ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.3.10

ΙΝΚΑ:Κάτω ο τραπεζικός φασισμός.Αντισταθείτε!Εμείς ψηφίζαμε και ψηφίσαμε πολιτικά κόμματα και όχι τραπεζίτες για να διοικήσουν την χώρα

Εμείς ψηφίζαμε και ψηφίσαμε πολιτικά κόμματα και όχι τραπεζίτες για να διοικήσουν την χώρα. Αυτοί παρέδωσαν την χώρα στους τραπεζίτες στην Goldman Sachs και στο Γερμανικό κεφάλαιο όλη τη χώρα. Το you tube μπούκωσε, προσωρινά, από τα Greek subtitles του Alex Jones του All Zazira και του Παρισιού, και άλλα πολλά με όλες τις λεπτομέρειες με διατύπωση και τεκμηρίωση για όλους τους ζωντανούς Έλληνες.

ΙΝΚΑ/ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

GENERAL CONSUMERS’ FEDERATION OF GREECE

Κέντρο Πληροφοριών: Γ. Σεπτεμβρίου 13 - Αθήνα 10432 όρ. 5ος τηλ. 210 36.32.443 Fax. 210 36.33.976 Ανοιχτή Γραμμή: 11711 email: inka@inka.gr - http://www.inka.gr 40 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 26-3-2010


ΔΤ 241/26.03. 2010

ΚΑΤΩ Ο ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ
ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ
ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΕΘΝΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ
Με υπόδειξη και νομισματικό κόλπο τρίπλεξ της Goldman Sachs μίκρανε το Ελληνικό χρέος και με προεξόφληση μελλοντικών επιδοτήσεων της Ε.Ε. συντηρήθηκε και αυξανόταν η πορεία φούσκα πάνω από 8 χρόνια, με διαρκείς πωλήσεις σε ξένους ελληνικών επιχειρήσεων.
Σήμερα, είναι όλα μπροστά μας. Οι τραπεζίτες με τις κυβερνήσεις μας της ίδια περιόδου τα έκαμαν μαζί.
Σήμερα ένας διακόπτης on off που αποτελείται από ένα dimmer μια πλακέτα και μερικές σαχλαμαρίτσες ακόμα, ευτελούς κόστους ανά κοντέινερ παραγγελίας, που μπορεί να φτιαχτεί σε χιλιάδες ημερησίως σε μια ISO βιοτεχνία στο Αιγάλεω, στην Σαλαμίνα η στην Θράκη, εισάγεται από την Γερμανία και την Κίνα και πουλιέται με 23 και 18 ?, περιθώριο κέρδους 1.500% ενώ ο Έλληνας βιοτέχνης θα δεχθεί τις ΄΄κλεισματικές΄΄ επισκέψεις και αντιρρήσεις όλων των Ελληνικών αρχών στο ξεκίνημα και στην διάρκεια της λειτουργίας του, να κλείσει.
Σήμερα, (προ 10ημέρου) 50 φορτηγά αδιάθετα αλλοιωμένα λεμόνια και πορτοκάλια Αργεντινής ξεφορτώθηκαν στον Ασωπό, επειδή η άριστη Ελληνική παραγωγή ανθυποστηρίζεται με 25.000.000 ? ρόζ τηλεφωνήματα του Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης επί κ. Χατζηγάκη, που απάντησε στον κ. Πάγκαλο περί κωμειδύλλια, για τους κλεμμένους δίσκους και τα πρωτόκολλα του Υπουργείου του, κανένας τους στην φυλακή.
Σήμερα κανένα πρόγραμμα υποστήριξης Ελληνικής Παραγωγής δεν τρέχει, παρά μόνο προβάλλονται ψηλοτάκουνα ερωτισμός γόβες και πλαστογραφία από το κοινοβούλιο του ΦΟΡΟΥ ΚΑΤΟΧΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ως ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ.
Σήμερα δίνεται η μάχη για την διατήρηση της αξιοπιστίας του ? με τον ποιο αληθινό και ντόμπρο τρόπο.
Μάχη που ξεμπροστιάζει και την Ελλάδα, τους πολιτικούς της δηλαδή, για να μην ξεχνιόμαστε και μετακινούμε σε όλους τους Έλληνες τις ευθύνες των 300, ξεμπροστιάζει όμως και τα εγώ δεν ήξερα και μας τα κρύβανε και το γιατί δεν το αλλάζετε το σύνταγμα να μην μπορούν να σας τα κρύβουν. Ξεμπροστιάζει το ότι είμαστε σε διαρκή κατοχή από 300 η λιγότερους, πρώην υπόδουλους στους τραπεζίτες, αεί ανεξέλεγκτους με το παρόν Σύνταγμα.
Σήμερα ο κ. Αϊβαλιώτης λέει πως είναι λάθος η εξεταστική, γιατί θα γνωστοποιήσει τα χάλια μας στους Ευρωπαίους που κρύβει όμως ότι τα γνωρίζουν λεπτομερώς, στην γένεσή τους, από τις παρακολουθήσεις της Γερμανικής ΟΤΕ και τις λοιπές πλέον Γερμανικές κλπ αλλοδαπές ιδιοκτησίες της χώρας μας. Από το δρόμο του χρήματος στην φυλακή τώρα.
Πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: