ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.12.08

ΑΥΡΙΟ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ..... Η ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ "ΚΡΙΣΗΣ"...ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

ΑΥΡΙΟ ΚΑΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ


ΔΙΕΡΩΤΩΜΑΙ …..

ΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΒΙΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΝΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ…..

ΟΙ ΕΝ ΛΟΓΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ............... ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΤΥΧΩΝ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΥΤΟ ?.



ΚΑΛΑ…… ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΑΘΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ.



ΣΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΜΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΥ ΠΟΡΙΣΜΑΤΟΣ….


ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΙ…ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ...ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ..



ΘΑ ΑΝΑΧΘΕΙ ΑΒΙΑΣΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΤΟ «ΜΗΝΥΜΑ» ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ….. ΔΕΝ "ΧΑΙΔΕΨΕ" ΚΑΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΗΣ…


ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ

ΟΙ ΠΡΟΣΒΛΕΠΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΤΗΣ .......


ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.....

ΤΟΣΟ ΗΘΙΚΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ .



ΗΜΕΡΑ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΩΝ … ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΑΥΡΙΟ.........

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ!!!!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ. ΜΕ 30 ΕΥΡΩ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟ ΣΑΣ.
αρθρο taxalia
Πήραμε σήμερα πάνω από 10 εφημερίδες. Οι πρώτες σε πωλήσεις συναγωνίζονται σε -κραυγαλέα- αντιΚαραμανλική προπαγάνδα. Ξεχειλίζει η συντονισμένη προσπάθεια να πλήξουν τον πρωθυπουργό. Μπορεί να ξέρουν κάτι, που δεν ξέρουμε εμείς. Δεν μας ενδιαφέρει ποιός θα είναι πρωθυπουργός! Μπορεί ο Γιώργος Παπανδρέου να είναι καλύτερος, μπορεί να είναι ο Τσίπρας, μπορεί να είναι ο Καρατζαφέρης.
Μας ενδιαφέρει ο πρωθυπουργός να βγεί αβίαστα από το λαό κι όχι από τους μηχανισμούς της προπαγάνδας των διαπλεκόμενων. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ.
Τόσο απλά.
Τι βλέπουμε λοιπόν τον τελευταίο καιρό:
Ο ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΝΑ ΠΩΣ ΘΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
1. Δίνουμε πολλά, πολλά, πάρα πολλά δώρα, (σε καμία περίπτωση δεν καλύπτεται το κόστος, λογικά οι εφημερίδες θα έπρεπε να έχουν ζημιές δις με τέτοια ..δώρα, αλλά αυτό είναι δουλειά του ΣΔΟΕ του Κωστάκη). Αν χρειαστεί ζητάμε από τα αφεντικά λεφτά, ώστε σε κάθε εφημερίδα να δίνουμε δώρο και ένα πενηντάρικο.!
2. Με τα δώρα τσίμπησε ο πελατάκος. Και τώρα η προπαγάνδα:
3. Εκμεταλλευόμαστε φυσικά το κλίμα των ημερών, με τις παρακάτω τεχνικές:
α. Μιλάμε συνέχεια για "μαθητές", "νέους" και "νεολαία". Δεν έχουν γνώση του τι γινόταν παλιότερα, είναι πιό εύκολα θύματα.
β. Κάνουμε συνεχώς αφιερώματα στους νεκρούς από την αστυνομική βία, παραλείποντας τις ενοχλητικές λεπτομέρειες και κυρίως τις περιπτώσεις αυτοάμυνας των αστυνομικών. Δεν θυμίζουμε π.χ. ότι ο Μελίστας ήταν στριμωγμένος σε ένα βαν, στο οποίο είχαν πέσει -μέσα- μολότωφ και ήταν θέμα δευτερολέπτων να καεί ζωντανός.
γ. Δεν θυμίζουμε ότι οι 16 από τις 18 εκτελέσεις/φόνοι/δολοφονίες "αντιεξουσιαστών", έγιναν επί κυβερνησεων ΠΑΣΟΚ. Η λέξη πρέπει να αποφεύγεται πλήρως, ώστε όλοι οι φόνοι να "κρεμαστούν"(attach) και να υποστηρίξουν (support) το κλιμα που δημιούργησε ο τελευταίος φόνος.
δ. Ξεχνάμε αυτά που λέγαμε για το δικαίωμα κάθε, μα κάθε κατηγορούμενου σε δίκαιη δίκη αλλά και συνήγορο και την πέφτουμε σε όποιον αναλάβει τον κατηγορούμενο αστυνομικό, ώστε να εκφοβίσουμε και να εκβιάσουμε τους υποψήφους δικηγόρους.
ε. Σε περίπτωση που βρεθεί συνήγορος, που τιμά το λειτούργημά του, την πέφτουμε στο δικηγορικό σύλογο, ακόμη και με διασπορά ψευδών ειδήσεων, ώστε να φτιάξουμε κλίμα και να τον τρομοκρατήσουμε.
στ. Αν ο συνήγορος τιμά το λειτούργημά του προχωράμε παραπέρα και τον απειλούμε άμεσα. Υποκινούμε ακόμη και σωματική βία εναντίον του. Αν τον δείρουν κιόλας, ακόμη καλύτερα. Προσοχή: να μην τον σκοτώσουν, γιατί αυτό θα δημιουργήσει συσπείρωση στους δικηγόρους.
ζ. Κάνουμε σε όλες τις εφημερίδες, σαλόνια, με πολλές φάτσες μαθητών, οι οποίοι να καθοδηγούνται να πουν αυτά που θέλουμε. Βάζουμε οπωσδήποτε τη φάτσα τους, ώστε να αγοράσουν την εφημερίδα οι δικοί τους, οι συμμαθητές τους κ.λ.π. για να δουν τη φάτσα τους στο φύλλο μας.
4. Κάνουμε ολομέτωπη επίθεση στο Κ.Κ.Ε. το οποίο χαλάει τη σούπα της "αριστερής" εξέγερσης. Ψάχνουμε στοιχεία για πλουτισμό στελεχών του, παλιές δηλώσεις, παιδιά κομμουνιστών που κάνουν μπίζνες, που πήγαν σε ιδιωτικά σχολεία, ό,τι μπορεί να δυσφημήσει το Κ.Κ.Ε.
5. Το ίδιο κάνουμε με το Λ.Α.Ο.Σ. Βρείτε θέματα για τη Μανωλίδου, ώστε να ακυρώσουμε τον Άδωνι.
6. Χτυπάμε άμεσα τον Καραμανλή, με τους εξής τρόπους:
α. Αποδομούμε τις επιλογές του σε πρόσωπα. Αυτή την περίοδο ρίχνουμε ιδιαίτερο βάρος στους "Καραμανλικούς", Παυλόπουλο και κυρίως στον Στυλιανίδη. Η κριτική δεν πρέπει να γίνεται σε πολιτική επίπεδο, αλλά σε κοινωνικό για να είναι πιό εύπεπτη από τις σαστισμένες από το βομβαρδισμό εικόνων μάζες. Δίνουμε βαρύτητα σε πιασάρικα θέματα, όπως "στα μπουζούκια ο Στυλιανίδης, ενώ η Ελλάδα πενθούσε", ή "αγόραζε κοσμηματα η γυναίκα του Παυλόπουλου, ενώ η Ελλάδα καιγόταν".
β. Ενισχύουμε τους υποτιθέμενους διαδόχους του. Τους παρέχουμε ολοσέλιδα ή και το "σαλόνι" για συνέντευξη, με κολακευτικές φωτογραφίες, όπου τονίζουμε ό,τι τους ξέφυγε και δείχνει ότι υπάρχει κλίμα διαδοχής.
γ. Συντηρούμε κλίμα διαδοχής, με αναφορά σε "καλά πληροφορημένες πηγες στο εσωτερικό της Ν.Δ.", οι οποίες πηγές, εμφανίζονται δήθεν δυσαρεστημένες από την "ατολμία" του Καραμανλή.
δ. Προβάλλουμε δηλώσεις ιεραρχών, έτσι ώστε να φαίνεται ότι ακόμη κι η εκλλησία, που μέχρι τώρα ονομάζαμε "η δεξιά του κυρίου", κρατά αποστάσεις από το αστυνομικό κράτος του Καραμανλή.
7. Εξαφανίζουμε τα εθνικά θέματα κι οτιδήποτε δείχνει εξωτερικό κίνδυνο, γιατί αυτό θα συσπειρώσει τους Έλληνες. Κρύβουμε τυχόν προκλήσεις Τούρκων, Σκοπιανών κ.λ.π., ώστε να μην ενισχύουν το σενάριο, ότι πλήττεται ο Καραμανλής, επειδή είπε όχι στην είσοδο της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ και είπε ναι στο Ρωσικό αγωγό φυσικού αερίου.
8. Κάνουμε όσο το δυνατόν μικρότερη προβολή στο Γιώργο Παπανδρέου, ώστε να μην ταυτιστεί με τις ζημιές και απορροφήσει τη δυσαρέσκεια της πονεμένης αγοράς. Αν χρειαστεί, ταυτίζουμε τις ζημιές με τον ΣΥΡΙΖΑ, ώστε οι "νυκοκυραίοι" να στρέψουν προς τα εκεί τα βέλη τους. Ενισχύουμε αυτή τη θέση με δημοσιεύματα και δημοσκοπήσεις που δείχνουν οργή προς το ΣΥΡΙΖΑ και μόνο. Βάζουμε τα δύο κόμματα της αριστεράς να τρώγονται μεταξύ τους.
Θέλουμε μια ελεγχόμενη αυτοδύναμη κυβέρνηση.
9. Χτυπάμε ανελέητα την κρατική τηλεόραση, που είναι το τελευταίο καταφύγιο όσων μας έχουν σιχαθεί. Ψάχνουμε οτιδήποτε εναντίον του προέδρου της. Αν αντέχει στα χτυπήματα, διασπείρουμε ψευδείς ειδήσεις, εμφανίζοντάς τον ως έτοιμο να παραιτηθεί, ως δυσαρεστημένο, ως άτολμο.
10. Επειδή ο Καραμανλής είναι χαλκέντερος και αντλεί δύναμη από τη φυσιολογική οικογενειακή του ευτυχία, ξαμοληθείτε και βρείτε στοιχεία, που να του ταράξουν την οικογενειακή γαλήνη, τη σχέση του με τη σύζυγο και τα παιδιά του. Αρχίστε με δημοσιεύματα του τύπου "άλλη γυναίκα στη ζωή ισχυρού Έλληνα πολιτικού;" ή "η Νατάσσα ενοχλημένη από επιθέσεις εναντίον της" ή κάτι για τα παιδιά του. Πηγαίντε στο σχολείο των παιδιών του και ψαρέψτε δασκάλους, γονείς συμμαθητών. Κάποιος θα βρεθεί να πει ότι τα παιδιά του πρωθυπουργού έχουν διαφορετική μεταχείριση, π.χ. "η δασκάλα κουμπώνει όλα τα κουμπιά στο μπουφάν της Αλίκης, ενώ η -αλήτισσα- άφησε άλλο παιδάκι ξεκούμπωτο στην παγωνιά". Πιέστε τους με απανωτές ερωτήσεις. Απομονώστε κάποια λέξη, μεγεθύντε την και τα αποτελέσματα θα έρθουν.
..
B.Π. taxalia 14-12-2008