ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.3.10

Πως βλέπουν οι μετανάστες την 25η Μαρτίου; (Δείτε το βίντεο)


Aποκωδικοποιώντας την πραγματική εικόνα του θέματος από τον γνωστό προπαγανδιστικό τρόπο που το παρουσιάζουν τα ΜΜΕ.

Σας παρουσιάζουμε το παρακάτω βίντεο...


Είναι γεγονός ότι στα περισσότερα σχολεία του κέντρου της Αθήνας το 40% των μαθητών αποτελείται απο παιδιά μεταναστών, τα οποία σύμφωνα με το νέο νομοσχέδιο θα αποκτήσουν σύντομα την Ελληνική ιθαγένεια....


Επειδή η νεολαία αποτελεί το μέλλον και τη φυσική συνέχεια κάθε πολιτισμού.

Πόσο "έτοιμα" είναι αυτά τα παιδιά να αποκτήσουν την Ελληνική ιθαγένεια και μάλιστα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα;;;

Πώς πραγματικά βλέπουν την ιστορία , την κουλτούρα και τις παραδόσεις μας ;;;

Μήπως απλά... συμβιβάζονται - προς το παρόν - με την Ελληνική κουλτούρα , μη έχοντας άλλη επιλογή λόγο ηλικίας αλλά... μεγαλώνοντας, θα ήθελαν να την αλλάξουν για πάντα;

Μας έκανε πραγματικά εντύπωση ακούγοντας τη νεαρή Αλβανίδα μαθήτρια (εν δυνάμει Ελληνίδα, που θα δείτε στο βίντεο) να λέει πως η Ελληνική σημαία είναι απλά ένα πανί με χρώμα , που εξ αιτίας του έχει σκοτωθεί πολύ κόσμος, ενώ μιλά για τις παρελάσεις κάνοντας λόγω για κατάλοιπα της χούντας (!)

Δεδομένου ότι η νεαρή Αλβανίδα μαθήτρια δεν είναι καν σε θέση να γνωρίζει για την εποχή της χούντας στην Ελλάδα, πόσο μάλλον για το εάν οι παρελάσεις είναι κατάλοιπα της , αφού την εποχή εκείνη , η νεαρή μαθήτρια δεν είχε καν γεννηθεί!

Η συνολική στάση της προβληματίζει, όχι τόσο για τις περίεργες για την ηλικία της θέσεις της, αλλά γιατί πραγματικά αποκαλύπτει από πόσο μικρή ηλικία φροντίζουν ορισμένοι να "ποτίσουν" τα παιδιά ανθελληνικό φαρμάκι.

Προετοιμάζοντάς τα - από πιτσιρίκια - αντί να προσαρμόζονται στο κοινωνικό σύνολο και να σεβαστούν την κουλτούρα και τις παραδόσεις της χώρας που τους φιλοξενεί, να έχουν "εμποτιστεί" με τέτοιες ιδέες, που να νιώθουν καταπιεσμένα από παιδιά , δημιουργώντας τους έτσι την ανάγκη στην πρώτη ευκαιρία να κάνουν την δική τους επανάσταση .



Διαβάστε επίσης :

Το θυμάστε το παιδάκι ; Επιστρέφει σύντομα στην Ελλάδα με το "Δημοκρατικό Κόμμα Αλβανοφώνων"
Τειρεσιας

Δεν υπάρχουν σχόλια: