ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.3.10

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Ο "ΦΙΛΟΔΟΞΟΣ" ...(Μετά τα τραπεζώματα... σειρά έχουν οι διαρροές... ΌΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΘΕΣΗ" του ΓΓ")


Πληροφορίες που φτανουν στα αυτιά μας από το στενό περιβάλλον του Αντώνη Σαμαρά λένε ότι ο πρόεδρος της ΝΔ έιναι σφόδρα ενοχλημένος από την τακτική που ακολουθεί ο Κώστας Μαρκόπουλος προκειμένου να καταφέρει να εκλεγεί γραμματέας της κεντρικής επιτροπης της ΝΔ. Όσο διάστημα ο Αντώνης Σαμαράς προετοίμαζε την παρεμβάση του στις Βρυξέλλες εν όψει τη συμμετοχή του στη διάσκεψη του ευρωπαικου λαικού κόμματος, ο πρώην Υπουργός Τουρισμού παραγόντιζε με δημοσιογράφους εκλιπαρώντας να τον στηρίξουν στην προσπάθειά του να αποκτήσει ερίσματα που θα τον βοηθήσουν να εκλεγεί γραμματεάς. Ο κ. Σαμαράς όμως που εκ χαρακτήρος του απεχθάνεται τα βρωμικα παιχνίδια του παρασκηνίου τα έχει πάρει με τον Κώστα Μαρκόπουλο και για έναν ακόμα λόγο. Γιατί ο κ. Μαρκόπουλος θεωρείται ο υποκινητής των διαρροών που γίνονται αυτές τις μέρες ενανίον του Άρη Σπηλιωτόπουλου για αγορές σε γραβάτες και φουλάρια στον ΕΟΤ τα οποία ήταν τα δώρα της χώρας μας στις ξένες αντιπροσωπείες. Άνθρωποι που ειναι πολύ κοντά στο περιβάλλον του προέδρου της ΝΔ εκτιμούν ότι με αυτόν τον τρόπο ο κ. Μαρκόπουλος προσπαθεί να ξεπλύνει τις δικές του αμαρτίες επί ημερών του στο Υπουργείο εξαιτίας των οποίων κινδύνεψε ακόμα και με διαγραφή από το κόμμα. Προς το παρόν ο Αντώνη Σαμαράς γνωρίζει πολύ καλά το παρασκήνιο που παίζεται και παρότι ο Αρης δεν ήταν από αυτούς που τον στήριξαν στις εσωκομματικές εκλογές πιστεύει ότι η τακτική που ακολουθεί ο κ. Μαρκόπουλος είναι επιζήμια πρωτίστως για την εικόνα του κόμματος αφού δίνει στους δημοσιογράφους τροφή για να χτυπήσουν τα έργα και τις ημέρες της ΝΔ στην εξουσία. Ο ίδιος ο Σπηλιωτόπουλος πάντως τηρεί σιγήν ιχθύος και έχει απαντήσει με αγωγές στα κατευθυνόμενα από τον κ. Μαρκόπουλο δημοσιεύματα που αφήναν υπονοούμενα για... πλουτισμό της γκαρνταρόμπας του με λεφτα του υπουργείου. Άνθρωποι του περιβάλλοντος Σπηλιωτόπουλου πάντως αφήνουν να εννοηθεί ότι εσωκομματικά μαχαιρώματα εναντίον του έχουν στόχο την εικόνα του ως επικρατέστερου υποψηφίου για το δημό της αθήνας παρότι βέβαια ο ίδιος δεν έχει εκδηλώσει καμία τέτοια πρόθεση.
Στεφανος Αντωνόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: