ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.2.10

Αυτός είναι ο νικητής του βραβείου "κωλοτούμπας" των ημερών!!!!!


http://www.ant1online.gr/resources/images/ef42cf44-6e6e-4280-a8f6-cd93c73db86b.jpg«Η ασφυκτική εισοδηματική πολιτική στο δημόσιο, που θα επιφέρει μείωση στις αποδοχές εκατοντάδων χιλιάδων υπαλλήλων στο δημόσιο και κατά συνέπεια δραστική μείωση της κατανάλωσης, σε συνδυασμό με την έλλειψη του αναπτυξιακού χαρακτήρα των νέων φορολογικών μέτρων και με δεδομένη την κατακόρυφη αύξηση των φορολογικών βαρών πολιτών και επιχειρήσεων θα δημιουργήσει περαιτέρω σοβαρά προβλήματα στην ήδη χτυπημένη από την κρίση αγορά.

» Αποσπασματικά υπάρχουν θετικά σημεία, αλλά τα αρνητικά σαφώς υπερτερούν. Αναμένουμε βέβαια την ανάλυση όλων αυτών των μέτρων, όπως θα συμπεριληφθούν στο σχετικό νομοσχέδιο»

Αυτές είναι οι σημερινές δηλώσεις του κ. Μίχαλου.Ποιος είναι ο κ. Μίχαλος; Είναι αυτός που επίμονα ζητούσε την πλήρη ελαστικοποίηση του ωραρίου με ταυτόχρονη μείωση αποδοχών των υπαλλήλων.Είναι αυτός που ζητούσε εργάσιμη εβδομάδα τριών ημερών.Είναι αυτός που υποστήριξε με κάθε τρόπο τα τελευταία 5.5 χρόνια την χειρότερη κυβέρνηση που πέρασε ποτέ απο την Ελλάδα.
Είναι αυτός που σήμερα διαφωνεί με την μείωση των μισθών!!!
Ανεξάρτητα με την ορθότητα του "μέτρου" της κυβέρνησης δεν μπορούμε να μην επισημάνουμε την "κωλοτούμπα" του κ. Μίχαλου η οποία έγινε ταυτόχρονα με την αλλαγή κυβέρνησης.
ΥΓ. Αρα μη παραξενευτείτε αν τον δείτε στο μέλλον πλάι-πλάι με την Παπαρήγα
στις επόμενες πορείες του ΠΑΜΕ

listonplace

Δεν υπάρχουν σχόλια: