ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.3.10

Ληστές - τιμωροί των φοροφυγάδων στο πλευρό της κυβέρνησης

SEKALΟ Σύνδεσμος Ελλήνων και Αλλοδαπών Ληστών (ΣΕΚΑΛ) προχώρησε στην πρώτη πράξη στήριξης της φορολογικής πολιτικής της κυβέρνησης. Χθες βράδυ δύο μέλη του ΣΕΚΑΛ εισέβαλαν στο ιατρείο γιατρού-γυναικολόγου στη λεωφόρο Κηφισίας 80, στους Αμπελόκηπους που βρίσκεται στον πρώτο όροφο και με την απειλή πιστολιού άρπαξαν 2.500 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα.

Το χρονικό έχει ως εξής, όπως αναμένεται να το δημοσιοποιήσουν με προκήρυξή τους οι ληστές: "Δεν μπορούμε πλέον να βλέπουμε την σοσιαλιστική κυβέρνηση απλώς να καταγράφει την φοροδιαφυγή των μεγαλογιατρών χωρίς να μην μπορεί να κάνει τίποτα για τον περιορισμό της. Έτσι πήραμε την πρωτοβουλία να την βοηθήσουμε. Μπήκαμε στο ιατρείο και απαλλοτριώσαμε την είσπραξη της ημέρας 2.500 ευρώ. Με έναν εύκολο υπολογισμό τα ετήσια έσοδα του φοροφυγάδος είναι 2.500 Χ 22 = 55.000 Χ12 = 660.000 ευρώ.

Αναμένουμε από την κυβέρνηση να αναγνωρίσει τις υπηρεσίες που προσφέρουμε για την πατρίδα και να διορίσει κάποια μέλη του Συνδέσμου μας ως Προέδρους, Διευθύνοντες Συμβούλους κλπ σε μεγάλες Δημόσιες Επιχειρήσεις. Υποσχόμαστε ότι θα είμαστε περισσότερο έντιμοι από τους προκατόχους μας και άρα θα κλέβουμε πολύ λιγότερα από εκείνους."

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες μας, ο τρόπος δράσης των ληστών στα ιατρεία θα είναι ο εξής:

Θα μπαίνουν στα απογευματινά (φυσικά παράνομα) ιατρεία αργά το βράδυ (για να υπάρχει καλή μπάζα) ως ασθενείς. Και αφού εξεταστούν για τα ενδεχόμενα προβλήματα υγείας των, θα παίρνουν την ημερήσια αφορολόγητη είσπραξη και θα φεύγουν. Αφού διανείμουν και προκήρυξη με το ακριβές ποσό, ώστε η κυβέρνηση να μπορεί να υπολογίζει το ετήσιο εισόδημα του φοροδιαφεύγοντος ιατρού.

Αποκλειστικό χιουμορεπορτάζ του Ακτιβιστή

Δεν υπάρχουν σχόλια: