ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.2.10

Ευρωπαϊκή Ημέρα του 112

112: ένας αριθμός, 27 κράτη μέλη  ©BELGA_imagebroker_Rafael Ostgathe
112: ένας αριθμός, 27 κράτη μέλη
Η 11η Φεβρουαρίου είναι η ευρωπαϊκή ημέρα του 112, του πανευρωπαϊκού αριθμού κλήσης για έκτακτα περιστατικά και, όπως θέλει το σύνθημα της ημέρας, το 112 είναι "η ζωή σου, ο αριθμός σου". Στόχος είναι να γνωρίζουν όλοι τι είναι και τι κάνει το 112 και όπως σημείωσε ο Jacek Saryusz-Wolski στη συζήτηση που έγινε στο ΕΚ, "στόχος μας είναι να υπάρξει ένα είδος συναγωνισμού μεταξύ των κρατών μελών" ακριβώς για την ευρύτερη δυνατή διάδοση του αριθμού.
Το 112 είναι ο ένας πανευρωπαϊκός αριθμός για την άμεση δράση της αστυνομίας, για την πυροσβεστική και τις πρώτες βοήθειες. Λειτουργεί σε όλα τα κράτη-μέλη και όλες τις γλώσσες, πάντα δωρεάν, πάντα 24 ώρες το 24ωρο και επτά ημέρες την εβδομάδα, από όλα τα σταθερά και κινητά τηλέφωνα.

Το 112 δεν αντικαθιστά τους παραδοσιακούς αριθμούς κλήσης εκτάκτων περιστατικών κάθε χώρας όπως το "100" αλλά τους συμπληρώνει, λειτουργώντας παράλληλα με αυτούς.
Ωστόσο πολύς κόσμος τον αγνοεί και πολλοί δεν γνωρίζουν ότι λειτουργεί σε όλα τα κράτη μέλη και όλες τις γλώσσες της Ένωσης. Έτσι από το 2009, κατόπιν συμφωνίας μεταξύ του ΕΚ, του Συμβουλίου και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η 11η Φεβρουαρίου ορίσθηκε ως η πανευρωπαϊκή "ημέρα του 112". Γιατί; Για έναν πολύ απλό λόγο: είναι η 11-2…

Σε συνέντευξη Τύπου που οργανώθηκε στο ΕΚ, ο Jacek Saryusz-Wolski (ΕΛΚ, Πολωνία) σημείωσε ότι "150 εκατομμύρια Ευρωπαίοι πολίτες περνούν τα σύνορα της χώρας τους κάθε χρόνο. Πρέπει να γνωρίζουν τι να κάνουν σε ένα έκτακτο περιστατικό, να γνωρίζουν ποιόν αριθμό να καλέσουν". Αυτό, όπως σημείωσε η Diana Wallis (Φιλελεύθεροι, Βρετανία) είναι τεράστιο έργο που όλα τα κράτη μέλη οφείλουν να αναλάβουν. Εξ ου και το σχόλιο του Jacek Saryusz-Wolski ότι χρειάζεται ένα είδος συναγωνισμού μεταξύ των κρατών μελών για το ποιο θα ενημερώσει καλύτερα τους πολίτες του.

listomplace

Δεν υπάρχουν σχόλια: