ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.3.10

ΚΥΡΙΟΙ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ...ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας, για τα συνθήματα που ακούστηκαν από τους Έλληνες άνδρες των ΟΥΚ, διοργάνωσε σήμερα το κόμμα τον τσάμηδων (PDU) μπροστά από την Ελληνική Πρεσβεία στα Τίρανα.Στη συγκέντρωση συμμετείχαν και οι δυο βουλευτές του PDU Σπετίμ Ιντρίζι και Ντσαμίρ Ταχίρι.Οι συγκεντρωμένοι έκαψαν Ελληνική Σημαία όπου επάνω της ήταν γραμμένο το όνομα του Πρόεδρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και δήμαρχου Χιμάρας Βασίλη Μπολάνου.Σε τεράστια πανώ οι διαδηλωτές είχαν γράψει συνθήματα όπως «Η Ελλάδα η ντροπή της ΕΕ.» καθώς και συνθήματα για τους τσάμηδες. Όπως αναφέρουν τα Αλβανικά μέσα ενημέρωσης, Ελληνικές Σημαίες κάηκαν και σε άλλες πόλεις της Βορείου Αλβανίας,όπου πραγματοποιήθηκαν παρόμοιες συγκεντρώσεις

Ο Έλληνας πρέσβης
ζητάει συγγνώμη

Στο μεταξύ,με ανακοίνωσή του το ίδιο το αλβανικό Υπουργείο Εξωτερικών αναφέρει πως μετά την αντίδραση του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και του ΥΠΕΞ κ. Ιλίρ Μέτα σχετικά με το επεισόδιο όπου μέλη των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων προσέβαλλαν τους αλβανούς και άλλους γειτονικούς λαούς, ο Έλληνας πρέσβης κ. Νικόλαος Πάζιος γνωστοποίησε στον Αλβανό Υπουργό Εξωτερικών,την αποφασιστικότητα της Ελληνικής Κυβέρνησης να καταδικάσει το γεγονός και να τιμωρήσει σκληρά τους ενόχους.Ο πρέσβης κ. Πάζιος εξέφρασε στον κ. Μέτα τη συγγνώμη της Ελληνικής κυβέρνησης.
Πηγη
====================================================================
ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: Οι υπαίτιοι της πυροδότησης τέτοιων φαινομένων στην Αλβανία από τους διεκδικητές της Τσαμουριάς είναι οι εθνοπατέρες ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ οι οποίοι είδαν φαντάσματα εν έτη 2010!!! Αυτοί δημιούργησαν το θέμα αποβλέποντας σε τέτοιου είδους αντιδράσεις είτε στα Σκόπια είτε στην Αλβανία ώστε να τα επικαλεστούν αύριο ως επιχειρήματα για την κατάργηση των Παρελάσεων και τον Στραγγαλισμό των φωνών στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας. Το έχουμε γράψει πολλές φορές από εχθές!!! Εδώ και χρόνια ακούγονται συνθήματα στις παρελάσεις από τις ειδικές δυνάμεις αλλά αντιδράσεις στην Τουρκία Σκόπια και Αλβανία δεν είδαμε!!!Οι υποκριτές και προβοκάτορες πολιτικοί της χώρας "στήνουν" την ΝΕΑ ΤΑΞΗ και τον εθνοαποδομισμό της χώρας!!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΠΡΕΣΒΥ ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΗΣΕΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΡΕΖΙΛΕΨΕΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ? ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΦΑΞΑΜΕ !