ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.3.10

«Περίεργο» ναυάγιο πλοίου στα αμφισβητούμενα θαλάσσια σύνορα Νότιας και Βόρειας Κορέας. Υπάρχουν αναφορές ότι χτυπήθηκε από τορπίλη


Ένα βορειοκορεατικό πλοίο, βυθίστηκε έξω από το νησί Baengnyeong, στην κίτρινη θάλασσα, στα θαλάσσια σύνορα βόρειας και Νότιας Κορέας. Το πλοίο χωρητικότητας 15 χιλιάδων τόνων, μετέφερε 104 ανθρώπους, από τους οποίους οι 58 έχουν διασωθεί και οι άλλοι αγνοούνται ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.
Η κυβέρνηση της Νότιας Κορέας προσπάθησε να καθησυχάσει την κοινή γνώμη, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει διαπιστωθεί συμμετοχή της Νότιας Κορέας στο περιστατικό, και ότι τα αίτια του δυστυχήματος ερευνώνται.
Σύμφωνα με ορισμένες αναφορές το πλοίο βλήθηκε από τορπίλη και λίγο πριν τη βύθιση του, πολεμικά σκάφη της Νότιας Κορέας, έβαλαν κατά «άγνωστου στόχου».
Το υπουργείο Άμυνας της Νότιας Κορέας δεν διαψεύδει ότι υπήρξαν πυρά αλλά υποστηρίζει ότι οι βολές θα μπορούσαν να έχουν σα στόχο «σμήνος πουλιών».
Υπάρχουν όμως και πληροφορίες για έκρηξη στην πρύμνη του σκάφους.
Η ένταση ανάμεσα στη βόρεια και τη Νότια Κορέα ήταν πάντα μεγάλη και πολλές φορές έχουν σημειωθεί αντιπαραθέσεις μεταξύ πολεμικών σκαφών στην οριογραμμή. Τον τελευταίο καιρό πάντως υπήρξαν προσπάθειες κυρίως από την κυβέρνηση της Νότιας Κορέας.
Σε χθεσινή του αναφορά το αμερικανικό Stratfor, δίνει ορισμένα χρήσιμα στοιχεία για την κατανόηση των κινδύνων στην περιοχή και τις πιθανότητες μιας στρατωτικής αναμέτρησης.
Η Βόρεια Κορέα διατηρεί μεγαλύτερο στρατό από τη Νότια αλλά οι ένοπλες δυνάμεις του Νότου είναι καλύτερα εξοπλισμένες. Όμως ο Βοράς διαθέτει πυροβόλα μέσου βεληνεκούς που θα μπορούσαν να πλήξουν την πρωτεύουσα της Νότιας Κορέας η οποία είναι ιδιαίτερα πυκνοκατοικημένη αφού ο ένας στους τρείς Νοτιοκορεάτες ζει στην Σεούλ. Επίσης, οι ΗΠΑ εξακολουθούν να διατηρούν στη Νότια Κορέα, 25.000 στρατιώτες.
antipolon

Δεν υπάρχουν σχόλια: