ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.2.10

ΜΙΑ ΑΚΡΑΙΑ "ΙΔΕΑ"...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ "ΙΔΕΑ"!!

ΑΝΑΓΝΩΤΗΣ

ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

Αγαπητοί αναγνώστες των blogs, θα ήθελα την βοήθειά σας για να μπορέσω να μάθω, επί τέλους, πόσοι παράνομα ελληνοποιήθηκαν ως επαναπατρισθέντες με πλαστά χαρτιά, από την πρώην Σοβιετική ΄Ενωση, πόσοι λαθρομετανάστες ελληνοποιήθηκαν, πόσοι είναι υποψήφιοι προς ελληνοποίηση, σε πόσους χορηγήθηκε πολιτικό άσυλο και πόσοι ακόμη βρίσκονται στην χώρα μας λαθραία.

΄Εχω ζαλιστεί από τους διαφόρους, με τους αριθμούς των λαθρομεταναστών πού διαβάζω, αναλόγως το πού πρόσκεινται ο καθένας, αναφέρονται από εκατοντάδες χιλιάδες, έως μερικά εκατομμύρια. Γνωρίζω ότι εσκεμμένως δεν μας λέει κανείς την πραγματικότητα, για να μην πανικοβληθούμε. Δεν γνωρίζω τους ακριβείς λόγους πού επέτρεψαν την αθρόα εισροή των αλλοδαπών στην χώρα μας και ειδικά μωαμεθανών, μου θυμίζει τον καιρό του Βυζαντίου που το παπαδαριό βλέποντας τον επανελληνισμό, κάλεσε τους Οθωμανούς και τους παρέδωσε τους ΄Ελληνες, για να επιστρέψουν στον σκοταδισμό, στον οποίο μπορούν και βασιλεύουν, κάτι τέτοιο νομίζω ότι γίνεται και σήμερα, ή κάποιοι θέλουν ν’ αποδείξουν τα περί Ινδοευρωπαϊκού πολιτισμού και μας αναμειγνύουν ώστε αργότερα να επαληθευτούν οι θεωρίες τους, ότι τον πολιτισμό τους οι ΄Ελληνες τον έκλεψαν από τους Ινδοευρωπαίους η πάλι θέλουν να βρισκόμαστε σε συνεχείς φασαρίες με τους εισβολείς ή όταν θ’ αρχίσει η εθνοκάθαρση, και δεν θ’ αργήσει, να επέμβουν, για ανθρωπιστικούς λόγους, κλέβοντας εδάφη μας (όρα Γιουγκοσλαβία) και εγκαταστήσουν τους ελληνοποιηθέντες λαθρομετανάστες.

Για όλα αυτά θα πρέπει εμείς να τιμωρήσουμε τους νομοθέτες, αυτούς πού ψήφησαν αυτούς τους νόμους και αυτούς πού ελληνοποίησαν τους λαθρομετανάστες. Και να πώς. Επειδή η Ευρωπαϊκή ΄Ενωση, έγινε για να διαλυθεί, όπως η Σοβιετική ΄Ενωση, αφού επιτύχει τους σκοπούς της και διαλύσει τα επί μέρους εθνικά κράτη, τότε δεν θα έχει κανέναν σκοπό ύπαρξης και θα διαλυθούν μέσα στην χρεωκοπία τους, τότε θ’ αρχίσουν οι εξεγέρσεις κατά των κυβερνόντων, οι προστάτες τους θα τους εγκαταλείψουν και θα τους παραδώσουν στους εξεγερμένους προς κατευνασμό και για να αποφύγουν οι πραγματικοί αίτιοι το λιντσάρισμα, όπως μας έχει διδάξει η ιστορία, τότε θα πρέπει να γνωρίζουμε με ονοματεπώνυμο τους εισηγητές αυτών των νόμων, αυτών πού ψήφησαν αυτούς τους νόμους και αυτούς που τους ελληνοποίησαν, ώστε να τους στείλουμε στην αγκαλιά του Αβραάμ , του Γιαχβέ ή του Μωάμεθ, για να τους βρούμε στο κέρατο του βοδιού πού θα έχουν κρυφτεί, νομίζοντας ότι θα την γλυτώσουν. Γι’ αυτό όσοι γνωρίζετε τους εισηγητές των νόμων, τους ψηφοφόρους αυτών των νόμων και τους ελληνοποιητάς, δημοσιεύστε το ονοματεπώνυμό τους, τις φωτογραφίες τους και γενικώς τον φάκελό τους. ΄Ετσι στο μέλλον οι αντικαταστάτες τους θα το σκεφθούν να ξαναψηφίσουν τέτοιους νόμους, όταν ξέρουν ότι τους περιμένει η αιώρηση για ημέρες στην πλατεία Συντάγματος.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων δια την ενημέρωση

Δευκαλίων Κωνστ. Βατιμπέλλας

Δεν υπάρχουν σχόλια: