ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.3.10

Ο Γερουλάνος Γελοιοποίει την Ελλάδα Παγκοσμίως.

Γερουλάνος: «Είναι πολύ μεγάλη πολυτέλεια για τη χώρα μας να διοργανώσει τους Μεσογειακούς Αγώνες.Τους κάνουμε όμως επειδή η προηγούμενη κυβέρνηση πήρε αυτή την απόφαση χωρίς κανέναν σχεδιασμό και μας εξέθεσε παγκόσμια. Σήμεραλοιπόνείναι μια πολύ δύσκολη απόφαση να μη διοργανώσουμε τους Μεσογειακούς, αλλά παρ΄ όλα αυτά είμαι έτοιμος να λάβω μια τέτοια απόφαση αν χρειαστεί».

Στην Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια διαβάζουμε

Οι Μεσογειακοί Αγώνες είναι η δεύτερη σε μέγεθος μετά την Ολυμπιάδα διοργάνωση όσον αφορά τον αριθμό των αθλητών που συμμετέχουν και τα αθλήματα που περιλαμβάνουν. Ξεπερνά ακόμη και τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το έμβλημα των Μεσογειακών Αγώνων

Διοργάνωση

Τους Μεσογειακούς Αγώνες διοργανώνει η “Διεθνής Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων” ή Δ.Ε.Μ.Α. (γαλ. Committee International Jeux Méditerranéens ή C.I.J.M.αγγλ. International Mediterranean Games Committee ή I.M.G.C.).

Διεξάγονται ανά τετραετία. Ξεκίνησαν επίσημα το 1951 αλλά το 1949 είχε διεξαχθεί μια ανεπίσημη, δοκιμαστική διοργάνωση στίβου στην Κωνσταντινούπολη. Η πρώτη διοργάνωση έγινε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου προς τιμή του Ταχήρ Πασά που είχε την έμπνευση της σύστασής τους και πήρε την πρωτοβουλία να προωθήσει την ιδέα. Αρχικά υπήρχαν μόνο ανδρικά αγωνίσματα. Από το 1967 μετέχουν και γυναίκες.

Στη διοργάνωση συμμετέχουν οι 23 χώρες που βρέχονται από τη Μεσόγειο θάλασσα. Στην Ελλάδα έχουν διεξαχθεί μία φορά στην Αθήνα το 1991 και πρόκειται να γίνουν πάλι το 2013 στο Βόλο και στη Λάρισα.

Σημαία

Η σημαία των αγώνων είναι γαλάζια από το χρώμα της θάλασσας και έχει στο κέντρο της το έμβλημα των Μεσογειακών Αγώνων. Αυτό αποτελείται από τρεις τεμνόμενους κύκλους που αντιπροσωπεύουν τις τρεις ηπείρους (Ασία, Ευρώπη, Αφρική) που περιβάλλουν τη Μεσόγειο, οι οποίοι βυθίζονται εν μέρει στο νερό. [1] Η σημαία παραδίδεται στην επόμενη διοργανώτρια πόλη κατά την τελετή λήξης των αγώνων. [1]

Χώρες που μετέχουν

Στους Μεσογειακούς Αγώνες μετέχουν 23 χώρες που βρίσκονται γύρω από τη Μεσόγειο, αν και μερικές δεν βρέχονται από αυτήν, όπως: η Ανδόρα, ο Άγιος Μαρίνος και η Σερβία. Αντιθέτως, δεν συμμετέχουν κάποιες χώρες που και βρέχονται από τη Μεσόγειο και λαμβάνουν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπως: το Ισραήλ, η Παλαιστίνη και το Γιβραλτάρ. Επίσης, υπάρχουν προτάσεις για τη συμμετοχή κι άλλων χωρών πέριξ της Μεσογείου, όπως: η Βουλγαρία, η Πορτογαλία και η Ιορδανία.

Οι μετέχουσες χώρες είναι:

========================
Σχόλιο Γιάννης Παπαϊωάννου: Κύριε παπανδρέου πάρτε Θέση έχετε δεσμευτεί:

Δεν υπάρχουν σχόλια: