ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.1.10

Νομίζετε πως ο Uri Geller και οι διάδοχοί του δεν μπορούν να κάνουν θαύματα;...ΘΑΥΜΑ ΜΕΓΑ...


Νομίζετε πως ο Uri Geller και οι διάδοχοί του δεν μπορούν να κάνουν θαύματα; Πως όλα αυτά τα οποία βλέπετε στην τηλεόραση είναι απλώς κόλπα;

Λάθος.

Υπάρχουν και ζουν ανάμεσά μας άνθρωποι με απίστευτες ικανότητες και οι ακόλουθες φωτογραφίες είναι μία τρανταχή απόδειξη αυτού!

ΕΝΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΣ ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ, ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΑΔΙΚΗΣ ΖΩΗΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΤΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΥΛΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΖΕΙΝ...

Και εκείνη ακριβώς την ώρα, μεσημεριανή για την ακρίβεια, ο διάσημος mentalist Uri Geller πηγαίνοντας προς το στούντιο του ΑΝΤ-1 σταματάει στο πρατήριο καυσίμων το οποίο διακρίνεται στο βάθος για να βάλει καύσιμα. Ευαισθητοποιημένος όσον αφορά την κοινωνική προσφορά, μόλις είδε τον δύστυχο ζητιάνο, λύγισε σαν τα κουτάλια του, τον πλησίασε, του άγγιξε την αναπηρική καρέκλα, τον κοίταξε στα μάτια και του είπε να μετρήσει μέχρι το 100!

Και μόλις φτάνει στο 100 τότε έγινε...

ΘΑΥΜΑ ΜΕΓΑ!!!

Ο ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΛΩΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΗΡΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ, ΘΕΟΦΤΩΧΟΣ ΖΗΤΙΑΝΟΣ, ΒΓΑΖΕΙ ΠΟΔΙ, ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ, ΠΕΡΠΑΤΑ, ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ!!!

Ηθικόν δίδαγμα Νο 1: Ο Uri Geller κακώς χαρακτηρίζεται ως απατεώνας!

Ηθικόν δίδαγμα Νο 2: Δεν χρειάζεται να δίνετε χρήματα στους καημένους "ανάπηρους" ζητιάνους, διότι θα τους κάνει καλά ο Uri Geller!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οι φωτό δεν αναρτήθηκαν

Ι.Ν.