ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.3.10

Απάντηση στο δημοσίευμα-γκάφα της εφημερίδας «Έθνος της Κυριακής» δίνει ο κ. Θ.Ρουσόπουλος

Απάντηση στο δημοσίευμα-γκάφα της εφημερίδας «Έθνος της Κυριακής» δίνει ο κ. Θ.Ρουσόπουλος με σημερινή του επιστολή προς τον Διευθυντή της Εφημερίδας κ. Γ. Χαρβαλιά.

Την περασμένη κυριακή η εφημερίδα δημοσίευσε ….ρεπορτάζ (sic!) με τίτλο «Πόλεμος για το τζιπ του Θόδωρου Ρουσόπουλου».Ο τέως υπουργός εγκαλεί την εφημερίδα να αποκαταστήσει την αλήθεια καθώς τα αναφερόμενα (και ο αναφερόμενος ως…ενδιαφερόμενος αγοραστής) είναι σαφώς ψευδή και συκοφαντικά. ( http://www.politis-gr.com/?p=1219 ) .....


....... Συγκεκριμένα η επιστολή αναφέρει:

Κύριε διευθυντά, την Κυριακή 21 Μαρτίου, δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα σας (πρωτοσέλιδα και στις σελίδες 28-29) ρεπορτάζ, με τίτλο «Πόλεμος για το τζιπ του Θόδωρου Ρουσόπουλου. Στο σφυρί 120 υπουργικές λιμουζίνες. Μεταξύ Μυκόνου και Κεφαλονιάς θα καταλήξει το πολυτελές τζιπ του πρώην υπουργού Επικρατείας».

Δυστυχώς ακρίτως και πέραν κάθε κανόνα δημοσιογραφικής ηθικής η εφημερίδα σας υιοθέτησε ένα μεγάλο ψεύδος με τίτλους και σχόλια προσβλητικά για εμένα αφού δημιουργούν διαστρεβλωμένη εικόνα για την υπουργική μου θητεία εν σχέσει με το θέμα που θίγετε.

Κύριε διευθυντά, αν ο δημοσιογράφος σας είχε φροντίσει να επικοινωνήσει μαζί μου θα πληροφορείτο τα εξής : Στην πρώτη κιόλας συνεδρίαση της κυβερνητικής επιτροπής μετά τις εκλογές του Μαρτίου του 2004 πρότεινα να αλλάξει η πολιτική που ακολουθούσαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις για τα κρατικά αυτοκίνητα. Για την ακρίβεια πρότεινα οι υπουργοί να μην δεχθούν να πάρουν υπουργικό αυτοκίνητο.

Τα αυτοκίνητα αυτά να εκποιηθούν υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου και να ερευνηθεί η δυνατότητα αγοράς μικρού κυβισμού υβριδικών αυτοκινήτων. Αντίστοιχη πρόταση έκανα και στον πρόεδρο της Βουλής λίγα χρόνια αργότερα, ο οποίος προς τιμήν του και την ενστερνίστηκε.
Είπα δε στην κυβερνητική επιτροπή τότε ότι στο μεταξύ μπορούμε να χρησιμοποιούμε μόνον το αυτοκίνητο το οποίο ούτως η άλλως παρείχε η Βουλή των Ελλήνων στα μέλη της.

Οι προτάσεις μου εκείνες, δυστυχώς για τη Νέα Δημοκρατία δεν είχαν τύχη. Γίνονται πράξη σήμερα, από μια άλλη κυβέρνηση. Και καλώς γίνονται.
Ακριβώς για τους προαναφερθέντες λόγους προσωπικά ως υπουργός των κυβερνήσεων και το 2004 και το 2007, ουδέποτε δέχθηκα το προνόμιο της χρήσης υπουργικού αυτοκινήτου.

Με στοιχειώδες ρεπορτάζ στο υπουργείο Εσωτερικών μπορείτε να πιστοποιήσετε ότι είμαι ο μοναδικός υπουργός των κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας που δεν χρησιμοποίησε υπουργικό αυτοκίνητο.

Με στοιχειώδες επίσης ρεπορτάζ θα βρίσκατε πως ούτε ως Βουλευτής είχα το προαναφερόμενο ή άλλο τζιπ τριών, τεσσάρων η πέντε χιλιάδων κυβικών.
Χρησιμοποιούσα Ι.Χ αυτοκίνητο περίπου 1980 κυβικών που μου διέθεσε το 2004 η Βουλή και το οποίο αντικατέστησε με άλλο αντίστοιχου κυβισμού το 2008, όπως έκανε για όλους τους Βουλευτές.

Τέλος με στοιχειώδες ρεπορτάζ θα διαπιστώνατε πως ο ένας εκ των δύο ομιλούντων κυρίων που εμφανίζεται ως νησιώτης και πήγε για ν’ αγοράσει το υποτιθέμενο δικό μου τζιπ είναι δημοσιογράφος από τη Βόρειο Ελλάδα, ιδιοκτήτης ραδιοφωνικού σταθμού στη Νάουσα και συχνά εμφανιζόμενος σε συνεντεύξεις τύπου των πολιτικών αρχηγών.

Δεν ξέρω αν αυτός παραπλάνησε την εφημερίδα σας, περιμένω όμως, σεβόμενοι έστω και τώρα τους κανόνες δημοσιογραφικής δεοντολογίας να αποκαταστήσετε την αλήθεια δημοσιεύοντας στο φύλλο της προσεχούς Κυριακής 28 Μαρτίου ολόκληρη την επιστολή μου, με παρουσίαση -προβολή αντίστοιχη αυτής που είχε το συκοφαντικό για εμένα δημοσίευμα-γκάφα της περασμένης Κυριακής, ζητώντας μου δημοσίως συγνώμη για τα εσφαλμένως αναγραφόμενα για εμένα.

Κύριε Διευθυντά, γνωρίζετε ότι πολλές φορές έχω πέσει θύμα σπίλωσης από μερίδα μέσων ενημέρωσης. Δεν θα άρμοζε στη δική σας εφημερίδα να συγκαταλέγεται μεταξύ αυτών.

Καλό Πάσχα
Θόδωρος Ρουσόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: