ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.3.10

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : ΤΟ ΔΝΤ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ ΜΑΣ. "ΦΟΥΜΑΡΑ" ΤΑ ΠΕΡΙ "ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΖΑΡΙΩΝ" ΜΠΡΟΣ ΓΚΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΟΓΑΛΛΙΚΟ ΣΠΡΩΞΙΜΟ!!!


απο την Ι.Παλαιοκαστριτη/tiresias press

Οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν, τα περί "διπλωματικών παζαριών" αποδείχθηκαν τελικά "φούμαρα" αφού επιβλήθηκε τελικά η προαποφασισμένη άποψη Μέρκελ η οποία περιέχει ουσιαστική συμμετοχή του Διεθνές Νομισματικού Ταμείου στην περίπτωση Ευρωπαϊκής στήριξης.

H Ευρώπη λέει έκανε , ένα μεγάλο βήμα...

Ο Ν.Σαρκοζί συζήτησε με την Α.Μέρκελ κεκλεισμένων των θυρών ενώ αργότερα κάλεσαν το κ.Τρισέ και τον πρόεδρο της Ε.Ε. και του ανακοίνωσαν τη συμφωνία του Γαλλογερμανικού άξονα.

Έξαλλος ο κ.Τρισέ στην ανακοίνωση ενεργούς συμμετοχής του Διεθνές Νομισματικού Ταμείου που ουσιαστικά "παραγκωνίζει'' το ρόλο του !!!

Ο κ.Τρισέ για το λόγο αυτό και δεδομένου της χθεσινής ισοτιμίας ευρώ - δολλαρίου ανακοίνωσε τη στήριξη του, για ένα χρόνο ακόμη (δηλαδή μέχρι το 2011) στα ομόλογα χαμηλότερης διαβάθμισης (δηλαδή τα Ελληνικά) που θα μπορούν να γίνονται αποδεκτά στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Οι τοκογλύφοι δηλαδή θα μπορούν να παίρνουν δάνειο με 1% και μετά να δανείζουν με 5% !!!

Τελευταίος βέβαια ενημερώθηκε αρκετές ώρες αργότερα και ο πρωθυπουργός μας με άγνωστους βέβαια τους όρους της επίσημης ανακοίνωσης οι οποίο προβλέπονται πολύ σκληροί.

Και ΔΝΤ αλλά και πλαφόν

Πλαφόν στο πακέτο στήριξης τα οριστεί το ποσό των 22 με 23 δισεκατομμύρια ευρώ με συμμετοχή του ΔΝΤ το οποίο αναμένεται να θέση και αυτό τους δικούς του όρους.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΩΡΑ:

Το 22 δισ. έτσι όπως πάει η κυβέρνηση δεν φτάνουν ούτε για το...
Zιto ι Hellas !!!

Η ενεργοποίηση των κεφαλαίων όμως θα γίνεται μόνο με την ομόφωνη απόφαση των ηγετών της Ευρωζώνης που σημαίνει πως η Ελλάδα θα πρέπει τακτικά να αποδεικνύει στους εταίρους την καλή της διαγωγή , με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει.

Όπως είχαμε απο χθές αποκαλύψει

Η Α.Μέρκελ "έσκασε τελικά το κανόνι" και επισήμως πως... όσες χώρες παραβιάζουν το σύμφωνο σταθερότητας αυτομάτως θα απειλούνται με έξοδο απο την Ευρωζώνη , ενώ τόνισε πώς αν τελικά η Ελλάδος δεν τα καταφέρει η Ευρωζώνη δεν αντέχει να επιβαρύνετε οικονομικά δανείζοντας μονίμως στην Ελλάδα και για το λόγο αυτό απαίτησε την ενεργό συμμετοχή του ΔΝΤ

Σήμερα στις 8.30 πμ ώρα Ελλάδος συνεδρίασε εκτάκτως το Eurogroup η οποία ουσιαστικά θα επιβεβαιώσει τη συμφωνία Γαλλίας - Γερμανίας για τη "βοήθεια" προς την Ελλάδα.

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ;

Αντί να μας δανείζουν οι κερδοσκόποι των αγορών , θα μας δανείζει το ΔΝΤ με εντολή των ηγετών της Ευρωζώνης , η κυβέρνηση αλλάζει δηλαδή τοκογλύφο ως τελευταία λύση δανεισμού με χαμηλότερο επιτόκιο.

Από Δευτέρας ξαναβγαίνει κατά τη σύνηθες τακτική για δανεικά στις αγορές ενώ τα spreads όπως όλα δείχνουν δεν φαίνεται να υποχωρούν , μέχρι στιγμής .

Σε κάθε περίπτωση έστω και με μικρή πτώση στα επιτόκια δανεισμού η κυβέρνηση θα προτιμήσει να δανειστεί απο τις αγορές και τους κερδοσκόπους απομακρύνοντας προς το παρόν την προτεινόμενη "σανίδα σωτηρίας" της Ευρωπαϊκής στήριξης μέσω Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

mykonos zoo

Δεν υπάρχουν σχόλια: