ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.3.10

ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΪΣΜΟΣ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ..... Ή ΜΗΠΩΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ???

Σήμερα ΤΟ είδαμε και ΑΥΤΟ!!!

Με αφορμή το γνωστό θέμα των ρατσιστικών συνθημάτων που ακούστηκαν από τα "Βατράχια" του ΛΣ ακολούθησε παρέμβαση των γνωστών κύκλων εντός κοινοβούλιου, ΣΥΡΙΖΑ ,οι οποίοι αντιτίθενται μόνιμα σε ότι εκφράζει το κοινό αίσθημα .

Αυτή την φορά στοχοποίησαν τους παρελαύνοντες ένστολους και δη των ειδικών δυνάμεων του ΛΣ.

Είναι άξιον απορίας πως σήμερα εν έτη 2010 και επί νέας ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ διακυβερνήσεως της χώρας οι Θολοκουλτουριάρηδες του (Τ)ΣΥΡΙΖΑ αλλά και ο e-τύπος έδωσαν τέτοια διάσταση στο σύνηθες !!! 'Ετσι για την ιστορία παραθέτουμε εδώ 28-10-2007 ΠΑΡΕΛΑΣΗ Ο.Υ.Κ greek army μια ανάλογη "εκδήλωση" συναισθημάτων των ειδικών δυνάμεων κατά το έτος 2007.

Δεν είδαμε να γίνει κάτι αντίστοιχο ως προς τις αντιδράσεις των "ευαίσθητων" εθνοπατέρων!! Αν κανείς ψάξει στο Υou Tube θα δει δεκάδες βίντεο ανάλογου "φασιστικού" περιεχομένου
.
Σήμερα τι άλλαξε??? Μήπως το "λαθρονομοσχέδιο" επιβάλει να "πάρουμε" τα κεφάλια των Ελλήνων και δη των ένστολων?
Τι φοβούνται οι προωθητές του νομοσχεδίου έκτρωμα?
Μήπως επειδή γνωρίζουν ότι η Ελληνική κοινωνία ανθίσταται στον εθνοαποδομισμό που επιχειρείται από την κυβέρνηση μέσω των απολίτικων πρακτικών της και δεδομένης της διακρινόμενης κοινωνικής έκρηξης που επέρχεται λόγο των ληφθέντων αντιλαϊκών μέτρων..... ΘΕΩΡΗΘΕΙ Ή ΒΡΕΘΕΙ ως ψυχολογικό δεκανίκι συμπαράστασης η .......

ΤΑΥΤΙΣΗ ΤΟΥ ΕΝΣΤΟΛΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ???

Δεν υπάρχουν σχόλια: