ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.3.10

Δηλώσεις Πεταλωτή- Παναγιωτόπουλου για τη λύση που επεβλήθη

a«Είναι θετικό ότι υπάρχει σχέδιο απόφασης που θεωρούμε ότι μας καλύπτει πλήρως» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, μιλώντας με τους δημοσιογράφους, σήμερα το απόγευμα στις Βρυξέλλες, προσθέτοντας ότι η «απόφαση θα προβλέπει την δημιουργία μηχανισμού κατά βάση ευρωπαϊκού, με συμμετοχή του ΔΝΤ».

Στις 19.30 (ώρα Βελγίου) οι εργασίες του Συμβουλίου Κορυφής της ΕΕ θα διακοπούν προκειμένου να συνεδριάσει το Eurogroup για να επικυρώσει το κείμενο Γαλλίας-Γερμανίας για την δημιουργία μηχανισμού.

***

Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β΄ Αθηνών, κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ως Νέα Δημοκρατία, χαιρετίζουμε την πρόθεση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας για την παράταση ισχύος της δυνατότητας των Τραπεζών να ενεχυριάζουν ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου, προκειμένου να ικανοποιήσουν τις ανάγκες της αγοράς σε ρευστότητα. Υπενθυμίζουμε ότι, την πρόταση αυτή είχε διατυπώσει, εδώ και καιρό, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς και πολύ πρόσφατα την επαναδιατύπωσε κατά τη συνάντηση που είχε στις 16 Μαρτίου στις Βρυξέλλες με τους υπουργούς Οικονομικών του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος».-

Τα Πραγματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: