ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.3.10

Ατέλειωτη ευχαρίστηση με 15000 ευρώ το μήνα στο ΟΠΑΠ!!!

Αντιγράφω από:Έλα στον ΟΠΑΠ! Δεν θα ξέρεις τι βγάζεις!!!

Πληροφορίες οι οποίες ακόμη δεν έχουν διαψευστεί λένε ότι οι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΟΠΑΠ ΑΕ έχουν μισθό 15.000 € το μήνα ο καθένας. Λένε επίσης ότι ένας, ο οποίος αρχικά ανακοινώθηκε ότι συμμετέχει στο Δ.Σ. ως ανεξάρτητο, μη εκτελεστικό και συμβολικά αμειβόμενο μέλος, ορίστηκε τελικά ως εκτελεστικό με μηνιαίες αποδοχές 8.000 €. Λένε τέλος, ότι τον τρόπο και το ύψος των μπόνους που θα παίρνουν θα τον καθορίσει η σύμβασή τους (!!!).
Στις 30/12/2009 ο κύριος Γερουλάνος απευθυνόμενος στη νέα διοίκηση του ΟΠΑΠ κάλεσε το Δ.Σ.

πηγή:Έλα στον ΟΠΑΠ! Δεν θα ξέρεις τι βγάζεις!!!

σχετικά άρθρα: Παπουτσής στη Βουλή: “Τέτοιες αμοιβές είναι αδιανόητες”

Επιμένει ο Παπουτσής για τις αποδοχές

ένω βρήκαμε αναρτημένο και το κάτωθι Δελτίο τύπου ΟΠΑΠ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή σειρά δημοσιευμάτων στον τύπο, σχετιζόμενων με τις αποζημιώσεις των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΠΑΠ Α.Ε., η διοίκηση της εταιρείας επισημαίνει τα ακόλουθα:

(α) Οι πάσης φύσεως αποζημιώσεις των μελών του Δ.Σ. καθορίζονται με απόφαση της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων, στην οποία συμμετέχουν, πλην του Ελληνικού Δημοσίου, έλληνες και ξένοι (στην συντριπτική πλειοψηφία τους θεσμικοί επενδυτές) ιδιώτες μέτοχοι, οι οποίοι σήμερα κατέχουν το 66% των μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας. Οι ισχύουσες αποζημιώσεις καθορίστηκαν κατά την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της 6ης Μαΐου 2009. Η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων για το τρέχον έτος έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα, 10 Μαΐου 2010.

(β) Στο σύνολό τους οι αμοιβές και οι αποζημιώσεις των εκτελεστικών και μη μελών του Δ.Σ. για το 2010 είναι (σύμφωνα με τις αποφάσεις των οικείων Γενικών Συνελεύσεων και την κατά περίπτωση υλοποίησή τους) μειωμένες κατά 42,3% σε σχέση με το 2007, κατά 27,8% σε σχέση με το 2008 και, τέλος, κατά 25% σε σχέση με το 2009. Μεταξύ άλλων, με την ανάληψη των καθηκόντων του το νέο Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα την κατάργηση των αποζημιώσεων για την συμμετοχή των μελών του Δ.Σ. (και του προσωπικού της εταιρείας) στις διάφορες διαρκείς επιτροπές, εξοικονομώντας έτσι άμεσα χρηματικό ποσό 180.000 ευρώ μόνο από τα μέλη του Δ.Σ., κάποια εκ των οποίων έχουν διαθέσει τις αποζημιώσεις τους για την συμμετοχή τους στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. υπέρ κοινωφελών ιδρυμάτων της επιλογής τους.

(γ) Ειδικότερα, όσον αφορά τον Πρόεδρο του Δ.Σ., θα πρέπει να επισημανθεί ότι παρέχει καθημερινά τις υπηρεσίες του στην εταιρεία, σύμφωνα με τα ειδικότερα προβλεπόμενα στη σύμβασή του και στην ισχύουσα νομοθεσία, ασκώντας όλες τις εκτελεστικές εξουσίες και τις αρμοδιότητες οι οποίες ειδικότερα προβλέπονται από το καταστατικό της εταιρείας, καθώς επίσης και όλες τις εκτελεστικές εξουσίες και τις αρμοδιότητες οι οποίες του έχουν ανατεθεί από το Δ.Σ.

(δ) Τόσο στην σύμβαση του Προέδρου του Δ.Σ., όσο και στην σύμβαση του Διευθύνοντος Συμβούλου δεν έχει γίνει πρόβλεψη για καταβολή έκτακτης αμοιβής (bonus).

(ε) Τέλος, όσον αφορά στο εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. και Σύμβουλο Διοίκησης κ. Γεώργιο Κυριακό, οι μικτές ετήσιες τακτικές αποδοχές του υπολείπονται κατά 38,5% των αντίστοιχων αποδοχών συμβούλων της απελθούσας διοίκησης ενώ, ταυτόχρονα, στην σύμβασή του δεν έχει γίνει πρόβλεψη για καταβολή έκτακτης αμοιβής (bonus).
ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΑΠ Α.Ε.

===============================

Σχολιο Γιάννης Παπαϊωάννου: Σε απλά ελληνικά οι κύριοι του ΟΠΑΠ κάνουν το λάθος και συγκρίνονται με τους δεξιούς και μας λένε ότι:

Οι δεξιοί έπαιρναν ένα (ν) πόσο (που δεν αναφέρεται) αλλά ότι εμέις οι “πράσινοι” είμαστε καλύτεροι γιατί λαμβάνουμε το (ν) ποσό μειωμένο κατά τα ποσοστά που αναφέρουμε σε σχέση με το 2007 το 08 και το 09 !!!

Σοκαριστικό εεε;; Αμέ.. Οχι αστεία !! Συνεχίζοντας απτόητοι στο δρόμο του “νόμιμου και του ηθικού” προσβάλοντας τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ δεν δηλώνουν αριθμητικά τα ποσά που παίρνουν.

Το κρύβουν!!!

Αναφέροντας ότι μονοί τους θα αποφασίσουν το πόσα θα λαμβάνουν στην επομένη Γενική συνέλευση τον Μάιο του 2010.

Αμ πως! ‘Οχι παίζουμε!!!

Μα το τραγικότερο όλων είναι ότι τα μέλη της διοίκησης του ΟΠΑΠ θα αναγαστούν να ζήσουν χωρίς μπόνους. Φρίκη δηλαδή στα όρια της ανθρωπιστικής τραγωδίας. Αυτοί και τα παιδιά της Μπιάφρα. Συγκινημένος σκέφτομαι να προτείνω στην blogosfaira να κάνουμε έρανο υπέρ τους.

Θα πρέπει λοιπόν σύμφωνα με το σκεπτικό τους αν του προηγούμενους του είπαμε Μεγάλα Γαλάζια τρωκτικά αυτούς εδώ θα πρέπει να τους πούμε μικρά πράσινα τρωκτικούλια.

Για την Ιστορία αναφέρω ότι ο μισθός του βουλευτή είναι περίπου 8000 ευρώ τον μήνα και η διοίκηση του ΟΠΑΠ διορίστηκε από την κυβέρνηση με βιογραφικα!

tag: ουστ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: