ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.3.10

Τι περιμένουμε από την 25η Μαρτίου;

e5f37c4web

Το διήμερο 25 - 26 Μαρτίου πλησιάζει με ανησυχητική ταχύτητα και ιδιαίτερα έντονο παρασκήνιο ( αλλά και προσκήνιο ) για την πολυαναμενόμενη Σύνοδο Κορυφής.

Είναι ίσως η πλέον σημαντική των συνεδριάσεων από ίδρυσης της ΕΟΚ μέχρι σήμερα. Κι αυτό γιατί το διακύβευμα δεν περιορίζεται στην απόφαση σχετικά με το σχέδιο ( υπαρκτό ή ανύπαρκτο ) διάσωσης της Ελληνικής Οικονομίας. Αυτή η Σύνοδος Κορυφής θα έχει να αποτρέψει και να ξεπεράσει - με τον πάγιο συμβιβαστικό τρόπο - τον απειλούμενο διχασμό της ΕΕ.

Τις τρεις τελευταίες μέρες η Γερμανίδα καγκελάριος δεν έπαψε να διατυμπανίζει την θέση της ότι δεν υπάρχει αίτημα βοήθειας από την Ελλάδα και άρα δεν πρόκειται να συζητηθεί το Ελληνικό πρόβλημα.

Το ίδιο χρονικό διάστημα είχαμε δηλώσεις κορυφαίων Ευρωπαίων πολιτικών αξιωματούχων που κινούνταν σε εντελώς διαφορετικό μήκος κύματος από αυτόν της Γερμανικής πλευράς. Κι αυτό όχι γιατί είχαν κανένα διακαή πόθο να στηρίξουν την χώρα μας, αλλά γιατί η κατάρρευση της Ελλάδας συνεπάγεται την αρχή του γκρεμίσματος του πειράματος της Ευρωπαϊκής ενοποίησης, κυρίως με τα χρέη που έχουμε σε Γαλλικές, Ελβετικές και δευτερευόντως σε Γερμανικές Τράπεζες.

Η Ελληνική κυβέρνηση από την πλευρά της, επιδιώκοντας να ξεπεράσει τον έντονο πρόβλημα δανεισμού που αντιμετωπίζει, προσπαθεί να δημιουργήσει μια αντίληψη στην ΕΕ για την αναγκαιότητα ύπαρξης μιας Ευρωπαϊκής Πολιτικής που θα έχει σαν αντικείμενο την διαχείρηση οικονομικών κρίσεων των χωρών - μελών. Με προφανή σκοπό να οφεληθεί πρώτη λαμβάνοντας δάνειο 25 δις και μάλιστα χωρίς να το έχει αιτηθεί.

Τελευταίες πληροφορίες φέρνουν την Γαλλία και Γερμανία να συμφώνησαν στο να υπάρξει ένα σχέδιο (που θα δύναται να υλοποιηθεί λίγο πριν την πλήρη πτώχευση της Ελλάδας) που θα στέλνει, με τις ευλογίες τους, τους Έλληνες στην δανειοδότηση από το ΔΝΤ (με ότι αυτό συνεπάγεται).

Άρα στην Σύνοδο και πριν απ' αυτήν στην σύσκεψη του Eurogroup δεν πρόκειται να υπάρξει καμμιά χειροπιαστή βοήθεια στην χώρα μας. Μπορεί να ανακοινωθεί μια ενδεχόμενη στήριξη (φραστική με πολύ κοπανιστό αέρα) που δεν θα είναι ικανή να ρίξει τα επιτόκια δανεισμού μας. Και φυσικά θα δεχθούμε τις υποδείξεις τους για πρόσθετα μέτρα στραγγαλισμού των εργαζομένων. Έτσι θα αναγκαστούμε να βγούμε στις αγορές προκειμένου να αναζητήσουμε τα 25 δις που χρειαζόμαστε άμεσα, για να ξοφλήσουμε άλλα προηγούμενα δάνεια. Και τα σπρεντ και πάλι θα είναι απογειωμένα και αποπνικτικά. Και το δημόσιο χρέος θα αυξηθεί και πάλι.

Και θα περιμένουμε να αποδώσουν τα αντιλαϊκά μέτρα του Προγράμματος Σταθερότητας της Ελληνικής Οικονομίας ( ή μάλλον του Προγράμματος Εξόντωσης του Έλληνα Μισθωτού και Συνταξιούχου). Τα οποία θα γίνουν επαχθέστερα με την επιβολή και άλλων πρόσθετων σχεδίων (made in Eu).

Κι όλα αυτά γιατί κατάκλεψαν την χώρα επί δεκαετίες τα πολιτικά κοπρόσκυλα και οι φίλοι τους. Και μένουν και ατιμώρητοι. Και τα γλεντάνε σε βάρος των κορόιδων.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ!!!

Ακτιβιστης

Δεν υπάρχουν σχόλια: