ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.2.10

Άντε να δούμε τι θα δούμε

Διαστάσεις χιονοστιβάδας λαμβάνει η υπόθεση Siemens μετά την κατάθεση στην Εξεταστική Επιτροή της Βουλής του δημοσιογράφου Τάσος Τέλλογλου, ο οποίος έκανε λόγο για αποδεδειγμένες δοσοληψίες τόσο του πρώην υπουργού Τάσου Μαντέλη όσο και πρώην γεν. διευθυτή του ΠΑΣΟΚ κ. Τσουκάτου και κατ' επέκταση του ΠΑΣΟΚ. Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η κατάθεση του πρώην πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη.

Ο κ.Τέλλογλου κατέθεσε στην επιτροπή το δικόγραφο του Γερμανού δικηγόρου του Μιχάλη Χριστοφοράκου, Στέφαν Κουρσάβε, στο οποίο δίδονται, κατά κάποιο τρόπο, σήματα προειδοποίησης ότι επίκειται η σύλληψή του, γεγονός που τον οδήγησε στη φυγή του στη Γερμανία.
Το έγγραφο δόθηκε στο γερμανικό συνταγματικό δικαστήριο τον περασμένο Αύγουστο, στο πλαίσιο της υπερασπιστικής γραμμής του Μ. Χριστοφοράκου για τη μη έκδοσή του στην Ελλάδα.
Μέσω του εγγράφου παρουσιάζεται να του διαμηνύθηκε ότι υπάρχει πολιτική διάθεση επιτάχυνσης της δικαστικής διερεύνησης, πριν και μετά τις ευρωεκλογές του 2009, κάτι που θα οδηγούσε σε σύλληψη και απαγγελία κατηγοριών, που έφθαναν μέχρι τα ισόβια.
Σε ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη από ποιον μπορεί να ήλθε το μήνυμα, ο μάρτυρας είπε ότι «μόνον από την κυβέρνηση θα μπορούσε να έχει τέτοια ειδοποίηση».
Σύμφωνα με το μάρτυρα, η διαδικασία των δωροδοκιών από τη Siemens είχε πάρει τη μορφή μηχανής, τουλάχιστον από το 1998 κι οπωσδήποτε ως τον Οκτώβριο του 2004 και τα μεγάλα ποσά δίδονταν χέρι με χέρι.
Ο κ. Τέλλογλου τόνισε ότι είναι πλέον στοιχειοθετημένη από όλες τις πλευρές η δωροδοκία του πρώην υπουργού των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ Τάσου Μαντέλη, ο οποίος πήρε από τη γερμανική εταιρεία 200.000 μάρκα το 1998, μέσω λογαριασμών συγγενικών του προσώπων. Όπως παραδεδεγμένη είναι η είσπραξη 1εκατ. ευρώ από τον Θόδωρο Τσουκάτο υπέρ του ταμείου του ΠΑΣΟΚ το 2000.
Κατά τον δημοσιογράφο, η αποκάλυψη του λογαριασμού του Τάσου Μαντέλη προέκυψε τυχαία και εξέφρασε την αμφιβολία του, αν μπορούν να αποκαλυφθούν άλλα ονόματα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δόθηκαν για μίζες συνολικά 145 εκατ. μάρκα και έχουν αποκαλυφθεί μόνον τα 200.000 του Τάσου Μαντέλη και το 1εκατ. μάρκα του Θόδωρου Τσουκάτου».
Όπως είπε ο μάρτυρας μιλώντας στην εξεταστική, μεγάλες πληρωμές στα δύο μεγάλα κόμματα δόθηκαν στην προεκλογική περίοδο του 2000, οπότε ξοδεύτηκαν πενταπλάσια ποσά από την κρατική ενίσχυση που δικαιούντο.
Κατά τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη, ο μάρτυρας είπε ότι οι δωροδοκίες είχαν ξεκινήσει από τη δεκαετία του ’80, σε συνεργασία με τον τότε επικεφαλής του ΟΤΕ Θεοφάνη Τόμπρα.

Μετά ταύτα, αθρόες αναμένονται οι συλλήψεις των εμπλεκομένων στην ανωτέρω υπόθεση. Μάλιστα η κυβέρνηση σκέπτεται σοβαρά το ενδεχόμενο απαγόρευσης εξόδου από την χώρα για όλους, τόσο για τους φερόμενους ως μιζαδόρους όσο και για τους φερόμενους ως ηθικούς αυτουργούς. Έγκυρες δημοσιογραφικές πηγές μας ενημερώνουν, ότι η σημερινή απεργία των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας, πιθανότατα να μετατραπεί σε διαρκείας (με την προτροπή της κυβέρνησης) ούτως ώστε να αποτραπεί η φυγή των ενόχων σε άλλους τόπους, τουλάχιστον μέσω αέρος. Συσκέψεις επί συσκέψεων γίνονται για να μεθοδευτεί ο πλήρης αποκλεισμός της χώρας, από οποιαδήποτε σημείο εξόδου, ώστε επιτέλους οι ένοχοι να πληρώσουν και να ικανοποιηθεί το αίσθημα περί δικαίου των ιθαγενών.

Πληροφορίες οι οποίες εντέχνως διοχετεύονται από συγκεκριμένους κύκλους, που αφορούν σενάρια πλήρους απραξίας της κυβέρνησης (στο πνεύμα «κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει»), κρίνονται ως ανυπόστατες και πλήρως υποβολιμαίες!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: