ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.1.10

Τό ΔΣ . του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης των Οφειλών...ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ... ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ

Τό ΔΣ . του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης των Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα, απέστειλε πρός τόν νέο Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά
επιστολή..καί ενώ η Γερμανία προκλητικά επιτίθεται μέσα από δηλώσεις αρμοδίων πολιτικών της κατά της αξιοπρέπειας τού Ελληνικού λαού, μέ αφορμή τη δεινή οικονομική κατάσταση της χώρας.

Τό ΔΣ . του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης των Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα, απέστειλε πρός τόν νέο Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά επιστολή στήν οποία αναφέρεται στις οφειλές της Γερμανίας, εξαιτίας των τεράστιων ζημιών που προκάλεσαν τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής στή χώρα μας.

Η επιστολή αυτή έρχεται στή δημοσιότητα σέ μία κρίσιμη γιά την οικονομία της χώρας στιγμή καί ενώ η Γερμανία προκλητικά επιτίθεται μέσα από δηλώσεις αρμοδίων πολιτικών της κατά της αξιοπρέπειας τού Ελληνικού λαού, μέ αφορμή τη δεινή οικονομική κατάσταση της χώρας.

Μέ ενδιαφέρον αναμένεται η θέση την οποία θά λαβει τώρα τό κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολιτευσης τό οποίο σαν κυβέρνηση της χώρας δέν τόλμησε νά θέσει τό θέμα προς τούς Γερμανούς εταίρους μας στήν ΕΕ, παρά τις συνεχείς εκκλήσεις τού Εθνικού Συμβουλίου, τό οποίο οι αρμόδιοι υπουργοί της ΝΔ απαξιούσαν ακόμη καί νά συναντήσουν γιά τό θέμα κατά την πρόσφατη νεοδημοκρατικη περίοδο διακυβέρνησης

Το κείμενο της επιστολής:

Κύριε πρόεδρε,
Ενώ η Γερμανίδα καγκελάριος και ο Γερμανός υπουργός των Οικονομικών δηλώνουν προκλητικά ότι η Γερμανία δεν θα πληρώσει τα λάθη των ελληνικών κυβερνήσεων για ν' αντιμετωπίσει η Ελλάδα την οικονομική κρίση, η Αμερικανική Εταιρεία Στρατηγικών Προβλέψεων διαπιστώνει ότι η έκταση της ευρωπαϊκής αλληλεγγύης προς τη χώρα μας εξαρτάται από τη στάση της Γερμανίας, η οποία διαφαίνεται αρνητική. Και τούτο ενώ η Γερμανία είναι ο μεγαλύτερος οφειλέτης προς την Ελλάδα, αφού δεν έχει ακόμα καταβάλει τις οφειλές της εξαιτίας των τεράστιων ζημιών που προκάλεσαν τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής, τόσο στην οικονομική υποδομή της χώρας όσο και στον ελληνικό πληθυσμό.

Για τους λόγους αυτούς η ελληνική κυβέρνηση πρέπει επιτέλους να ζητήσει από τη γερμανική:
1) Την καταβολή της αποζημίωσης που μας επιδίκασε η Διεθνής Διάσκεψη Ειρήνης των Παρισίων (7.100 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ, αγοραστικής αξίας 1958) με τους τόκους.
2) Την εξόφληση του κατοχικού δανείου (3.500 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ, με τους τόκους).
3) Την καταβολή αποζημιώσεων στα θύματα της θηριωδίας των γερμανικών στρατευμάτων κατοχής.
4) Την επιστροφή των αρχαιολογικών θησαυρών, που Γερμανοί αξιωματικοί αφαίρεσαν από τα μουσεία μας και τους αρχαιολογικούς μας χώρους.
Οι αναβολές που εξασφάλισε η Γερμανία για την εξόφληση των πολεμικών χρεών της έληξαν το 1995.

Επομένως οι ελληνικές κυβερνήσεις έχουν τεράστια ευθύνη που από τότε μέχρι σήμερα δεν επιδίωξαν την είσπραξη των παραπάνω οφειλών και αν δεν το κάνουν και σήμερα, που η πατρίδα μας κινδυνεύει να χρεοκοπήσει, οι ευθύνες τους γίνονται ακόμα μεγαλύτερες και σίγουρα θα λογοδοτήσουν για τη στάση τους αυτή στον ελληνικό λαό...".

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ:
Μανώλης Γλέζος,
Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γεώργιος Μαγκάκης,
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Ευάγγελος Μαχαίρας.
Τα μέλη του Δ.Σ.: Δημήτρης Αλευρομάγειρος - αντιστράτηγος ε.α., Ιγνάτιος Αξιώτης, Δαμιανός Βασιλειάδης, Στέλιος Ζαμάνος, Στέφανος Ληναίος, Γιάννης Μαύρος, Μάκης Μπαλαούρας, Λίτσα Παπαϊωάννου, Δημήτρης Παπαχρήστος, Χαράλαμπος Ρούσας, Αριστομένης Συγκελάκης, Χρήστος Τζιτζιλώνης, Β. Πριόβολος, Κ. Τουμασάτος.

Πηγη

====================================================

ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: Κατά τα άλλα οι καρεκλοκένταυροι "πατρόνες" πολιτικοί της χώρας τιμούν τον όρκο τους . "Λεφτά υπάρχουν" όπως καταλαβαίνετε αλλά η πολιτική βούληση για την πραγμάτωση των δικαίων είναι διαχρονικά ανύπαρκτη. Η επιστολή στην ουσία αποτελεί καταγγελία. Μια καταγγελία που μας υπενθυμίζει την πολιτική οσφυοκαμπτική κουλτούρα των Ελληνικών κυβερνήσεων και των πολιτικών νενέκων.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πασοκοι καταστρεφετε την Ελλαδα.

Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Στην τύχη φαίνεται να έχει εναποθέσει τις ελπίδες για οικονομική ανάκαμψη η Ελλάδα, καθώς πλήθος δημοσιεύσεων θέλουν την κυβέρνηση να φέρνει πίσω το νόμο που θα επιτρέπει τα τυχερά «φρουτάκια», τα οποία θα φέρουν πολλά έσοδα στο δημόσιο από...

τη φορολογία τους και θα καλυφθούν οι τρύπες.

Μήπως όμως το κράτος ξεχνάει ή αδιαφορεί για τις σοβαρές κοινωνικές επιπτώσεις του τζόγου, που πλέον θα είναι άμεσα προσβάσιμος σε κάθε γωνιά της χώρας; Τα τελευταία χρόνια, οι συζητήσεις περί τροποποίησης του νόμου 3037/2002 που απαγόρευε τη λειτουργία κάθε μορφής τεχνικού και τυχερού ψυχαγωγικού παιχνιδιού, μετά από κυρώσεις που επέβαλε η ΕΕ στην Ελλάδα έχουν προκαλέσει την έντονες ανησυχίες.

Όταν το θέμα έφτασε στη Βουλή επί κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας, εκπρόσωποι των κομμάτων της αντιπολίτευσης, μεταξύ αυτών και στελέχη της σημερινής κυβέρνησης, εξέφρασαν τους φόβους τους για το πώς θα προστατευτούν οι οικονομικά ασθενέστεροι και οι οικογένειές τους από τα νύχια των επιτήδειων, πως τα παιδιά μας δε θα εκτεθούν καθημερινά σε αυτή την πολύ επικίνδυνη μορφή εξάρτησης, και δεδομένης της θέσης στην οποία βρίσκεται ο μέσος Έλληνας, ο οποίος θεωρείται ευάλωτος στο τζόγο, είναι πιθανόν να καλλιεργηθούν απατηλές προσδοκίες ότι μπορεί στο τζόγο να συμπληρώσει το ελλιπές εισόδημά του και αυτό σε μια περίοδο που η ελληνική κοινωνία γνωρίζει από πρώτο χέρι τι εστί ακρίβεια, δάνειο, υποθήκη αυτοκινήτων


Αν τα «φρουτάκια» γίνουν διαθέσιμα σε κάθε γειτονιά μαζί με τα άλλα ψυχαγωγικά παιχνίδια, πρώτοι που θα επισκεφτούν αυτά τα «ηλεκτρονικάδικα» θα είναι οι νέοι. Τότε πια η κοινωνία θα τους έχει εκθέσει σε ένα περιβάλλον, στο οποίο εύκολα και νόμιμα θα μπορούν να μυηθούν στο τζόγο μέσω των κουλοχέρηδων. Και θα είναι η κοινωνία που θα έχει καλλιεργήσει τους αυριανούς εθισμένους παίκτες, ενώ θα μικρύνει περισσότερο ο μέσος όρος ηλικίας των παθολογικών τζογαδόρων. Και επειδή ο τζόγος στα φρουτάκια είναι πιο φτηνός συγκριτικά, αφού έχει μικρότερο ποντάρισμα, επιτρέπει την πρόσβαση σε όλες τις ηλικίες και τα βαλάντια.