ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.3.10

Με άξονα την 40ετία η ανταποδοτική σύνταξη από τα ασφαλιστικά ταμεία


Στη Βουλή το προσχέδιο του νέου ασφαλιστικού
Τετάρτη, 24 Μάρτιος 2010
Με μια κλίμακα που θα έχει οροφή τα 40 χρόνια εργασίας θα διαμορφώνεται το ανταποδοτικό σκέλος των συντάξεων που θα χορηγούν τα ασφαλιστικά ταμεία με το νέο σχέδιο νόμου για την αναμόρφωση του ασφαλιστικού συστήματος. Επίσης σαν βάση για την απόδοση της βασικής σύνταξης θα είναι η 10ετία ή 15ετία στην κοινωνική ασφάλιση.

Πρόκειται για μια βασική δομική αλλαγή στο κοινωνικοασφαλιστικό σύστημα της Ελλάδας αφού για πρώτη φορά καθιερώνεται προνοιακή (βασική ) σύνταξη με ανταποδοτική ,βάση των εισφορών του ασφαλισμένου αλλά και τον εργασιακό του βίο. Οι σχετικές ρυθμίσεις που θα προβλέπονται στο νέο νόμο θα έχουν ως χρονικό ορίζοντα έναρξης εφαρμογή τους το τέλος της τρέχουσας δεκαετίας όπου είναι και ο χρόνος που θα απαιτηθεί για την σταδιακή μετάβαση στο νέο σύστημα και θα αφορά τους ασφαλισμένους που θα θεμελιώνουν δικαίωμα συνταξιοδότησης και όχι όσους έχουν βγει ή θα βγουν στη σύνταξη το επόμενο διάστημα. Η ανταποδοτική σύνταξη θα καθορίζεται με όρους τιμαριθμικούς ανάλογα με τις οικονομικές δυνατότητες των ταμείων. Στο μεταξύ η σταδιακή εξίσωση των ορίων ηλικίας ανδρών και γυναικών στο δημόσιο θα αρχίσει από το 2013, θα απαγορευθούν τα προγράμματα εθελουσιών εξόδων ενώ ο μέσος όρος ηλικίας συνταξιοδότησης θα αυξηθεί κατά 2 χρόνια έως το 2015 (από 61,4 στα 63,5 έτη).
asfalisinet

Δεν υπάρχουν σχόλια: