ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.2.10

Mea culpa του Χρυσοχοίδη.... και να ήταν μόνο αυτή η γκάφα θα ήταν καλά..!!! Διαβάστε τι σαϊνη είναι ο Χρυσο-star


Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ζήτησε χθες γραπτώς «συγγνώμη» για τον «μουσουλμάνο Ομπάμα» μέσα από την προσωπική του σελίδα στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Τwitter. «Μea Culpa» γράφει ο κ. Χρυσοχοΐδης. «Στόχος μου ήταν να φωτίσω το πολυπολιτισμικό background του Ομπάμα και όχι τις θρησκευτικές πεποιθήσεις του». ...
kafeneio
==============================================

ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ :Και να ήταν μόνο αυτό ...θα ήταν καλά!!!
Μαθαίνουμε ότι η αγωνία έχει κατακυριεύσει τον Υπ ΠΡΟΠΟ διότι παρά τις "σαφείς" και άμεσες εντολές του, προκειμένου αποκτήσει το νέο Υπουργείο και το ΛΣ "μετρητά" ώστε να πληρώνονται οι άντρες του ΛΣ που φυλούν σύνορα στο ΑΙΓΑΙΟ δεδομένης της πληροφορίας ότι έρχεται και κύμα λαθρομεταναστών... , παρόλα αυτά το μπάχαλο που έχει δημιουργηθεί από την διάλυση του τέως ΥΕΝΑΝΠ είναι τόσο μεγάλο που ...σήμερα...., ενώ ΚΑΠΟΙΟΙ δημοσιογράφοι και κάποια ναυτιλιακά blogs διατείνονταν ότι το χρήμα από εδώ και πέρα θα ρέει ως πακτωλός ..... με την υπογραφή ΣΑΧΙΝΙΔΙ ,..... θα καταπιούν ..ή κατάπιαν την γλώσσα τους????
ΠΑΠΑΛΑ!!!!! ΧΡΗΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑΤΙ
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΘΕΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΥΕΝΑΝΠ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ!!!
Α!! ΡΕ ΡΕΖΙΛΙ ΥΠΟΥΡΓΕ!!!!!!!!!!!!!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: