ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.12.08

ΝΑ! ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΡΤΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΔΟΤΕΣ Ή ΤΑ "ΠΑΙΡΝΟΥΝ" ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ 'ΧΟΥΝ Ή ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΟΤΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ




























ΗΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΤΟ 2007
ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ 5 (πεντε ) ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ
28018,00 ΕΥΡΩ !!!
"Συνέβει κι αυτό, αν και πολλοί εκ πρώ-
της όψεως θα το θεωρούν απίστευτο. Στις εκλογές του 2007, θελήσαμε να βάλουμε ένα διαφημιστικό φιλμάκι στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ πέντε φορές, ώστε να πληροφορηθεί ο κόσμος ότι η ΕΝΩΣΗΚΕΝΤΡΩΩΝ μετέχει στις εκλογές, μια και όλες οι εφημερίδες και όλα τα κανάλια μας φίμωναν και δεν είχαμε άλλο μέσο να αμυνθούμε.Τηλεφωνήσαμε λοιπόν στην εφημερίδα και δώσαμε τις διαστάσεις του φιλμ τρίστηλο επί 20 εκτοστά ύψος. Ζητήσαμε προσφορά για πέντε καταχωρήσεις στην εφημερίδα το προεκλογικό δεκαήμερο. Η απάντηση της εφημερίδας ήλθε μέσω fax στις 06/09/2007. Η εφημερίδα (όπως φαίνεται στη φωτογραφία) μας ζήτησε 28018,00 ευρώ.Αμέσως μετά πήραμε την εφημερίδα στο τηλέφωνο και μιλήσαμε με τον αρμόδιο ζητώντας κάποια έστω έκπτωση, αφούη ΕΝΩΣΗΚΕΝΤΡΩΩΝ δεν χρηματοδοτείται από το κράτος και αφού τα λεφτά τα μαζεύουμε κουπόνι - κουπόνι μεταξύ των φίλων μας. Τονίσαμε στον αρμόδιο εκπρόσωπο της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ, ότι το ποσόν είναι κολοσσιαίο για τις δυνατότητές μας και ζητάμε κάποια μείωση του ποσού για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στην επί πλέον αυτή δαπάνη. Η απάντηση ήταν, έκπτωση δεν κάνουμε, το απαγορεύει ο νόμος. Άλλοι, όπως ΣΥΡΙΖΑ και ΛΑΟΣ,στέλνουν διαφημίσεις κάθε μέρα ολοσέλιδες, που κοστίζουν πολύ περισσότερο και ποτέ δεν μας ζήτησαν έκπτωση! Εμείς επιμείναμε, τους εξηγήσαμε τη φίμωση που μας κάνουν τα ΜΜΕ και ότι είναι μεγάλη ανάγκη να μάθει ο κόσμος σε όλη την Ελλάδα, ότι η ΕΝΩΣΗΚΕΝΤΡΩΩΝ μετέχει με πλήρεις συνδυασμούς στις εκλογές σε όλη τη χώρα και ότι εκτιμούμε το κοινό της εφημερίδας και θέλουμε να έλθουμε σε επαφή μαζί του. Ποια απάντηση λέτε λάβαμε;Κάνετε ό,τι νομίζετε.Μέχρι τώρα αποφύγαμε να δημοσιοποιήσουμε το γεγονός. Επειδή όμως η πληροφόρηση είναι δημοκρατικό αγαθό και επειδή η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ παρουσιάζεται ως δημοκρατική εφημερίδα, το γνωστο-ποιούμε. Κεντρώοκόμμα θέλησε να βάλει διαφήμιση στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ και εκείνη μας ζήτησε28018,00 ευρώ, δηλαδή να πάμε να πουλήσουμε το σπίτι μας για να μας βάλει τη διαφήμιση.Μετά λέμε, γιατί το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία τα άρπαξαν από την SIEMENS και από κάθε λογής λωποδύτες. Τα άρπαξαν γιατί οι εκλογές, αντί να είναι περίοδος προβληματισμού και περίσκεψης, είναι χορός δισεκατομμυρίων και χαρτοπόλεμος. Στις εκλογές νικάει όποιος έχει κλέψει τα περισσότερα.Μόνο αν είμασταν κλέφτες, θα μπορούσαμε με άνεση να πληρώσουμε την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ με τέτοιο ποσό!"
http://cretanpatriot.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: