ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.10.09

Μπατζελή: Ζητάει και άλλες εξηγήσεις η Ευρωπαϊκή Επιτροπή



Περισσότερες εξηγήσεις ζητάει με νέο έγγραφό της η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τα 500 εκατομμύρια Ευρώ που δόθηκαν στους αγρότες . Η Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης επιβεβαίωσε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του www.agroschannel.com και όπως είπε στους αγρότες με τους οποίους συναντήθηκε στην ΕΑΣ Λαμίας "μέχρι τις 14 του μηνός πρέπει να.......δώσουμε απαντήσεις για το θέμα του ΕΛΓΑ ,των περίφημων αποζημιώσεων και να πούμε ότι πρόκειται για αποζημιώσεις και ΟΧΙ για ενισχύσεις όπως είχε πει ο κύριος Χατζηδάκης στο πρώτο γράμμα που είχε στείλει. Η κ. Μπατζελή επισήμανε μάλιστα ότι θα πρέπει να δοθεί άμεσα λύση και να προχωρήσει γρήγορα η ψηφιοποίηση των αγροτεμαχίων προκειμένου να επιταχυνθούν οι εργασίες και να είναι δυνατή η έγκαιρη καταβολή των επιδοτήσεων στους παραγωγούς με το νέο σύστημα. Η Υπουργός αναφέρθηκε και στο τεράστιο έλλειμμα του ΕΛΓΑ και τόνισε ότι θα συγκροτηθεί ομάδα εργασίας για τη σύσταση ενός καινούργιου συστήματος ολοκληρωμένης διαχείρισης και ασφάλισης της παραγωγής πιο ορθολογικού που θα λαμβάνει υπόψη τις κλιματικές αλλαγές και τις νέες προκλήσεις.

www.agroschannel.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: