ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.2.10

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ 2010 Κατά μέτωπο με το ΜΕΤΩΠΟ!

Κ

Φίλες και φίλοι,

Τέλειωσαν τα ψέματα. Ο Κυπριακός Ελληνισμός βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή της Ιστορίας. Ίσως να είμαστε κοντά σε ένα νέο εκτρωματικό σχέδιο διάλυσης της Κυπριακής Δημοκρατίας. Στείλε το μήνυμα στις πολιτικές ηγεσίες στην Κύπρο ότι δεν αποδεχόμαστε την οποιαδήποτε λύση του Κυπριακού, αλλά μια λύση που θα θεμελιώνει τις αρχές της δημοκρατίας, θα διασφαλίζει τα ανθρώπινα δικαιώματα του κυπριακού λαού, θα κατοχυρώνει χωρίς παρεκκλίσεις το Ευρωπαϊκό και Διεθνές Δίκαιο και θα καταργεί οριστικά τις φυλετικές διακρίσεις. Σε καλούμε να φωνάξεις μαζί μας:

ΟΧΙ στην εκ περιτροπής προεδρία και τη σταθμισμένη ψήφο

ΟΧΙ στους πενήντα χιλιάδες εποίκους

ΟΧΙ στο ρατσιστικό 'Σχέδιο Ταλάτ'

ΟΧΙ στην κατάργηση της Κυπριακής Δημοκρατίας

Όλοι μαζί, καλούμαστε να γυρίσουμε σελίδα, καλούμαστε να τιμωρήσουμε την ολιγωρία και την κοροϊδία, καλούμαστε να επιβραβεύσουμε την ειλικρινή προσφορά στο φοιτητή και την πατρίδα, καλούμαστε να βροντοφωνάξουμε πως όσο και να προσπαθούν:

Δεν ξεχνούμε το «Δεν ξεχνώ»

Δεν θυσιάζουμε τα ανθρώπινα μας δικαιώματα στο βωμό του συμφέροντος

Εκλαμβάνουμε ως κόμμα μας την πατρίδα μας

Ανταποκρινόμαστε στο υπερκομματικό - πατριωτικό κάλεσμα: «από αριστερά μέχρι δεξιά, όλοι στον αγώνα για την λευτεριά»

Στις 20 Φεβρουαρίου 2010, στο Λονδίνο και το Ληντς, ψηφίζουμε ΜΕΤΩΠΟ Κυπρίων Φοιτητών Η.Β, ψηφίζουμε για το φοιτητή και την Κύπρο.

Το ΜΕΤΩΠΟ Κ.Φ.Η.Β. θα αναρτήσει σύντομα πλήρη οδηγό εκλογών, με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Λειτουργεί επίσης ο πανβρετανικός αριθμός τηλεφωνικής εξυπηρέτησής μας, το 07590257123, για οποιεσδήποτε πληροφορίες χρειάζεται ο φοιτητής. Είμαστε επίσης στη διάθεσή σας και στο info@metopo.org.uk, καθώς και στην ομάδα κοινωνικής μας δικτύωσης στο facebook.

Γραφείο Τύπου
ΜΕΤΩΠΟ Κυπρίων Φοιτητών Ηνωμένου Βασιλείου

press@metopo.org.uk
www.metopo.org.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια: