ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.12.08

ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΙΣ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ


ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
  1. ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ ΝΕΑ Η ΒΟΡΕΙΑ Η ΑΝΩ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
  2. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΛΗΡΕΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ!
  3. ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΩΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!
  4. ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΠΟΥ ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ ΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ!
  5. ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΣΥΝΘΗΚΗ (ΕΥΡΩΣΥΝΤΑΓΜΑ)!
  6. ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ!
  7. ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ!
  8. ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΑ(!) ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ (ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ)…
  9. ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ -ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΦΑΚΕΛΩΝ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟΥ ΖΙΕΜΕΝΣ- ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΟΙ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ-ΠΑΣΟΚ (ΠΑΠΙΣΤΑΣ) ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΟΥ-ΝΔ (ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΝΟΜΑΡΧΗ ΨΩΜΙΑΔΗ)!
  10. ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ…
  11. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΡΑΤΟΥΣ -ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΟΡΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΑΓΗΣ ΠΕΡΙ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!
  12. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΚΛΕΓΕΙΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ- ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ (ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ- ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ)!
  13. ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟ- ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ- ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΥΛΕΤΙΚΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ ΟΣΩΝ ΜΕΤΟΙΚΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
  14. ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΘΟΥΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΧ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΕΛΣΙΝΚΙ ΔΗΜΗΤΡΑ-ΒΑΛΙΑΝΑΤΟΥ!
  15. ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ! «ΤΟ ΚΑΚΩΣ ΑΠΟΣΥΡΘΕΝ» ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΣΤ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΑΛΛΑ «ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΕ ΤΟ 1912 ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»!!
  16. ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ ΟΠΟΥ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΘΑ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΕ ΛΙΣΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ
  17. ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ)!
  18. ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΙ ΔΕΚΑ ΧΙΛΑΔΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ…

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΔ

  1. ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ ΝΕΑ Η ΒΟΡΕΙΑ Η ΑΝΩ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
  2. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΛΗΡΕΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ!
  3. ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΩΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!
  4. ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΠΟΥ ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ ΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ!
  5. ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΣΥΝΘΗΚΗ (ΕΥΡΩΣΥΝΤΑΓΜΑ)!
  6. ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ!
  7. ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ!
  8. ΝΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ (ΠΡΟΘΑΛΑΜΟ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ)- ΤΡΙΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ!
  9. ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ -ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΦΑΚΕΛΩΝ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟΥ ΖΙΕΜΕΝΣ- ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ-ΠΑΣΟΚ (ΠΑΠΙΣΤΑΣ) ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΟΥ-ΝΔ (ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΝΟΜΑΡΧΗ ΨΩΜΙΑΔΗ)!
  10. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΚΛΕΓΕΙΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ- ΚΑΘΕΣΤΩΣ «ΕΠΙ ΜΑΚΡΟΝ ΔΙΑΜΕΝΟΝΤΟΣ» ΣΕ 200.000 ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ…
  11. ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟ- ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ- ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΥΛΕΤΙΚΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ ΟΣΩΝ ΜΕΤΟΙΚΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
  12. ΟΙ ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΟΧΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ- ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ!
  13. ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΟΥ Κ ΘΑΝΟΥ ΒΕΡΕΜΗ ΒΑΣΙΚΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΣΤ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΑΛΛΑ «ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΕ ΤΟ 1912 ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»!!
  14. ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΤΕ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗΣ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΤΕΧΝΗΤΑ ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΟΥ «ΓΕΡΜΑΝΟΥ»!
  15. ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΤΗΣ (ΜΥΤΗΛΙΝΑΙΟΣ) ΜΕΤΑ ΤΗ ΤΕΧΝΗΤΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ!
  16. ΑΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ- ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ….
  17. ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ ΟΠΟΥ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΘΑ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΕ ΛΙΣΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ
  18. ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΙ ΔΕΚΑ ΧΙΛΑΔΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ…

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥΦΩΝΙΑ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ

Όταν στην οκταετία 1981-1989 ασκήθηκαν οι μεγαλύτερες διώξεις της Ελεύθερης ραδιοφωνίας, και το "δημοκρατικό κράτος" δεν έκανε άλλη δουλειά απο το να ασχολείται με τα ραδιογωνιόμετρα και τις διώξεις των ραδιοερασσιτεχνών, ωστε να στέλνουν στα δικαστήρια οι "ειδικές δυνάμεις" της ΕΛ.ΑΣ. πιτσιρικάδες με σταθμούς των 5 watt...

Έτσι, για να μην βγαίνουν σήμερα και μας λένε ότι το ΠΑΣΟΚ έφερε την ελεύθερη ραδιοφωνία και Τηλεόραση το 1989... Όταν θα έπρεπε να είχε απελευθερώσει τα ερτζιανά απο το 1981...

Ασύλληπτα δημοκρατική ήταν και η τοποθέτηση του έτερου αείμνηστου υφυπουργού Τύπου του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Μαρούδα, ο οποίος, την εποχή που άρχισε να «σκάει μύτη» η ελεύθερη ραδιοφωνία-τηλεόραση απειλούσε ότι «θα καταρρίψει τον δορυφόρο» που θα τολμούσε να εκπέμψει ελληνικό πρόγραμμα. Παράλληλα τα ραδιογωνιόμετρα του Υπουργείου δεν είχαν αφήσει ουτε έναν "εγκληματία ραδιοερασσιτέχνη", και τα δικαστήρια είχαν πολύ δουλειά... Παρακάτω πάρτε ένα ελάχιστο δείγμα:

21/12/83: Στον αέρα και η ομάδα «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ». Ο «ανταρτοπόλεμος» μόλις είχε αρχίσει. Μισή ώρα μετά την έναρξη ο εισαγγελέας παρεμβαίνει. Οι τσιλιαδόροι ξέρουν καλά τη δουλειά τους, οι «παράνομοι» μαζί με τον πομπό γίνονται καπνός. Συλλαμβάνεται μόνο ο ιδιοκτήτης του σπιτιού.

30/01/84: Στις 10 το πρωί η φωνή των φοιτητών του ΠΑΝΤΕΙΟΥ βγαίνει στον αέρα, για λιγότερο από μία ώρα αφού τα ραδιογωνιόμετρα του υπουργείου τους εντοπίζουν.

16/02/84: Τυφλός «ραδιοπειρατής» καταδικάζεται σε 25 μέρες φυλάκιση από το Β' Τριμελές Εφετείο. Ο Γιάννης Οικονομίδης είπε στο δικαστήριο: «Δεν έκανα διαφημίσεις και δεν εμπόδιζα τις επικοινωνίες, έδινα διέξοδο στην επιθυμία μου να γνωρίζω πολλούς φίλους. Παρέες δεν έχω, δεν βλέπω και δεν απολαμβάνω τίποτα. Με το σταθμό έβλεπα τον κόσμο».

06/03/84: Η «Ελεύθερη Ραδιοφωνία» συνεχίζει τις εκπομπές της από διαφορετικά σημεία κάθε φορά. Η ψυχή του σταθμού, Αλέξης Κύρκος, δεν το βάζει κάτω στις μάχες με τα ραδιογωνιόμετρα. Αρχές άνοιξης κι αποφασίζουν να εκπέμψουν από την ύπαιθρο με γεννήτρια. Βραδάκι στον Υμηττό οι 4 τσιλιαδόροι είναι στις θέσεις τους. Ειδικές δυνάμεις με φακούς ανιχνεύουν το έδαφος. Αυτή τη φορά 4 άτομα συλλαμβάνονται.

10/01/85: Ο «Τυφλοπόντικας των FM» διακόπτει τη λειτουργία του λόγω σύλληψης των Άκη Ασπρογέρακα, Μάκη Καρακιανίτη και Κατερίνας Λασιθιωτάκη, οι οποίοι καταδικάζονται πρωτόδικα σε 5 μήνες φυλάκιση. Τα μηχανήματα εκπομπής του ραδιοφώνου κατάσχονται, καθώς και οι δίσκοι, κασετόφωνα, ραδιόφωνα κλπ.

Περισσότερα ΕΔΩ => http://metajournalism.wordpress.com/2006/12/02/free-radio-70-90
● Το 1981 μόλις ανέλαβε την διακυβέρνηση της Ελλάδος ο Ανδρέας δήλωσε: "θα είμαστε κυβέρνηση όλων των Ελλήνων". Η συνέχεια είναι γνωστή!
Δημιουργία των πράσινων και γαλάζιων καφενείων, το κίνημα των πρασινοφρουρών και της πράσινης κάρτας που άλωσε το δημόσιο με πάσης φύσεως ανίκανους και αργόμισθους οι οποίοι διορίζονταν με την επίδειξη της πράσινης κάρτας απο τις κλαδικές του κινήματος κ.α. Και βέβαια "η δεξιά" έμπαινε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας καθώς καυχόταν ο μεγάλος ηγέτης.
● Απο το 1974 που ψηφίστηκε το Σύνταγμα επι Ν.Δημοκρατιας, έχουν υπάρξει 2 αναθεωρητικές περιόδοι (το 1985 και το 2000), και οι 2 με κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ. Ιδιαίτερα, η συνταγματική αναθεώρηση του 1985 , είναι αυτή που έφερε τα πράσινα-κόκκινα-μπλέ ψηφοδέλτια στην Βουλή, και εκείνη η οποία με την ενορχήστρωση του Ανδρέα Παπανδρέου, αφαίρεσε όλες τις εξουσίες του Προέδρου της χώρας και τις έδωσε στο κυβερνών κόμμα, ωστε να συντελεστεί "άνετα" η κλοπή ολόκληρων των οικονομικών αποθεμάτικών της χώρας ανεξέλεγκτα πλέον.
● ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΙΕΝΗΡΓΗΣΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ?
Η απάντηση είναι απλή. ΠΟΤΕ!!! Αντιθέτως, ώς ένδειξη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ο Ανδρέας χρησιμοποιούσε τα ΜΑΤ για να καταστέλονται με πιο αποτελεσματικά "εκπαιδευμένα" μέσα οι λαικές διαδηλώσεις, όπως πχ και το 1995 εναντίον των συνταξιούχων, όπου έπεσαν πολλές "ψιλές" στα "τιμημένα γηρατειά", όπως τα προσφωνούσε ο μεγάλος ηγέτης... Και βέβαια η δικαιολογία για τους..."δημοκρατικούς ξυλοδαρμούς επι Ανδρέα" ήταν πάντα να κατασταλεί ο... λαικισμός. Η λέξη καραμέλα για κάθε κυβερνητικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.
● Tρανό παράδειγμα δικτατορικής/καθεστωτικής πολιτικής του κινήματος αποτελεί και το γεγονός οτι ΠΟΤΕ!!! (παρ' όποια λαική εξέγερση κι αν έγινε) δεν ανέστειλε ή απέσυρε την ψήφιση ή εφαρμογή νομοσχεδίου που ήθελε να περάσει.
Με ΜΑΤ, ξύλο και επιβολή του "έτσι θέλω", επι ΠΑΣΟΚ περνούσαν όλα τα νομοσχέδια που ήθελε. Κατα τα άλλα, "το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση, και... ο λαός στην εξουσία" ήταν το μεγάλο σύνθημα του κινήματος..
Ακόμα και με το θέμα της αναγραφής του θρησκεύματος στις ταυτότητες, το κίνημα "έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων του" 3.000.000!!! υπογραφές Ελλήνων στο αίτημα για δημοψήφισμα. ΠΡΟΣΕΞΤΕ> ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ!!!
● Και τελικά το "κινημα του λαού" ή η..."δημοκρατική παράταξη" έφτασε στο σημείο να ΞΕΦΤΥΛΙΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ με μία ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ!!!
Δημοκρατία=> ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ!!!
Διενήργησε άρων άρων (αντιλαμβανόμενο έκλογική συντριβή βάσει των σφιγμομετρήσεων) αλλαγή ηγεσίας πρίν τις εκλογές του 2004, και για να δείξει επιτέλους μια φορά δημοκρατικές διαδικασίες εντός του κόμματος, διεξήγαγε εκλογές για την ανάδειξη προέδρου ΜΕ ΕΝΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ!!! ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ!!!