ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.2.10

Δεν πάνε πάνω από τα 65 χρόνια τα γενικά όρια των συνταξιοδοτήσεων.


Αύριο οι διευκρινήσεις για το ασφαλιστικό και τα όρια συνταξιοδότησης
Δευτέρα, 8 Φεβρουάριος 2010 2:37:26 πμ
Με έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου την Κυριακή το απόγευμα υπό την προεδρία του Θ Πάγκαλου οι αρμόδιοι υπουργοί εξειδίκευσαν τις ανακοινώσεις που θα κάνει αύριο ο υπουργός Εργασίας Ανδρέας Λοβέρδος στην Επιτροπή που μελετά το ασφαλιστικό, από την οποία όπως είναι γνωστό αποχώρησαν οι συνδικαλιστές της ΓΣΕΕ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαρρέουν και τα σενάρια που κυκλοφορούν η ανακοίνωση του πρωθυπουργού για αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης δεν θα αφορά γενίκευση και πέρα από το 65 έτος της ηλικίας.

Τα μέτρα θα αφορούν αρχικά την κατάργηση όλων των ρυθμίσεων και διατάξεων για πρόωρες συνταξιοδοτήσεις, ενώ οι αυξήσεις ορίων θα γίνουν σε κατηγορίες ασφαλισμένων που με τους δύο προηγούμενους ασφαλιστικούς νόμους μπορούσαν να συνταξιοδοτηθούν με χρήση της 35 ή 37ετίας.

Συγκεκριμένα τα σενάρια θέλουν αύξηση κατά δύο έτη για όσους πρωτοασφαλίστηκαν από 1983 έως το 1992 και οι οποίοι μπορούσαν να συνταξιοδοτηθούν στο 60 έτος της ηλικίας. Αυτό το όριο θα ανέβει κατά δύο χρόνια και συνολικά στόχος της κυβέρνησης είναι ο μέσος όρος συνταξιοδότησης για τους προ του 1992 ασφαλισμένους να είναι το 63ο έτος της ηλικίας.
Με αυτή την ρύθμιση θα προσπαθήσει να εξισορροπήσει το σύστημα μία και οι ασφαλισμένοι μετά το 1992 θα συνταξιοδοτούνται στο 65ο έτος της ηλικίας.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι σε έρευνα της Εφημερίδας «Το Βήμα» ενώ οι πλειοψηφία των πολιτών φαίνεται να αποδέχεται τα μέτρα λέει όχι στην αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης .

/www.asfalisinet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: