ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.1.09

Πόσο μας λείπουν πραγματικοί σοσιαλιστές κι όχι σοσιαΛΗΣΤΕΣ και τσιράκια του Ομπάμα και του Ισραήλ. Είμαστε με τον Giulietto Chiesa

Giulietto Chiesa: Η κυβέρνηση της Πράγας δεν εκφράζει την Ευρώπη

Ρώμη, 5 Γενάρη 2009


Μένεις έκπληκτος διαβάζοντας τις δηλώσεις και εξετάζοντας τις ενέργειες της Προεδρίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αναφορικά με τον πόλεμο εναντίον της Γάζας. Αυτά που εκφράζει η πράγα δεν είναι ευρωπαϊκές θέσεις.
Ο κ. Topolanek, προφανώς δεν κατάλαβε ποια είναι τα καθήκοντα που ανέλαβε την 1η Γενάρη. Ίσως προετοιμάζει το αίτημα της Τσεχίας να γίνει μέλος των ΗΠΑ, ως η 51η Πολιτεία.
Αυτό δεν μπορεί να το κάνει στο όνομα της Ευρώπης.
Giulietto Chiesa,
ευρωβουλευτής, Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα


* Περισσότερα για τον Giulietto Chiesa


Δεν υπάρχουν σχόλια: