ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.1.10

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ


Είχαμε αναγγείλει την αποκάλυψη στοιχείων σχετικά με την παράνομη ( από πολλές πλευρές…) δράση δικηγόρου στην Βέροια, την ασυλία που απολαμβάνει από τον τοπικό Δικηγορικό Σύλλογο και την εμπλοκή Δικαστών. Επειδή μόλις πριν λίγο έφθασαν νεώτερες πληροφορίες σχετικές με την υπόθεση του χιλιανού λαθρομετανάστη Navardo που σε πείσμα κάθε λογικής και έννομης τάξης κυκλοφορεί ελεύθερος, οι αποκαλύψεις για την Δικαιοσύνη στην Βέροια θα δημοσιευθούν από την προσεχή Δευτέρα.
Υπενθυμίζουμε ότι ο χιλιανός λαθρομετανάστης, αποπειράθηκε παραμονή πρωτοχρονιάς, να δολοφονήσει με λάμα μήκους 31 εκατοστών, Έλληνα πολίτη, συνελήφθη από την αστυνομία και στην συνέχεια αποπειράθηκε να αποδράσει από το αστυνομικό τμήμα όπου εκρατείτο, τραυματίζοντας τον αστυνομικό φρουρό. Το αποτέλεσμα ήταν ο τραυματίας αστυνομικός να προφυλακιστεί με την κατηγορία ότι «βασάνισε» τον κρατούμενο στην προσπάθειά του να τον εμποδίσει να αποδράσει, ενώ ο χιλιανός λαθρομετανάστης και επίδοξος δολοφόνος σήμερα κυκλοφορεί ελεύθερος μεταξύ μας: ΕΔΩ

Πληροφορηθήκαμε ότι :
* Ο κρατούμενος και τραυματισμένος αστυνομικός αν και επανειλημμένως εζήτησε να εξετασθεί από ιατροδικαστή, ουδέποτε προσήλθε ιατροδικαστής να τον εξετάσει. (Ο χιλιανός εξετάσθηκε αμέσως από ιατροδικαστές).
* Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου προστασίας του λαθρομετανάστη, ο χιλιανός είχε έλθει στην χώρα μας λίγες ημέρες πριν το συμβάν. Η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ότι ο εν λόγω χιλιανός βρίσκεται εδώ και δύο χρόνια στην Ελλάδα.
* Στην κατάθεσή του ο λαθρομετανάστης αναφέρει ότι πριν έλθει στην χώρα μας είχε μεταβεί σε πολλές άλλες ευρωπαϊκές όπου οι αστυνομικές αρχές τον …. έδερναν και στην συνέχεια τον απέλαυναν.
Είναι λοιπόν φανερό το «κόλπο» του χιλιανού. Όπου και να πήγαινε τον έδερναν και τον έδιωχναν. Εδώ για κάποιο λόγο που δεν είναι προφανής, αλλά είναι γνωστός σε εμάς, η αστυνομική και πολιτική ηγεσία του υπουργείου προστασίας του πολίτη, του παρουσίασε τα σεβάσματά της, την συγγνώμη της και αντάμειψε τον καλό αυτό άνθρωπο με την ελευθερία του και με extra bonus την υπόσχεση της Ελληνοποίησης. Κάθε σχόλιο περιττεύει και έπεται συνέχεια…….

Φ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ
ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: