ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.1.09

Το παρασκήνιο της μετακίνησης του Ευριπίδη Στυλιανίδη στο υπουργείο Μεταφορών

Από το βράδυ της Τρίτης, ανήμερα των Θεοφανείων, ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, μαζί με τον Γιάννη Αγγέλου, την Ντόρα Μπακογιάννη και τον Γιώργο Σουφλιά είχαν καταλήξει στο νέο κυβερνητικό σχήμα. Οι όποιες χλιαρές αντιρρήσεις που είχαν οι παρευρισκόμενοι, για την σύνθεση του υπουργικού συμβουλίου κάμφθηκαν αμέσως. Σε μία περίπτωση όμως, η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Γιώργος Σουφλιάς προσπάθησαν να μεταπείσουν τον πρωθυπουργό για την απόφαση του.
Ο Κώστας Καραμανλής είχε πάρει την απόφαση την Τρίτη, να μην συμπεριλάβει τον Ευριπίδη Στυλιανίδη στο νέο σχήμα που θα ανακοίνωνε την επομένη. Και τα κατάφεραν με την δικαιολογία ότι «...δεν πρέπει να κάψουμε ένα νέο στέλεχος, το οποίο στήριξε την κυβέρνηση σε μια δύσκολη περίοδο αναλαμβάνοντας το υπουργείο Παιδείας... ».
Ο Καραμανλής δεν χάλασε το χατίρι στην Ντόρα και τον Σουφλιά, δίνοντας έτσι μια δεύτερη ευκαιρία στον κουμπάρο του, μετακινώντας τον στο υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών. Ο ίδιος όμως ήταν ο πρώτος που εξέφρασε την πικρία του και έδωσε το έναυσμα για την εσωκομματική γκρίνια που θα ξεσπάσει πολύ σύντομα μέσα στους κόλπους της ΝΔ.
Την επόμενη μέρα, από πολύ νωρίς το πρωί και μετά το τηλεφώνημα του Καραμανλή, τα νέα για την αλλαγή του Ευριπίδη Στυλιανίδη είχαν γίνει γνωστά στο υπουργείο Παιδείας και υπήρχε ένα φυσιολογικό μούδιασμα στον ίδιο και τους συνεργάτες του. Οι απλοί φίλοι, οπαδοί και υποστηρικτές του στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο στην Κομοτηνή έψαχναν να βρουν τι έφτιαξε!!! Στα καφενεία της κεντρικής πλατείας, άλλος τα έριχνε στους κουκουλοφόρους, άλλος στα μπουζούκια και άλλος … στον καιρό!

Δεν υπάρχουν σχόλια: