ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.1.10

Τα χλωμά προόσωπα



Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη

Ενώ ο ΓΑΠ δίδει συνέντευξη τύπου για τις 100 πρώτες μέρες του πελάγους της Κυβέρνησης, ο Σαμαράς στέκεται αμήχανος μπρος στην "λευκή απεργία" της κ. Μπακογιάννη. Και παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχουν ακόμα διοικητές σε Νοσοκομεία, στη Διεύθυνση Δασών, στη Κρατική Τηλεόραση, εκλείπουν ακόμα 4 γενικοί γραμματείς υπουργείων και όπου υπάρχει διοίκηση δεν υπάρχουν διακριτοί ρόλοι, ο Αρχηγός της ΝΔούλας ψάχνει ακόμα να βρει την αντιπολιτευτική γραμμή που θα ακολουθήσει. Μιας δε, που ο κ. Παπανδρέου επιλέγει να στελεχώσει σημαντικές θέσεις με αρεστούς και επικίνδυνους, ο κ. Σαμαράς σε αντιστοιχία επιλέγει ανίκανα, άπειρα πρόσωπα στην χάραξη πολιτικών και στην προσκόμιση προτάσεων (βλ.π. Μιχαλολιάκος, Μανώλης, Σταμάτης). Και παρόλο που είναι ήδη αναρίθμητα τα "γκρίζα" των 100 πρώτων ημερών, η διαφορά στις δημοσκοπήσεις παραμένει σταθερή υπερ του ΠΑΣΟΚ. Τί άλλο θες neodimokraticus neodimocraticus για να παραδεχτείς το λάθος της επιλογής σου; Και πες μου τώρα Έλληνα, ενώ εξαρχής είχες σημειώσει ότι είναι "χλιαρός", "άοσμος", "επίφοβος", "άνευρος", "λίγος", γιατί επέλεξες τον έναν για Πρωθυπουργό σου και τον άλλο για Αρχηγό της Αντιπολίτευσής σου; Είναι αυτή η υποψία σου που τώρα επιβεβαιώθηκε, η οποία σε κάνει απαθή; Είναι αυτή η επαλήθευση των φόβων σου, που σε καθιστά άβουλο; Αληθεύει ότι είναι τέτοια πια η απογοήτευσή σου, που ούτε στον Θεό δεν στρέφεσαι;
Αγαθέ, μην στενοχωριέσαι. Θα 'ρθουν άσπρες μέρες και για μας. Χαλάει ο καιρός και έρχεται χιόνι..

Δεν υπάρχουν σχόλια: