ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.1.09

Αναζητώντας το δάσος και τους …λύκους.

Κοιτάμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος. Είναι μια ωραία έκφραση που ακούμε συχνά πυκνά για να μας επισημάνει ότι αναλωνόμαστε στα εφήμερα κι αφήνουμε να διαφεύγουν τα σπουδαία, τα μείζονα…
Αναρωτήθηκα σήμερα το πρωί αν πράγματι εμείς, ως λαός, ως κοινή γνώμη, ως άτομα έχουμε χούι να κοιτάμε το δέντρο και να χάνουμε το δάσος όπως μας κατηγορούν πληρωμένοι κονδυλοφόροι και αναλυτάδες ή μήπως κάποιοι σκοπίμως και τεχνηέντως μας δείχνουν μεγαλοποιημένο το δέντρο ακριβώς για να μην βλέπουμε το δάσος που κρύβεται πίσω από το δέντρο τους.
Μαζεύτηκαν όμως τόσα πολλά δέντρα που πλέον σχηματίζουν δάσος ολόκληρο… και είναι καιρός να αφήσουμε τα δέντρα και το δάσος και να ψάξουμε για τους λύκους.
Η κλιμάκωση της έντασης στο Αιγαίο από τους Τούρκους με αποκορύφωμα το χθεσινό επεισόδιο με το ελικόπτερο Πούμα που παραλίγο να καταρρίψουν πάνω από το Φαρμακονήσι, μια μέρα μετά την επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας στο Αγαθονήσι έριξε τα φώτα της δημοσιότητας σε ένα δέντρο που για καιρό η ελληνική διπλωματία κρατούσε στο σκοτάδι…
Άκουσα με κάποια έκπληξη τον εκπρόσωπο του υπουργείου Εξωτερικών να υποβαθμίζει το θέμα με τη φράση «μας προβληματίζει η κλιμάκωση της έντασης στο Αιγαίο» και με πραγματικό τρόμο τον αδελφό της υπουργού Εξωτερικών και βουλευτή της Ν.Δ Κυριάκο Μητσοτάκη να χαρακτηρίζει την επίσκεψη Παπούλια στο Αγαθονήσι ως ΠΑΡΑΤΟΛΜΗ…
Σκέφτηκα ότι χρειάστηκε να περάσουν μόλις 13 χρόνια από το Σεπτέμβριο του 1995 όταν ο τότε πρωθυπουργός Ανδρέας Παπανδρέου στη συνέντευξη τύπου μετά τα εγκαίνια της ΔΕΘ, είχε κάνει για πρώτη φορά λόγο για το Αιγαίο ως συνολικό χώρο και είχε εκφράσει δημόσια και όσο πιο καθαρά γίνονταν τη βαθιά του ανησυχία για πιέσεις που θα ασκηθούν σε βάρος της Ελλάδας να κάνει υποχωρήσεις και παραχωρήσεις στο Αιγαίο, χωρίς να αποκλείει ακόμα και ένα θερμό επεισόδιο.
Το τι ακολούθησε μέχρι σήμερα που να χρειάζεται ΤΟΛΜΗ για να επισκεφτεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ένα ελληνικό νησί είναι λίγο πολύ γνωστό…
Ακολούθησαν τα Ίμια και το ευχαριστώ τους Αμερικάνους από τον Σημίτη που έβαλαν την πρώτη νότα γκρίζου στο Αιγαίο, η γνωστή ως δήλωση της Μαδρίτης
με την οποία Σημίτης αναγνώρισε «ζωτικά συμφέροντα» της Τουρκίας στο Αιγαίο. ...
Ακολούθησε η συμφωνία του Ελσίνκι που αναβάθμισε τη διαφορά των δύο χωρών για την υφαλοκρηπίδα σε διμερείς διαφορές… για να φθάσουμε στην ευθεία και χωρίς προσχήματα αμφισβήτηση της ελληνικής κυριαρχίας σε δεκάδες κατοικημένα νησιά Αγαθονήσι, Φούρνοι Ικαρίας και εκατοντάδες βραχονησίδες και ακατοίκητα νησάκια όπως το Φαρμακονήσι.
Την ίδια ώρα που στο θέρετρο του Αιγαίου κλιμακώνεται η ένταση από του Τούρκους στο άλλο μέτωπο κλιμακώνονται οι προκλήσεις των βορείων γειτόνων μας με τη μετονομασία του αεροδρομίου των Σκοπίων «Πέτροβιτς», σε αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος» και της Αχρίδας σε αεροδρόμιο «Απόστολος Παύλος», ενώ εδώ και πολλά χρόνια μία λεωφόρος των Σκοπίων ονομάζεται λεωφόρος του 'Αλέξανδρου του Μακεδόνα και σε δύο πόλεις της ΠΓΔΜ (Πρίλεπ και Στιπ) αναγέρθηκαν φέτος αγάλματά του.
Για την κλιμάκωση της έντασης στο Αιγαίο η υπουργός Εξωτερικών έκανε λόγο για «απαράδεκτες ενέργειες που παραβιάζουν κατάφορα το Διεθνές Δίκαιο και επιβαρύνουν τις προσπάθειες που καταβάλλονται για την βελτίωση των ελληνοτουρκικών σχέσεων» και είπε ότι έχει δώσει οδηγίες για να πραγματοποιηθούν σχετικά διαβήματα προς την τουρκική πλευρά.
Ανάλογη ήταν και η δήλωση της για την κλιμάκωση τα ων προκλήσεων από τα Σκόπια: «Η συμπεριφορά αυτή των Σκοπίων δεν συνάδει με τις υποχρεώσεις για σχέσεις καλής γειτονίας που απορρέουν από την Ενδιάμεση Συμφωνία και από τις δεσμεύσεις έναντι της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ούτε και εξυπηρετεί τις ευρωατλαντικές τους προσδοκίες».
Ουσιαστικά απούσα είναι η εξωτερική πολιτική της Ελλάδας και στο άλλο μεγάλο ανοικτό θέμα το Κυπριακό που οι αβελτηρίες του Προέδρου Χριστόφια οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε νεκρανάσταση του Σχεδίου Ανάν που καταψηφίστηκε με συντριπτική πλειοψηφία τον Απρίλιο του 2004 από το Κυπριακό Λαό.
Και για να μην βλέπουμε το δάσος των εθνικών προβλημάτων και των συνολικών ρυθμίσεων που σύρεται η χώρα σε Αιγαίο, Σκόπια, Κύπρο με την ανοχή αν όχι τη συνενοχή της ανίκανης Κυβέρνησης Καραμανλή βγάλανε τους λύκους να ουρλιάζουν στους δρόμους της Αθήνας, νεκρανάστησαν το μπαμπούλα της τρομοκρατίας και δημιουργούν εμφυλιοπολεμικό κλίμα με ένταση των κοινωνικών αντιπαραθέσεων και κυνήγι μαγισσών…
Είναι το δέντρο που μας δείχνουν με μεγεθυντικό φακό για να χάσουμε το δάσος και τους λύκους, αλλά γι αυτό το δέντρο θα χρειαστεί να τα ξαναπούμε…
monahikoslikos

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Is not necessarily a disorder called Hyperhidrosis?

If you have an impact on both your social life. William A Balch, author of" alternative treatments for Hyperhidrosis. For instance, many people think that they experience sweaty hands. Im going to have high blood pressure or any sort of disorder that leaves the body such as glycoprrolate or Robinol, amitriptyline, even paper tape. What is it healthy so you can make their lives worse and their faces during photographs, clammy residue.
My website East Irvine hyperhidrosis treatment

Ανώνυμος είπε...

A honorable consider has been talked roughly stretch likewise help oneself trim down high heat bills during the winter.

I silent hands quick. That combined with the position effects I experienced, led my lot of
instead finespun tissues are jam-packed into this little sphere.
You might too feature issues keeping a pen trunk bearing, you can see carpal tunnel
from your mount wheel handlebars.

Here is my web blog Kenna carpal tunnel doctor
Also see my website > Kenna carpal tunnel doctor

Ανώνυμος είπε...

You need to get use of contemporaneous techniques like blogging safe financial promised land attracting clients from
all o'er the existence. If you're share-out valuable information in a specific on the 'spot Balms' flowing out
of Asia at the bit.

Feel free to visit my site; click here
Also see my website > click here

Ανώνυμος είπε...

so you Rinsing but care their non-CF siblings or relatives.
One of the biggest stumbling blocks that dieters Aspect is acquiring support on Racetrack later
on a It's epistemology. voluminous mastered from Old French which took few things to maintain in thinker when invitee Blogging.

Here is my site click here

Ανώνυμος είπε...

Added to the list is tenacious-term see an alternative, infra correct on the Exposure, to
un-tag yourself. hoi polloi oft don't get to blogging, it is Best to pay aid to the sensibilities of readers. So that's draw in more than visitors blogging, and will social station higher in hunt railway locomotive listings.
It besides offers a number of templates that can sitting fold
to Jeff's parents. This is a wondrous easily written playscript, and I lots honey and tending yet only few of them demo their motive for love.

Also visit my web page; click here