ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.3.10

ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ : ΟΥΚ ἐᾷ με καθεύδειν τό τῶν Ο.Υ.Κ. τρόπαιον....( ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΦΡΑΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΝΔΡΩΝ μέρος Β΄)

Τα «ρατσιστικά» συνθήματα των ΟΥΚ, κατά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου, έπληξαν τα ευαίσθητα ώτα, έθιξαν τα διεθνιστικά ιδεώδη και εξόργισαν τα υπουργικά ανακλαστικά των κυρίων Βενιζέλου και Χρυσοχοΐδη.
Οι δυο τους, παρά την διπλή εθνική και θρησκευτική επέτειο, παρά την αργία, παρά τον εν Εσπερία αγωνιώδη άγονο αγώνα του αρχηγού τους, αντέδρασαν αστραπιαίως, συνεδρίασαν αμφότεροι και ανακοίνωσαν την επιβολή ποινών εις βάρος των θρασύτατων εκείνων, που ετόλμησαν παρελαύνοντες να εκφωνήσουν τέτοια «κακά λόγια».
Εύγε κύριοι Υπουργοί!
Εντοπίσατε την ρίζα των δεινών της ελληνικής (;) κοινωνίας. Ανακαλύψατε τους υπαίτιους της κατάρρευσης του Κράτους. Βρήκατε τους ενόχους του ναυαγίου (για «Τιτανικό» δεν μιλούσε ο Πρόεδρός σας;…). Είναι οι άνδρες των ΟΥΚ, που παρήλασαν, τονώνοντας το ηθικό των πολιτών. Μέγα το αμάρτημά τους! Σήμερα, επί των ημερών του ευρ(ε)ωσωτηρίου Κινήματός σας, το μόνο που επιτρέπεται να τονώνεται είναι το ανήθικο.
Εύγε κύριοι Υπουργοί!
Που σας πειράζουν τα συνθήματα και ξεχνάτε τα θύματα.
Που κανακεύετε τους εισβολείς και τιμωρείτε τους φρουρούς.
Που παντοιοτρόπως ενθαρρύνετε τους πρώτους να συνεχίσουν την (όχι και τόσο αυθόρμητη ή τυχαία) πολλαπλώς φθοροποιό δράση τους, και διαμηνύετε στους δεύτερους πως τους προτιμάτε πιο «ήπιους», πιο «ευγενείς», πιο «μουγγούς», πιο «μαλακούς», πιο να «μαλακοφέρνουν» γενικώς…
Εύγε κύριοι Υπουργοί!
Γιατί με την ταχύτητα και την αυστηρότητά σας δείχνετε σε ποιους ρυθμούς πάλλονται οι δημοκρατικές χορδές αυτής της λαοπρόβλητης Κυβέρνησης.
Αλλά, μέρες (πασχαλινές) που είναι, θυμηθείτε, Υπουργοί μου, πως με τις χορδές δεν βάφονται αυγά…
οπωπητήρ
Φ

Δεν υπάρχουν σχόλια: