ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.2.10

Πρόσωπα υπάρχουν...



Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη


Σε μια χώρα που πάσχει από χρόνια ψυχολογικά προβλήματα και σε ένα κόμμα που υποφέρει από περισσότερα, η αξιοποίηση ειδικών καθίσταται επιτακτική ανάγκη. Για τις νόσους της χώρας γράφουν πολλοί καθημερινά. Αρκετοί περιγράφουν και τις αρρώστιες της ΝΔούλας. Δεν θα σταθώ σήμερα σε καμία παρόμοια περιγραφή κανενός προβλήματος. Είναι δουλειά των ιατρών από τη μια και του Προέδρου της ΝΔούλας από την άλλη. Αυτή τη φορά θα του προτείνω, γιατί ομολογώ ότι έδειξε καλά δείγματα αξιοποίησης γυναικών σε νέους ρόλους στο κόμμα (βλ.π. Ζέττα Μακρή, Λιάνα Γούτα). Σ' ένα κόμμα που αποδεκατίστηκε σε παρουσίες και εκπροσώπηση, μετά το πέρας της Καραμανλικής Εποχής. Σ' ένα κόμμα που πάντα είχε πρόβλημα στην γυναικεία εκπροσώπησή του. Μία ματιά στα έδρανα, θα σε πείσει για του λόγου μου το αληθές.
Καθώς, λοιπόν, προβλέπεται να περάσει καιρός μέχρι η Συντηρητική Παράταξη να καταφέρει -αν καταφέρει- να γιάνει τις πληγές της, είναι αναπόφευκτο να δημιουργηθούν νέα φοβικά δεξιά σύνδρομα εντός του χώρου της και νέες ψυχοσωματικές καταστάσεις να παρουσιαστούν μεταξύ των μελών της. Θα ήταν ίσως μία κάποια λύσις, η δημιουργία μιας Γραμματείας Ψυχοθεραπείας και Ψυχολογικής Υποστήριξης στο Κόμμα, που θα απευθύνεται και στους εκπροσώπους και αξιωματούχους, αλλά και στα απλά μέλη του. Για τη θέση αυτή, δεν θα μπορούσα να μην σκεφτώ μία Γυναίκα που εκλείπει από το Κοινοβούλιο και από το πολιτικό προσκήνιο. Εκλείπει, όχι απλά γιατί στερείται η πολιτική ζωή μιας σικ και πολύ ωραίας παρουσίας, αλλά και μιας σπάνιας περίπτωσης εκφοράς ορθού πολιτικού λόγου.
Η κ. Βίβιαν Μπουζάλη, με πανεπιστημιακές σπουδές στην Αμερική, όπου σπούδασε ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Λογιόλα στο Σικάγο και κατόπιν υπότροφος στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, όπου απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο στην Οργανωτική - Συμβουλευτική Ψυχολογία και δεύτερο μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, θεωρώ ότι θα πρέπει να αξιοποιηθεί τάχιστα από τον κ. Σαμαρά.
Πρόσωπα υπάρχουν, αλλά για να αξιοποιηθούν θα πρέπει ο τελευταίος να αντιμετωπίσει ιατρικά την μυωπία του και τις εκδικητικές τάσεις του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: