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΗΣΕΙ?? (ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΙΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ Η "ΒΟΛΕΜΑ" ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ ΤΟΤΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ)

Ανώνυμος είπε...

Κηδεία Τάσσου Παπαδόπουλου:Μια από τις τελευταίες του επιθυμίες ήταν επάνω στο φέρετρό του να υπάρχει η Ελληνική Σημαία!

Σήμερα 15 Δεκεμβρίου 2008 η γη της αγαπημένης του πατρίδας, μοιρασμένης ακόμη και υπό τουρκική κατοχή, δέχθηκε τη σεπτή σορό του εκλιπόντος αγωνιστού της ΕΟΚΑ τέως Προέδρου της. Μετά το πέρας της κηδείας, το φέρετρο του εκλιπόντος σήκωσαν στους ώμους τους στρατιώτες. Κατά την έξοδο της σορού από την εκκλησία φιλαρμονική παιάνιζε πένθιμα εμβατήρια και στρατιωτικό άγημα απέδωσε τιμές. Τα χειροκροτήματα του κόσμου βροχή ώσπου τα αυτοκίνητα που μετέφεραν τη σορό του Τάσσου Παπαδόπουλου και τα μέλη της οικογένειάς του αναχώρησαν από την περιοχή του ιερού ναού. Πολλά ήταν τα πανό που είτε αναρτήθηκαν στο προαύλιο της Εκκλησίας. Ένα από αυτά ξεχώριζε και έγραφε : «Καλό ταξίδι Έλληνα. Ο αδούλωτος ελληνισμός σε αποχαιρετά…». «Αυτός ο λαός δεν λυγίζει και δεν πτοείται μέχρι την τελική δικαίωση»…

Από τον αποχαιρετιστήριο λόγο της κόρης του Αναστασίας

«Στο καλό αγαπημένε μας πατέρα. Καλό σου ταξίδι. Μην ανησυχείς για μας. Εμείς θα ακολουθούμε πάντα το δρόμο που εσύ μας χάραξες και θα τον φωτίζουν οι σκέψεις, οι πράξεις, η ιστορία και η αξιοπρέπειά σου», ανέφερε συγκινημένη η κόρη του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Τάσσου Παπαδόπουλου, Αναστασία Παπαδοπούλου, στον αποχαιρετιστήριο λόγο που εκφώνησε εκ μέρους της οικογένειας του εκλιπόντος.
Η κόρη του εκλιπόντος είπε ότι ο άνθρωπος Τάσσος Παπαδόπουλος ανήκε τόσο στην οικογένειά του, όσο και στην πατρίδα και τα πιστεύω του.
«Όλη μου τη ζωή ένοιωθα ότι σε μοιραζόμουν με τον κόσμο σου. Συγνώμη που σου είχα παράπονο για αυτό. τώρα καταλαβαίνω πόσο αφελής ήμουν. Ξέρω ότι ποτέ δεν ανήκες μόνο σε μας. Ανήκες πάντα στην χώρα σου, στα ιδεώδη και τα πιστεύω σου, στο λαό σου στον Ελληνισμό».

Ανώνυμος είπε...

Φίλε ανώνυμε, κατανοώ το μένος σου, κατά του ΠΑΣΟΚ, επίσης νοιώθω την αγωνία σου, να πραραμείνει η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας στην Εξουσία.
Αντιλαμβάνομαι, ότι περιμένεις να διοριστείς στο Δημόσιο, όπως θα σου έχουν υποσχεθεί, οι Κομματάρχες της Ρηγίλλης.
Όμως φίλε μου, αν δεν μάθεις γράμματα, δεν πρόκειται να διοριστείς πουθενά, ούτε Σκουπιδιάρης ή Κηπουρός, γιατί σε αυτές τις θέσεις, διορίζονται Διεθνείς Τερματοφύλακες, με ετήσιο εισόδημα, πλέον των 800.000 €.
Άντε φίλε μου στο Νυχτερινό, να μάθεις γράμματα.
Σ.Σ. Για να μην θεωρείς, ότι έχω κόμπλεξ με τους σκουπιδιάρηδες, σε πληροφορώ, ότι και εγώ είμαι σκουπιδιάρης,αν και δεν είμαι Διεθνής Τερματοφύλακας, ούτε έχω εισόδημα πλεον των 800.000 €.

Στο Σχολείο γρήγορα.

Λυκούργος Μυτιληναίος