ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.1.10

"Δώσε θάρος στον χωριάτη.... και θα ανέβει στο κραβάτι"...Το ΔΩΣΑΝΕ ... και τώρα στα "τέσσερα" Κύριοι & Κυρίες..

Οι επικλήσεις του Πρωθυπουργού περί των ανύπαρκτων σαφώς ανθρωπίνων δικαιωμάτων όσον αφορά αυτά σε σχέση , και προκειμένου δικαιολογήσει την πρόθεση του ,για την παροχή της αφειδούς ιθαγένειας σε κάθε τι το οποίο πατά την Ελληνική γη......οι "ιδιάζουσες" ευαισθησίες του οι οποίες συνοδευόμενες με ένα υποκριτικά συνεκτικό πολιτικό ύφος , προκειμένου συνοδεύσουν την αποφασιστικότητα για την πραγμάτωση των προθέσεων του , αναδύουν συμπτώματα αλαζονικής ανοησίας η οποία γίνεται αντιληπτή και από τον πιο αδαή απολίτικο πολίτη....., οδηγούν όμως με μαθηματική ακρίβεια σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις αφού η πραγματικά αληθινή Δημοκρατία μας αλλά και το πατροπαράδοτο Ξένιο πνεύμα των Ελλήνων είναι πρόσφορο για την "σπορά" αποδημητικών νεοταξικών σπόρων του στιλ "δεν είστε ίσοι...είστε ίδιοι".
==============================================================

Τα συλλατήρια ο Αλβανός Ν.Αgo (της Αυγής) τα ονομάζει ειρηνικές κινητοποιήσεις

http://eglimatikotita.blogspot.com

Διαβάστε να καταλάβετε..

«Παρακαλούμε τους φίλους μας σε όλη την Ελλάδα που θέλουν και μπορούν να καταθέσουν ιδέες ή να δημιουργήσουν τοπικές επιτροπές για την οργάνωση εκδηλώσεων εκτός Αθηνών,
να επικοινωνήσουν μαζί μας στο mail μας ή μέσω του προφίλ μας στο Facebook ή το Blog μας.
Στόχος μας είναι η διοργάνωση, την 1η Μαρτίου 2010, ειρηνικών κινητοποιήσεων και εκδηλώσεων στην Ελλάδα. Η πρωτοβουλία ξεκίνησε από τη Γαλλία, πέρασε στην Ιταλία, την Ισπανία, σε μας και σταδιακά απλώνεται σε όλη την Ευρώπη.
Θέλουμε η μέρα αυτή να σηματοδοτήσει δυναμικά την έναρξη μιας συζήτησης, σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, για το τι θα συνέβαινε αν πραγματικά, τα εκατομμύρια των μεταναστών που ζουν και εργάζονται στην Ευρώπη αποφάσιζαν να εγκαταλείψουν τις δουλειές τους ή τις χώρες μας.
Σας καλούμε όλες και όλους να υφάνουμε μαζί ένα όμορφο πολύμορφο πολυπολιτισμικό πέπλο που θα σκεπάσει όλη την Ελλάδα
».κλπ κλπ κλπ

Θα είναι σαν τα συλλαλητήρια που στο τέλος κλέβουν περίπτερα οι αλλοδαποί και σπάνε σπονδυλικές στήλες περιπτεράδων κύριε AGO;
Γιατί δεν ζητάς να σκεπάσουν πολυπολιτισμικά την Αλβανία ρε μεγάλε;
Σε βάλαμε γκιουλέκα στην χώρα μας;
Ουστ από δω!
deltio 11

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το κειμενο που μας εδειξες ειναι ωραιοτατο, δεν καταλαβαινω τι σε ενοχλησε.
Βεβαια οταν δεν εχεις κανενα απολυτως επιχειρημα να αντιταξεις η ευκολη λυση ειναι η λασπη. Αλλα δεν πειραζει. Καποτε θα καταλαβετε και ολοι μαζι θα σφιξουμε τα χερια.
Λυπαμαι για το διχαστικο λογο σου.

Unknown είπε...

ΝΑ ΑΝΤΙΤΑΞΩ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ!!!
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ...(ΟΡΑ): ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΙΝΑΙ ΕΤΙΚΕΤΑ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ ΜΑΣ
ΕΚΕΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ
ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΧΑΣΟΥΜΕ ..ΟΠΩΣ ΛΕΣ
ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ!!! ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΠΛΟΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ "ΣΥΜΜΑΧΙΩΝ" ΤΗΣ ΣΤΑΣΙΜΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΙΟΓΩΝΑΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΠΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΟΝΤΑΙ "ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ" ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ