ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.3.10

Η Ελλάδα να επιστρέψει στη δραχμή, λένε οι Γερμανοί ακαδημαϊκοί που προσέφυγαν νομικά κατά της Ευρωζώνης


Η Ελλάδα έχει μόνο μία λύση για την αποκατάσταση της ανταγωνιστικότητας της οικονομίας της και αυτή βρίσκεται έξω από την Ευρωζώνη, γράφουν σε άρθρο τους στους Financial Times οι Γερμανοί ακαδημαϊκοί Wilhelm Hankel, Wilhelm Nölling, Karl Albrecht Schachtschneider και Joachim Starbatty. Πρόκειται για τους καθηγητές που πήγαν τη Γερμανία στο συνταγματικό δικαστήριο προκειμένου να ανατρέψουν την απόφασή της να εισέλθει στο ευρώ.

Σύμφωνα με την άποψή τους, για να αποκαταστήσει την ανταγωνιστικότητά της, η Ελλάδα θα έπρεπε να υποτιμήσει το νόμισμά της κατά 40%, κάτι που φυσικά είναι αδύνατο στα πλαίσια της Ευρωζώνης.

«Δυστυχώς, υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να γλιτώσει (η Ελλάδα) από το φαύλο κύκλο. Οι Έλληνες θα πρέπει να αποχωρήσουν από το ευρώ, να επαναδημιουργήσουν τη δραχμή και να εισέλθουν ξανά στο συναλλαγματικό μηχανισμό ERM-II, από τον οποίο αποχώρησαν το 2001».

Μάλιστα, τονίζουν ότι στην περίπτωση που οι κυβερνήσεις της Ευρωζώνης παράσχουν οικονομική βοήθεια στην Ελλάδα με τρόπο που να παραβιάζει τον όρο του Μάαστριχτ περί μη διάσωσης, τότε, δεν θα διστάσουν να καταφύγουν και πάλι στο συνταγματικό δικαστήριο, ζητώντας από τη Γερμανία να αποχωρήσει από την ΟΝΕ.

«Η απομάκρυνση της Ελλάδας από το ευρώ προσφέρει έναν τρόπο να αποφευχθεί η εξέλιξη του δράματος και τραγωδία και έναν τρόπο διασφάλισης της επιβίωσης της νομισματικής ένωσης», καταλήγουν.
ισοτιμια

Δεν υπάρχουν σχόλια: