ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.1.10

Η κυβέρνηση επιστρέφει 36 δις Ευρώ στις Βρυξέλλες!

Το αθηνοκεντρικό κράτος ή το κράτος των κλεπτοκρατών (διαλέξτε ότι εσείς προτιμάτε), επιστρέφει στις Βρυξέλλες το ποσό των 36 δις ευρώ, που προορίζονταν σχεδόν αποκλειστικά για την Ελληνική περιφέρεια...

Αφού δεν θα έμπαιναν στις δικές τους τσέπες, μάλλον αποφάσισαν να τα επιστρέψουν αφού ήταν χρήματα του ΕΣΠΑ......και οι τραγικές παραλείψεις του "τσίρκου" που λέγεται κυβέρνηση, φυσικά θα μείνουν ατιμώρητες από την Ελληνική δικαιοσύνη.

Γενικός Γραμματείας αρμόδιος για το ΕΣΠΑ ακόμη δεν έχει επιλεγεί, οι περιφερειάρχες τώρα ανέλαβαν τα καθήκοντά τους, άρα, ως σήμερα, απορρόφηση πόρων στο μηδέν.


Ο Καλλικράτης όμως έδωσε τη χαριστική βολή.

Τα Περιφερειακά Επιχειρησιακά Προγράμματα (Π.Ε.Π.) και η διαχείρισή τους περιέρχονται με τον «Καλλικράτη» από τις Περιφέρειες στις Περιφερειακές Αυτοδιοικήσεις που θα συστηθούν τον προσεχή Νοέμβρη και οι οποίες, ώσπου να μπορέσουν να σταθούν στα πόδια τους, να αποκτήσουν όργανα, υποδομές και προσωπικό θα περάσουν αρκετοί μήνες.

Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με την αλλαγή του θεσμικού πλαισίου του ΕΣΠΑ που εξαγγέλθηκε αλλά και την αδράνεια στην οποία περιέπεσαν μετά τις εκλογές όλες οι νευραλγικές αυτές υπηρεσίες – πολλές από τις οποίες παραμένουν ακέφαλες – σημαίνει στην ουσία πως ό,τι απορροφήθηκε ως τις εκλογές, απορροφήθηκε. Από κει και μετά δεν υπάρχει στην πράξη δυνατότητα απορρόφησης ως το 2013 που λήγει η 4η προγραμματική περίοδος.

Άρα με ευθύνη του ΠΑΣΟΚ που μαθαίνει διοίκηση στου κασίδη το κεφάλι γυρίζει πίσω και χάνεται ένα ακόμη Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης ύψους πάνω από 36 δις ευρώ – το κρισιμότερο για την ανάπτυξη της Περιφέρειας – το οποίο η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας κατάφερε να εξασφαλίσει και είχε ξεκινήσει να το διοχετεύει σε ποσοστό 80% στην Περιφέρεια!


Τη στιγμή που η Χώρα βρίσκεται στα πρόθυρα της χρεοκοπίας και η ανάπτυξη είναι ο μόνος τρόπος για να καταπολεμηθεί η ανεργία και φτώχεια η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ επιστρέφει 36 δις στις Βρυξέλλες.


Θα πάει κανένας για τις κακουργηματικές αυτές παραλείψεις στον εισαγγελέα κύριε Πρωθυπουργέ;
τειρεσιας

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεσμευτε των κλεφτων ,τις περιουσιες, Σημιτης, Ρουσοπουλος, Μαγγινας Τσουκατος, Εκδοτες, Βουλγαρακης, Σουφλιας, στοπ μισθους Ε.Ρ.Τ και εξω οι χιλιαδες υπαλληλοι , αλλιως υπομονη ,με τη κυβερνηση απ την Ευρωπη ,θα δουν τι σημαινει κρατος.