ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.3.10

ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ .. ΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΣΚΟΥΦΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ "ΒΑΡΑ" ΤΟΥΣ ΟΥΚ-ΑΔΕΣ ΤΟΥ ΛΣ .... ΕΧΕΙΣ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΝΟΜΟΥΣ????


26-03-2010: Δήλωση Υπουργού Προστασίας του Πολίτη για ρατσιστικά συνθήματα από ομάδα ενστόλων του Λιμενικού Σώματος

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 26 Μαρτίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης στην Αθήνα για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, ομάδα της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος φώναξε ακραία ρατσιστικά συνθήματα, όπως καταδεικνύει και σχετικό βίντεο.

Επαναλαμβάνω κατηγορηματικά ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν αρμόζουν σε κανέναν ένστολο που έχει ορκιστεί στο Σύνταγμα και στους νόμους του κράτους. Κανείς ανεγκέφαλος δεν έχει το δικαίωμα να αμαυρώνει την υπηρεσία του και τον εορτασμό μιας ιστορικής ημέρας μνήμης με ρατσιστικά συνθήματα μίσους και ξενοφοβίας.

Προφανώς και εγείρονται σημαντικά ερωτήματα για το επίπεδο της εκπαίδευσης, για τα επικίνδυνα στερεότυπα που εκκολάπτονται ή ενθαρρύνονται σε κάθε Σώμα που είναι επιφορτισμένο με την ασφάλεια της χώρας. Είναι ανάγκη όμως να διαχωριστεί η επιχειρησιακή ετοιμότητα από την ακρότητα, το μίσος και το ρατσισμό σε κάθε έκφρασή τους. Αυτοί οι κύριοι δεν έχουν θέση στο Λιμενικό Σώμα.»

====================================================================
Κύριε Υπουργέ γνωρίζουμε πολύ καλά τόσο εσείς ως πολιτικός όσο και οι πάσης Ένστολοι έχετε δώσει όρκο να "φυλάττεται πίστη στην πατρίδα στο σύνταγμα και στους νόμους του κράτους"

Εσείς ΤΟΛΜΑΤΕ να εγκαλείται προτάσσοντας τους νόμους και μάλιστα με τόσο αυστηρό ύφος τους άντρες των ειδικών δυνάμεων του ΛΣ???... όταν εσείς ως ο καθ ύλην αρμόδιος ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΣ , καταστρατηγώντας κάθε νόμο και κάθε ένοια δικαίου με αποτέλεσμα να βλάπτεται ακόμα και το συμφέρον του Ελληνικού λαού ...ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ προς χάριν γούστου ένα Υπουργείο στο οποίο ανήκε και το ΛΣ με αποτέλεσμα τα ταμεία του κράτους να "μπαίνουν" μέσα κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ... όπως στο παρελθόν έχει ομολογήσει ακόμα και ο ίδιος ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ? ..... Εσείς τολμάτε να επικαλείστε τους νόμους ???? όταν μέχρι και σήμερα σας έχουν κοινοποιήσει οι Λιμενικοί την διπλή τους φορολόγηση στο εκλογικό τους επίδομα κατά παράβαση της νομοθεσίας και εσείς ΣΦΥΡΙΖΕΤΑΙ αδιάφορα και προκλητικά ??? Εσείς τολμάτε να προτάσσετε τους νόμους ??....που ακόμα δεν αξιωθήκατε ως επαΐων της πολιτικής να θεσμοθετήσετε ένα ΠΔ για το ΛΣ ??? και ελήψη αυτού προβήκατε σε ΚΡΙΣΕΙΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΛΣ??


Εγκαλέσατε τον επικεφαλή της ομαδας ΟΥΑ του ΛΣ που "επέτρεψε" την ρατσιστική συνθηματολογία στους άντρες της Ομάδας του κατά την παρέλαση στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΚΑΛΕΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΕ???

ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΒΑΛΕΤΕ ΜΕ "ΕΚΤΑΚΤΑ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΑ" ΚΥΡΙΕ ..ΥΠΟΥΡΓΕ ....!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: