ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.1.10

G. PAPAK, νύχτα ντροπολογείς και νύχτα θα φύγεις!


Όταν σε πρόσφατο άρθρο μου καλούσα τον κύριο Γ. Παπακωνσταντίνου να μου φέρει ΑΠΟΔΕΙΞΗ ότι έχει σώας τα φρένας, δε θα μπορούσα να διανοηθώ ότι ο άνθρωπος θα με έπαιρνε στα σοβαρά και θα μου έστελνε πάραυτα την ΑΠΟΔΕΙΞΗ με την προχθεσινή νυχτερινή ντροπολογία που κόλλησε όπως-όπως σε άσχετο νομοσχέδιο, της Βουλής κλειστής ούσης! Η σελήνη κρύφτηκε από ντροπή, αλλά ο G. PAPAK βγήκε στα κανάλια να υπερασπιστεί την ανεκδιήγητη ντροπολογία του, προφανώς επειδή αναμένει με δαύτη να καταλάβει περίοπτη θέση στο βιβλίο Guinness, και να μείνει στην ιστορία ως ο υπουργός με τη μεγαλύτερη δυστοκία στη γέννηση νομοσχεδίων. Διότι φαίνεται δε γνωρίσει ότι η γέννα απαιτεί σφίξιμο των κοιλιακών μυών και σπρώξιμο, και ότι το παιδί δε βγαίνει με κ@λοβάρεμα, δηλαδή με χτυπηματάκια στον πισινό.

Ενώ τρεις μήνες αυτός και το οικονομικό του επιτελείο κ@λοβαρούσαν, και συνεχίζουν να το κάνουν, χτύπησε ξαφνικά μετά τα Φώτα με μια ανεκδιήγητη ντροπολογία για μεταχρονολογημένη φορολόγηση γονικών παροχών, αν είστε βαφτισμένοι! Το έκανε, λέει, για να προκάνει αυτούς που τρέχουν να μεταβιβάσουν μεγάλες ακίνητες περιουσίες στα παιδιά τους!

Βρε Γιωργάκη μου, βρε χρυσέ μου, βρε καλό μου παιδί που σ’ έχω επανειλημμένα στενοχωρήσει κι έχω τύψεις, δεν πήρες είδηση ότι πέταξε ήδη το πουλί; Δεν πήρες είδηση, δε σε πληροφόρησε κανένας πρασινοφρουρός, ότι τους τρεις μήνες που εσείς κ@λοβαρούσατε έγιναν γονικές παροχές δισεκατομμυρίων; Μισοξύπνησες αργά, Γιωργάκη… Κι αλίμονο από μας τους συνταξιούχους και τους μισθωτούς που θα κληθούμε να πληρώσουμε για μια ακόμη φορά τον ύπνο σας.

Κοίτα, πρόσεξέ με σε παρακαλώ: Όταν κάνεις ντροπολογίες, έστω νύχτα, έστω με κλειστή Βουλή, έστω κολλώντας τες σε άσχετα νομοσχέδια, να φροντίζεις τουλάχιστον να είναι πλήρεις και σύμφωνα με τους νόμους της κ@λοπολιτείας μας. Έχεις την εντύπωση ότι θα βρεθεί άνθρωπος νουνεχής να κάνει την οποιαδήποτε γονική παροχή χωρίς να ξέρει τι θα τον καλέσετε να πληρώσει σε τρείς μήνες; Δηλαδή τόσο αφελείς περνάς τους Έλληνες; Απλά δε θα γίνει καμία γονική παροχή για τρεις μήνες, κι εσύ δε θα εισπράξεις ΤΙΠΟΤΑ για το στένεμα της τρύπας του ελλείμματος που άνοιξαν οι διεφθαρμένες κυβερνήσεις μας!

Όσο για τους ελεγκτές της Κομισιόν που σου κακοφάνηκε επειδή, όπως είπες, πήραν σβάρνα τα Υπουργεία, θα ήταν ευχής έργο αν έπαιρναν τα σκουπόξυλα να σας πετάξουν όλους έξω, αναλαμβάνοντας οι ίδιοι το νοικοκύρεμα του δημόσιου μπάχαλου. Μόνο τότε θα μπορούσε η Ελλάδα να δει άσπρη μέρα. Μ’ εσάς όλους δε βλέπω να γίνεται το θαύμα της νεκρανάστασης της ελληνικής οικονομίας, απλά διότι είστε όλοι άχρηστοι. Απλά διότι όλοι υπηρετείτε το ίδιο διεφθαρμένο σύστημα που μας έφερε στο χείλος του γκρεμού.

Τρέχα τώρα να αποκαταστήσεις το τρωθέν κύρος σου. Τρέχα να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα. Τρέχα να καλύψεις κάποιο από το χαμένο χρόνο της απραξίας σου, έστω και με νυχτερινές ντροπολογίες, αν και ο χαμένος χρόνος είναι δυστυχώς οριστικά χαμένος, σύντροφε…

Διαβάστε περισσότερα εδώ κι εδώ, κι εδώ . Και πού είστε, εσείς οι νεότεροι μπορείτε να ελπίζετε ότι ίσως κάποτε δείτε άσπρη μέρα με κανένα... Αλβανό πρωθυπουργό. Τι; ποιο; Βλασφήμησα; Φέρτε μου Έλληνα ικανό να μας κυβερνήσει κι εγώ θα μετανοήσω δημόσια για τη βλασφημία εν σάκκω και σποδώ.

Α, ξέχασα, ρε, είναι κι ο Καρατζαφέρης στις χρυσές εφεδρείες. Μέεεγας δημαγωγός κι αυτός! Βρε μήπως ήταν κρυφομαθητής του αείμνηστου Ανδρέα και δεν το γνωρίζουμε; Θαυμάστε τη σχετική δήλωση του Εκπροσώπου Τύπου του ΛΑΟΣ!

Δηλαδή, ρε μεγάλε, όσοι έχουν σπίτια να μην πληρώνουν φόρους; Κι όσοι κληρονομούν περιουσίες να μην πληρώνουν τίποτα στο κράτος; Σε ποια χώρα συμβαίνει τούτο;

Αντωνάκη, Αντωνάκη, πού βόσκεις; Εσύ Ντοράκι που έχεις καταπιεί την άλλοτε λαλίστατη γλώσσα σου, τι ρόλο παίζεις; Τι κρυφοπεριμένεις; Τόοοση αγάπη έχεις κι εσύ για το λαό;

Καραμανλή Μικρέ, ας όψεσαι για όσα δεινά μας επισώρευσες...


Μ. Σεφερου

Δεν υπάρχουν σχόλια: