ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.3.10

Ο Χρυσοχοϊδης θα τιμωρήσει τώρα και τους πιλότους της πολεμικής αεροπορίας ;;; (Δείτε το βίντεο)


Αναφορικά με την εντολή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη προς το αντιναύαρχο Αθανάσιο Μπούσιο σχετικά με τα "κακά" λόγια που εκφράστηκαν , από την ομάδα υποβρυχίων καταστροφών, στο τέλος της στρατιωτικής παρέλασης για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου.

Πολλές οι αντιδράσεις και από τους παραθυράτους της τηλεόρασης, από τους μαϊντανούς και τους απανταχού "κράχτες" , προκύπτει έτσι , το εύλογο ερώτημα....



Μήπως έτσι που πάμε... θα τιμωρήσουν σε λίγο και τον "αναιδή " πιλότο της πολεμικής αεροπορίας, ο οποίος , κατά τη διάρκεια αναχαίτισης Τουρκικού μαχητικού στο Αιγαίο μίλησε άσχημα για τον Τούρκο συνάδελφό του ;;

Mήπως έπρεπε να του πεί ;
"Συγνώμη μας ενοχλείτε. Δεν είναι σωστό αυτό που κάνετε κύριοι πιλότοι. Σας παρακαλούμε να αποχωρήσετε απο τα χωρικά μας ύδατα... εντάξει; "

Αφιερωμένο
και σε όλους αυτούς τους "συγκλονισμένους" που ζήτησαν από τον Χρυσοχοϊδη το "κεφάλι στο πιάτο" του επικεφαλής της διμοιρίας των ΟΥΚ για να εξιλεωθούν απο την ηθική ζημία που "έπαθαν"...


Την ίδια στιγμή.... αφήνουν στην θέση του τον διοικητή που έδωσε βυσματική άδεια στον Πάρι Κασιδόκωστα να πάει στην Καραιβική να κάνει διακοπές



τειρεσιας

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

O TZEΦΡΥ [πράκτορας της νέας τάξης], οι βουλεύτες του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ[πράκτορες-άβουλα ανθρωπάκια-βλαμένοι κττ] που ψήφισαν για χορήγηση ιθαγένειας στους εισβολείς και οι 10 βουλευτές της ΝΔ που απουσίαζαν για να μη καταψηφίσουν θα ετελεσθούν. Τους μισούς θα τους κρεμάσουν οι εθνικιστές και τους άλλους μισούς θα τους σφάξουν [με κονσερβοκούτι] πατριώτες[υπάρχουν] ΚΚΕδες και Τροτσκυστές.Μετά θα απελαθούν οι πίθηκοι που μολύνουν την ιερή Ελληνίκη γη την ποτισμένη με αίμα ηρώων και μαρτύρων, είτε έχουν πάρει ιθαγένεια είτε οχι. Ή Ελλας ή τέφρα !