ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.3.10

Δειλό Βήμα από την Ελληνική Κυβέρνηση

Η Ελλάδα θα απευθυνθεί την επόμενη εβδομάδα στις αγορές για να εξασφαλίσει δάνειο περίπου πέντε δισεκατομμυρίων ευρώ, αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα των Financial Times, έπειτα από τη συμφωνία ανάμεσα στις 16 χώρες της ευρωζώνης η οποία επιτεύχθηκε κατά τη σύνοδο κορυφής των Βρυξελλών.

Ο γενικός διευθυντής του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους Πέτρος Χριστοδούλου ανακοίνωσε στους Financial Times ότι η ελληνική κυβέρνηση σκοπεύει να δανεισθεί περί τα πέντε δισεκατομμύρια ευρώ. “Θα θέλαμε να απευθυνθούμε στην αγορά στο τέλος Μαρτίου”, είπε.

Για να συνεχίσει την αναχρηματοδότηση του χρέους της, η Ελλάδα έχει ανάγκη από περίπου 20 δισεκατομμύρια ευρώ μέχρι το τέλος του Μαΐου. Η ελληνική κυβέρνηση θα εκδώσει πιθανότατα ομόλογο τριών ή επτά ετών αυτόν τον μήνα και ένα αντίστοιχο τον Απρίλιο, γεγονός που θα αποτελέσει κρίσιμη δοκιμασία αξιοπιστίας, αναφέρεται στο δημοσίευμα των Financial Times.

πηγή: Fin.Times:Πέντε δισ.ευρώ θα ζητήσει από τις διεθνείς αγορές η Ελλάδα

=====================

Σχόλιο Γιάννης Παπαϊωάννου: H Ελλάδα θα έπρεπε να παίζει πλέον στις Αγορές ως Ευρώπη και να μην δειλιάζει. Θα έπρεπε να βγαίνει με Αέρα και άνεση για να δανειστεί σοβαρά ως Ευρωζώνη και όχι για να τεστάρει με το δάχτυλο εάν “το νερό” είναι κρύο .

Τα 5 δις ευρώ είναι ένα μικρό ποσό. Υπό κανονικές συνθήκες δεν θα ήταν καν είδηση όμως οι FT το κάνουν είδηση. Αυτό γίνεται γιατί μετά τις αποφάσεις τις 25 Μαρτίου και τους σχετικούς πανηγυρισμούς, η Ελλάδα μοιάζει τώρα ότι κάτι φοβάται και για αυτό επιχειρεί να τεστάρει τις αγορές.

Είναι εμφανές και οι FT το αντιλαμβάνονται και το γράφουν ως “κρίσιμη δοκιμασία αξιοπιστίας”

Έτσι οι FT αλλά πρωτίστος η Χώρα μας δημιουργούν ξανά στις αγορές ψυχολογία σημείου dt ..

πράγμα όχι καλό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: