ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.1.10

Η "ΕΘΝΙΚΗ MNHMH" ΟΝ CAMERA

Είναι παράδοξο αλλά και θετικό ταυτόχρονα όταν στον "κακό" καιρό μας η "εθνική ιστορική μνήμη" αποτελώντας κακοδαιμονία για τα Ελληνικά "εκσυγχρονιστικά" δεδομένα αναδύεται εμμέσως από τον ίδιο τον πρωθυπουργό, ο οποίος επικαλώντας την στην σημερινή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου δεν παρέλειψε να υπενθυμίσει ότι η Αϊτή ήταν η πρώτη χώρα η οποία, το 1822, αναγνώρισε την Ελληνική Επανάσταση και τόνισε ότι «οι εξελίξεις έρχονται έτσι ώστε να μας θυμίζουν ότι σε αυτόν τον κόσμο δεν ζούμε μόνοι μας». Ο πρωθυπουργός επίσης κάλεσε όλους τους υπουργούς να πράξουν το παν -ο καθένας στον τομέα του- ώστε να υπάρξει άμεση ελληνική συνδρομή στην Αϊτή.

Βέβαια η επιλεκτική "εθνική & ιστορική μνήμη" του κυρίου Παπανδρέου ευαισθητοποιήθηκε μετά πάροδο 13 ημερών.
Η 1η Ιανουαρίου ήταν η ημερομηνία Εθνικής Εορτής για την Αϊτή και δεν ακούσαμε ΤΙΠΟΤΑ!.

Η μικρή και φτωχή αυτή χώρα δεν άκουσε ποτέ "μισό" ευχαριστώ από τις Ελληνικές κυβερνήσεις, ως η πρώτη που αναγνώρισε την Πανεθνική Επανάσταση των Ελλήνων κατά της Οθωμανικού ζυγού , και η οποία μας απέδειξε δια της συμπαράστασης της και την αλήστου μνήμης ευαισθησίας των πιστεύω της προς τις αρχές της πανανθρώπινης ελευθερίας και κοινωνικής δικαιοσύνης ότι "η μεγαλοσύνη στα Έθνη δεν μετριέται με το στρέμμα αλλά με της καρδιάς το πύρωμα και ΑΙΜΑ".
Κάλιο αργά παρά ποτέ... πάντως..... που η "καταστροφή" της χώρας αυτής από τον Εγγέλαδο αποτέλεσαι την αιτία και αφορμή να ανακινηθούν οι ευαίσθητες χορδές του πρωθυπουργού ώστε οι "ηχοι" των να δηλώσουν το οφειλόμενο "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" μας προς τον δοκιμαζόμενο λαό της μικρής αυτής χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: