ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.1.10

Οι ΗΠΑ χρηματοδοτούν και στηρίζουν τους τρομοκράτες που δρουν στο νοτιοανατολικό Ιράν

Η τρομοκρατική οργάνωση “Jundallah”, που έχει τις βάσεις της στο Πακιστάν, στηρίζεται, εξοπλίζεται και χρηματοδοτείται από τις ΗΠΑ για να διεισδύει στο Ιράν, μέσω του Αραβικού Κόλπου, ώστε να πραγματοποιεί τρομοκρατικές επιθέσεις.
Μάλιστα, οι ΗΠΑ έχουν διαθέσει στην τρομοκρατική οργάνωση “Jundallah” ένα πλοίο για να διασχίζουν τα ιρανικά ύδατα του νοτίου Ιράν.
Η τρομοκρατική οργάνωση “Jundallah” καθοδηγείται από τον Abdolmalek Rigi και έχει αναλάβει την ευθύνη πολλαπλών τρομοκρατικών ενεργειών νοτιοανατολικά του Ιράν και δολοφονίες αθώων πολιτών.
Η τελευταία μεγάλη τρομοκρατική επίθεση της οργάνωσης, που έχει αναλάβει τη στήριξη, καθοδήγηση και εξοπλισμό της η Cia, ήταν τον Οκτώβρη του 2009, στην περιοχή Sistan-Baluchistan του Ιράν, με τη δολοφονία 40 πολιτών και ηγετικών στελεχών Σιϊτών και Σουνιτών, στοχεύοντας την αποσταθεροποίηση της Ιρανικής κυβέρνησης.
Για αυτή την τρομοκρατική επίθεση, μπορούμε να δούμε:
- U.S. Attacks Iran Via CIA-Funded Jundullah Terror Group (Bankrolling and arming Al-Qaeda offshoot part of 2007 White House directive to destabilize Iranian government)
- Jundallah (Στρατιώτες του Θεού!)...narcotics. It has been alleged by Iran to have been in receipt of support from the US government... (Wikipedia)
- Lowther, William (2007-02-25). "US funds terror groups to sow chaos in Iran". Telegraph (2009-10-20)
- "ABC News Exclusive: The Secret War Against Iran - The Blotter". Abcnews (2009-10-20)
Μήπως τώρα μπορούν να κατανοήσουν ορισμένοι καλόπιστοι, ποιοι υποστηρίζουν την λεγόμενη αντιπολίτευση στο Ιράν, με πρόσχημα τα «ανθρώπινα δικαιώματα»;
Για την επίλυση των όποιων προβλημάτων έχει το Ιράν, υπάρχει «αναγκαιότητα» και είναι πρωταρχικά ζητήματα που θέλουν τη συμπαράσταση των λαϊκών κινημάτων της δύσης;
Μήπως ορισμένοι παραγνωρίζουν το ρόλο και τη δράση της Cia;
Μάλλον η ιστορία δεν διδάσκει ορισμένους. Δεν έχει γίνει μάθημα η ίδια τρομοκρατική πολιτική των ΗΠΑ στα Βαλκάνια Γιουγκοσλαβία, Κόσσοβο, Σκόπια, Μεγάλη Αλβανία, στο Ιράκ, στο Αφγανιστάν, στη Γάζα, στη Λατινική Αμερική (διαδηλώσεις κατσαρόλας), αύριο στην Υεμένη και στον ελλαδικό χώρο (Θράκη, Αιγαίο) αλλά και στην εισβολή και κατοχή της Κύπρου…
Συνεπώς ας σκεφτούμε δύο φορές πριν διαδηλώσουμε για τα «ανθρώπινα δικαιώματα» των εκπροσώπων αμερικανικών πολυεθνικών στο Ιράν…
σιβυλλα

Δεν υπάρχουν σχόλια: