ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.1.09

Το ναζιστικό καθεστώς του Ισραήλ, το δημοκρατικό πρότυπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης συνέλαβε Ιρανό δημοσιογράφο!

Μπροστά στην ήττα του επικοινωνιακού πολέμου, που ήταν σίγουροι (Ισραήλ, ΗΠΑ, Ευρωπαϊκή Ένωση), ότι θα τον κέρδιζαν και θα έδιναν τη δυνατότητα στο Ισραήλ να «δικαιολογήσει» την επιχειρούμενη ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ, βρίσκονται τα επιτελεία των Ισραήλ-ΗΠΑ-Ε.Ε.
Σήμερα
, στην Ιερουσαλήμ (την πρωτεύουσα της Παλαιστίνης, για να μην το ξεχνάμε…), συνέλαβαν Ιρανό δημοσιογράφο με την κατηγορία της παραβίασης των «νέων κανονισμών» που «ρυθμίζουν την δημοσιογραφική δουλειά των ξένων ανταποκριτών».
Η εντατικοποίηση ελέγχου των μυστικών υπηρεσιών Ισραήλ-ΗΠΑ-Ευρωπαϊκής Ένωσης, που συνεργάζονται στενά στο ναζιστικό Ισραήλ για τον έλεγχο των ανταποκριτών και για να μην διαδίδονται ειδήσεις, βασίζεται στο εξής γελοίο επιχείρημα: «πλήρης έλεγχος των ανταποκριτών, για να μην μεταδίδουν πληροφορίες που μπορεί να είναι χρήσιμες στη Χαμάς, ώστε να εκτοξεύει ρουκέτες!»
Ακόμη και η Ένωση Ανταποκριτών Ξένου στο Ισραήλ (Fpa) εξέδωσε διαμαρτυρία (την οποία ούτε καν αναφέρουν οι έλληνες δημοσιογραφάρες), για την απαγόρευση εισόδου δημοσιογράφων στη Γάζα, που παραβιάζει ακόμη κι αυτή την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Ιερουσαλήμ.
Οι ναζί δεν αποδέχονται ούτε τις αποφάσεις των δικαστηρίων τους!
Τώρα… φταίμε εμείς αν τα βάλαμε – και συνεχίζουμε – με τους καραγκιόζηδες δήθεν ανταποκριτές, που τα κανάλια τους ντύνουν αποκριάτικα (κράνη, παλάσκες, στολές εκστρατείας), τους τοποθετούν έξω από τα πολυτελή καταλύματά τους και τους εμφανίζουν σαν να είναι στο μέτωπο;
Πρέπει ν’ αποδεχθούμε ότι δέχονται να ντύνονται μασκαράδες γιατί είναι υπάλληλοι των καναλιών;

Θα μιλήσουν απόψε για την διαμαρτυρία της Ένωσής τους, ή θα ντυθούν ξανά μασκαράδες;
Ας τα βροντήξει ένας, για να ξευτιλίσει τους καναλάρχες στην Ελλάδα, που καλοπληρώνονται από τη Μοσάντ!
Ας ενωθούμε να κάνουμε έρανο, αν υπάρξει ένας!
Αίμα, σπέρμα, ψέμα πουλάει και μας ταΐζουν κουτόχορτο!
Δώστε τους να καταλάβουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: