ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.1.10

ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ..... ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΜΑΣ ΟΤΙ ΤΑ "ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ" ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ!! Ή ΔΕ ΑΛΛΩΣ ΣΙΩΠΗΣΤΕ!

Το Μονόκλ


Κύριε πρωθυπουργέ σας παρακολουθήσαμε κατά την συνέντευξη τύπου στην οποία κάνατε τον απολογισμό των 100 ημερών διακυβέρνησης σας την πυγμή και τον στόμφο της βασιλικής σας δήλωσης ότι «Τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν μπαίνουν σε δημοψηφίσματα Τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι αδιαπραγμάτευτα».

Αναγνωρίζουμε την στιβαρότητα που επιδείξατε
κατά την στιγμή που απαντήσατε ερωτώμενος για το καυτό θέμα της "ιθαγένειας" , σε αντίθεση με την χαλαρότητα αλλά και την διαλλακτικότητα που είχαν οι απαντήσεις σας για θέματα τα οποία η κυβέρνηση σας έλαμψε δια των παλινωδιών της.

Γιατί άραγε? Μήπως γιατί η δημοκρατική σας παιδεία δεν σας επιτρέπει να παρεκκλίνετε από την "αρχή" σας αυτή?

Αφού τα "ανθρώπινα δικαιώματα" για εσάς κύριε Πρωθυπουργέ ,ως μας δώσατε να καταλάβουμε ,αποτελούν την βασική δομή των αρχών σας αλλά και τον θεμέλιο λίθο της "ανατρεπτικής" σας πολιτικής .....
ΚΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΣ,....
ΤΟΤΕ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ να το αποδείξετε........ φέρνοντας άλλο ένα νομοσχέδιο προς "διαβούλευση" ....

Με
την πρόσφατη απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου στην υπόθεση Lautsi v. Italy (προσφυγή 30814/06 – απόφαση 3 Νοεμβρίου 2009)
"τα ανθρώπινα διακαιώματα" αξιούν
την καθαίρεση των θρησκευτικών συμβόλων......κύριε Πρωθυπουργέ!!!

ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΥΠΑΚΟΗ ................ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΔΙΑΣΑΛΠΙΣΜΕΝΩΝ
ΣΑΣ ΑΡΧΩΝ ΠΕΡΙ "ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ"!!!

ΦΕΡΤΕ ΕΑΝ "ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΕΡΑ" ΚΑΤΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟΣ ΛΕΓΟΜΕΝΟ.... ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ....

Είναι σίγουρο ότι δεν θα το τολμήσετε γιατί αυτό θα είναι η θανατική καταδίκη τόσο της κυβέρνησης σας όσο και της πολιτικής σας καριέρας.

Επειδή η πρεμούρα σας για το νομοσχέδιο της ιθαγένειας έχει πλέον αποκαλύψει ότι αποτελεί τον συγκεκαλυμμένο τρόπο για την επίτευξη των υπαγορευμένων στόχων της παραισθησιογόνας ΕΛΙΤ που σας περιβάλει και που θέλετε να μας παρουσιάσετε ως επαΐοντες ,...δεν σημαίνει ότι άκριτα
θα δεχθούμε την εθνική αποδόμηση της χώρας, με τη φενάκη της δήθεν «προοδευτικής» πολιτικής και του «διεθνισμού» πίσω από "αρχές"που δήθεν για εσάς είναι αδιαπραγμάτευτες

ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ....ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ....ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: